בוקררר

Koala Girl

New member
בוקררר../images/Emo42.gif

למה למה אני ערה עכשיו
אוף יום נעים

בוקר טוף! (קרן, היחידה שפה!)../images/Emo107.gif

אההה ואולי גם חופי! הייתי אצל דודים שלי במודיעין חמישי שישי שבת ראשון שני והיום חזרתי בבוקר... (שדוד שלי נסע לעבודה אז הוא לקח אותי.. קמתי ב6.00 אתם קולטים?! היה כיף, אתמול הלכנו לבורגראנ'ץ ולפני כמה ימים הלכנו לבריכה והיום אני שוב הולכת לבריכה, ולפני זה יש לי תור אצל רופא שיניים אמאאאאאאאאאאאאאאאא איזה פחד... (מה הוא הפעם יכניס לי לפה?!!??!?!) בקיצר... שיהיה יום טוב לכולם.... אני צריכה להתעדכן יור, כי המחשב שם דפוק בקושי הצלחתי להיכנס לפורום!
הדס

../images/Emo41.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif

לא ישנתי כל הלילה חיחיחי קמתי מהמחשב ב-4 ולא הצלחתי להירדם עד שההורים שלי היתעוררו ב-6 ומאז אני על הרגלים בעעעע... אני בכלל לא עייפה יומטוב לכולםם

חיחיח הלכתי לישון ב12 וקמתי ב6../images/Emo107.gif

מורו'ש! ד"א כל הכבוד על הניצחון במשחק, חיחיחי שכחתי להגיד! מואה!

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם...../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

חח דסוש גמניי פה....
היום אני נוסעת לתל אביב עם חברה הולך להיות כיף...(אני מקווה)....
אוףףף למה קמתי מוקדם....
שיהיה לכולם המשך יום מקסים
מתה עליכם.. חופיתוש

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gifכה מאמי../images/Emo9.gif

פעם אמרת לי שחבל שלא הזמנתי אותך
את מוזמנת לבוא בכל זאת..אבל בחיפה

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gifכפרעליךךך../images/Emo24.gif

תמיד מוזמנתת...אין על מה גם אתם מוזמנים
יש לנו עיר יפה

בוקר טוב לכולם!!!

אני לא יודעת למה אני כותבת את זה בפורום אמ"ל אבל אני חייבת לציין שאני שונאת את דנה בלום ומגיע לה החומצה שהיא קיבלה מטליה!! אל תשימו לב להודעה הזאת....הייתי חייבת לכתוב אותה איפשהו למרות שגם כתבתי את זה בפורום טב"ע... אביחי: אל תתעצבן!

יעל 13

New member
בוקר...רע

ררררר נרדמתי ב5 והתעוררתי ב10..ולמה!?כי אני צריכה ללכת לרופא!ררררררררררררר אני מתה לישוןןןןןןןן

בוקר../images/Emo42.gifטוב../images/Emo70.gif

הדסי למה היתכוונת?! בקיצור ... מממ... הולך להיות יום פצצתי
(((בעזרת ה'))). אתמול פעמיים היתקשרו אליי מהבי"ס החדש (מזל שאני עניתי). ויש לי קורס גיבושון ... וסוף-סוף זה לא באנגלית -אני מקווה. כי שנה שעברה למדתי בבי"ס של אמרקיאים. בקיצור:אני הולכת ללמוד עם חברות שלי מהיסודי
!
!
!
!
! היתלהבתי
ענקוני לכולם
נ.ב יהודה סעדו ועומרי באותה שלישיה, ככה שאני לא רוצה לריב אם אף-אחד על זה, אתם יכולים ל"קלל" כמה שבא לכם, אני לא מיתכוונת לענות ... -קרן-

למעלה