בוקררר

יעל 13

New member
כתבה על אגם ויהודה

בעיתון "ידיעות אחרונות" יש כתבה קטנה על יהודה ואגם...ועוד סלבז...יהודה זכה במקום השני בסקר "50 האנשים היפים והנכונים בתעשיית הבידור הישראלית" שמפרסם "פנאי פלוס השבוע".....ואגם זכתה מקום 26...

בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אוף... ה
העיר אותי
למה אנשים צריכים לצלצל ב-10 בבוקר
רוצה לישון
עזבו, שיהיה לכווווולם יום טוב ונעים

אביחי 33

New member
בוקררררררררררררררר../images/Emo180.gif

בוקר מושלם
אתמול הייתי אצל עמרי בבית. איזה חמוד הוא.. חחח כמה צחקנו,הסתלבטנו. היה פשוט ק=ו=ר=ע
היום יש להם צילומים לקטלוג אופנה, ועמרי הלך עודד לישון ב 3 בלילה שהוא היה צריך לקום ב 6 וחצי
חחחחחחח היה מממש כיף
המשך יום מקסים לכולם
אוהב מיליון
-אביחי-

בוקרררררררררררררררררר../images/Emo42.gif

יוו יש לי עכשיו מיתקפה של (אפצ'י, אפצ'י) אמממממממ... שיהיה יום טוב לכולם

../images/Emo39.gif2וקר טו2 לכ!לם ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שאאלום לכולם קמתי ב-12:30 סופסוף אפשר לישון בלי שאפחד יפריע לי איזה כיףףףף היום גם חלמתי חלום אבל עזבו כי כבר פאדיחההה לספר אותו חיחחיחי היום אני עם פחות חירפונים כמו שאתם רואים אני מאחלת בהצלחה לכולם עם זה כי זה מאודדד מידבקקקק ראיתם העודה שלי בלי חירפון אפילו אחדדדד אוהבת'תכככם -
- נופר.

../images/Emo41.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif

אחחח.. חזרתי לישון עכשיו היתעוררתי איזה השלמת שעות שינה טובה הייתה לי למרות שהיא הייתה קצרה... יומטוב

../images/Emo110.gif

ישנתי אצל חברההה ששליי.. חחחח הגדרה יפה "ישנתי" ממש ישנתי
לעע ישנו כל הלילהה.. היא החזיקה אותי ערה (טוב שהיא כמעט לא נרדמה בעצמה
) אנייי בקושי יכולה לזוזז.. גם בלילה הקודם לא ישנתי מי יודע מהה.. אני מסוגלת להרדם באמצע שאני כותבת
עשינו כ"כ הרבה צחוקיםם
חחחח עלי.. בערך פי 300 ממה שצחקתי במצלמה.. ואת יודעת שזה מלא
היאא אתמול בכוונה הצביעה לאוהד אלישע כי היא ידעה שאני לא סובלת אותוו.. חחח איך התעצבנתתיי עלייההה
ואח"כ התקשרתי לחברה אחרת שלי שתצביע לעמרי ולשיירר.. ורבנו על הטלפון כי היא רצתה להגיד לה לשלוח 5 ואני 7 או 8
שיגענו אותה
בסוף היא הצביעה לכולם מכל הטלפונים שיש לה
למה יש לי הרגשה שיצאה לי מגילה
בקיצור היה סבבה
והיוםם אני גם לא ישנה בבית (חחחחח ממש נודדת אני
) אזז אני צריכה לארגןן דבריםם ואני יעוףףףף.. בה ביי שיהיה לכם תיום הכי מושלם בעולם

יעל 13

New member
יש לי משהו אחד להגיד לך.......

תהיי בריאה.... כי אם צחקת יותר ממה שצחקת במצללמה המצב שלך באמת קשה מאד ואני ממליצה לך ללכת לטיפול אצל הודיה וקרן דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יוו את מזכירה לי אותי בל'ג בעומר...

3 לילות לא הייתי בבית, את לפחות חוזרת ... אני כול הזמן לא הייתי בבית. וכן,את מוזמנת לטיפול
-קרן-

צהריים טובים לכולם../images/Emo26.gif

חזרתי עכשיו מתל אביב עם חברה והיה ממש כיף חוץ מזה שהלכו לי הרגליים בטרוף...הלכנו סתם לטייל אבל בדרך הללכנו לבית של עפר שכטר וחיפשנו גם את שךל יהודה אבל לא ממש מצאנו...חח אני חשבתי שאני מבינה ומכירה את הדרך ומסתבר בסוף שבזכותי עברנו את כל תל אביב....יאוו אני לא מרגישה את הרגליים...פעם הבאה אני לוקחת איתי מפה....

למעלה