בוקררר טוב!!!!

AeroSlash

New member
../images/Emo4.gif

אני מכירה את ההרגשה. יותר מדי טוב. אם סתם מתחשק לך לזיין למישהו בשכל אז אני באייסיקיו. באמת, לא פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע כזה דבר [או לעבור כזה דבר לשם שינוי]. והכי חשוב זה לשאוף ליותר. שאיפה לבינוניות לא תביא אותך לכלום בחיים. תאמין לי, אני מבינה את הראייה שלך בקשר למועד ב' מעולה, אני בערך כזאת, אבל זה לא כזה נורא בסופו של דבר. אף אחד לא מסתכל או בודק באיזה מועד קיבלת את הציון שלך. אני במקומך דווקא הייתי הולכת לנגן. המוזיקה זה בערך אחד הדברים היותר טובים שיש לנו. אל תזלזל ;]. אגב, ללכת הרבה עוזר, ועוד איך. מי כמוני יודעת.

Dynamo1929

New member
חלילה, אחי הקומוניסט

פרישתך נדחת. לגבי המתמטיקה, תגיד ברוך שפטרנו. וקח רגיעון של הדס. <:

DeAth ScrEaM

New member
בעעעעעעעע ../images/Emo10.gif

מתסכל ביותר
הנדסאים מוציא כל טיפה של שימחה! אפילו בימים האחרונים של הלימודים <במקרה שלך>... גרררר... ובכלל לימודים זה קקה.. =/

אדגר

עם כמה ש"קל לי לדבר"..אל תרגיש ממש רע עם עצמך, אתה הרי יודע שאתה שווה הרבה יותר כי השתדלת כל השנה-וראו אתזה בציונים שלך, עם כמה שזה אולי לא מזיז לך-אבל להמון אנשים שלך קשה, ולפי מה ששמעתי הבגרות הזו היתה ממש קריעת תחת. אז עושים מועד ב'...באמת שלא קרה שומדבר כזה נורא...אתה עכשיו רק צריך להיות מנוחם מהעובדה שיש עוד הזדמנות לשפר..ואתה תשפר ותקבל את הציון שבאמת מגיע לך על ההשקעה

Janem

New member
יא חרשנית!!!!!!!!!!1

אבל מי שלא חורש לא קוצר... מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאונה את!!!!!!!!!!!!!!!!! עברת אותי ב8 נק'.

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כן כן... כל שנה אומרים שהבגרות הייתה קשה... על בגרות 2003 אמרו שהיא הקשה ב30 השנה האחרונות (ואיזה מזל, יצא לי לעשות אותה), ועל 2004 אמרו שהיא הקלה ב30 השנה האחרונות... אז 2005 בינונית ופתירה... הגיוני...

Janem

New member
תודה רבה...

פלאפון מחורבן!!!!!!!!!1 אוף, למה אני לא בבית?????@?

AeroSlash

New member
אני זוכרת את הדיבורים על הבגרות

של 2003.. כולם התלוננו... במבחן של 07 לא היה טיפה עבודה שחורה.. במתכונת כתבתי פי 5 יותר.. סתם מזבלים בשכל... 07 הייתה מאוד מאוד מאוד קל.. 06 היה מאוד מאוד מאוד קשה, זה כן..

Janem

New member
הרגע קלטתי שאני מהמחזור האחרון

של התוכנית הישנה, שגעתם אותי עם המספרים, 006, 007.... חחחח

Janem

New member
כע... האבי אסימון...

הייתי אומר אפילו: דיז'''''''''''''''''''''''!!!!

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כן כן... כל שנה אומרים שהבגרות הייתה קשה... על בגרות 2003 אמרו שהיא הקשה ב30 השנה האחרונות (ואיזה מזל, יצא לי לעשות אותה), ועל 2004 אמרו שהיא הקלה ב30 השנה האחרונות... אז 2005 בינונית ופתירה... הגיוני...

SpyKid

New member
חחחחחחחחחח תודה :]

לפי מה שהבנתי כבר אתמול, זה כנראה הולך להיות המועד ב' עם הכי הרבה כותבים...

AeroSlash

New member
וגם לפי מה ששמעתי

יש לכם סיכוי מאוד מאוד גדול לפקטור. 006..

AeroSlash

New member
בוקר טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

היום שיעור פרידה מהמורה
.. מצד שני - אתם יודעים מה זה ללכת לבית ספר בידיעה שהיום אני הולכת לעבור שיעור מתמטיקה אחרון?!?!?! שיהיה לכם יום נעים :)))

eMiFrEaK

New member
אלצ'קה....

אני ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממש גאה בך...!!!!! כל הכבוד..!!!!!!! :)))))))) באמת=)

למעלה