בוקרר טובבבבבבב

יעל 13

New member
בוקררר

היום לפני 5 שנים עברתי ניתוח
יש לי היום מבחן בספרות ובוחן בפיזיקה

בוקרררררררררררררר

עדווווו עוד פעם
עוד פעם
אני לא מבינה אתה רוצה שאני יהרוג אותך בכוח
לא להתקשר בבוקר
שיהיה לכולם אחלה יום .. אני עדיין חולה בבית ..

צהריים|שמש../images/Emo26.gif

עינב
החרמה
אביחי
3 ימים
מיכל
נעל יעלוש
דברי איתי
חופי
מזל טוב לאמא שלך!!!!
רעות
מתוקונת
עידו
בהצלחה
אממממ, נראה לי זהו
אה רעות.. תרגישי טוף
,והרבה בריאות

צהריים טוביםםםםםם../images/Emo9.gif

היינו ביום שדה בפ"ת כי היה מלא בוץ ושיטפון של בוץ בירקון
ועשינו ניווט עם מפות
וכזה ראנו שלט אחד ואיש ערבי אומר לנו: "פה זה שכונת עזה" ומזה נבהלתיי אמא'לההההההה איזה מפגר הוא היה וכל שניה צעקתי אוכללללל ברחובות
והיה כיף ומצחיקקק
יומטוב לכולם ותגיבו על התמונה ששרית שמה בשרשור תמונות

חופייי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo41.gif

יאוו אתם לא קוןטים איזה מצחיק היה לנו היום. בשעה ראשונה היה לנו מבחן בתעבורה (כמו תאוריה) קיצר אמרנו למורה (בזכר) שאנחנו רוצים לעשות את המבחן בכיתה (בדרך כלל השיעורים הם במעבדה) הוא הסכים. ואז אחרי 5 דקות של מבחן הוא נזכר שאי אפשר לעשות את המבחן בכיתה כי במעבדה יש את לוח התמוררים וצריך את למבחן...הוא אמר לנו לעלות עם הטפסים למעלה....אף אחד לא למד למבחן הזה...זה מבחן של 30 שאלות אמריקאיות. קיצר המורה התקדם למעלה וכולם התחילו ללכת לאט ודיברו בניהם...(המורה לא לקח את זה בחשבון שנדבר? חחח) זה היה מזה מצחיק...כולם עולות ושואלות שאלות והמורה כבר עלה...ואז הוא בא לכיוון שלי ושפכתי את כל מה שהיה לי בקלמר על הריצפה כדי שיהיה לי סיבה לחכות לבנות שיעלו כדי לשאול אותם שאלות...וכולם נקרעו מצחוק! כל המבחן חברות שלי מגלות תשובות...יאוו זה היה המבחן הכי קורע...לא ידענו כלום כי לא לאמדנו את החומר הזה...הפלצנו תשובות... ואז היה לי ספורט ורבתי עם המורה......חח וניסיתי לשחק כדורסל..מסכן מי שהיה איתי בקבוצה.. והיה לי שיעור חופשי וזהו....

חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

אני ינצל את זההה
חח רעות בואי נעשה את זה למורה פזייתתת ???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פזית זאת המורה למדעים שלנו שהיא שונאת אותי במיוחדדדד חחחחחחחחח

למעלה