בוקררר טוב!!!!

../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

סבבה ואני רוצה ללכת לעבוד בחופש .. וכל 1 ימים יהיה לי מפגש במטמטיקה עם המורה.. ניראה לך יקבלו אותי?

SpyKid

New member
הייתי במסגרת כזאת...

[כיתה טכניונית...], אבל לצערי נאלצתי לעבור לכיתת 5 יח' רגילה... אני חושבת שאם את יכולה, מאווווד כדאי לעשות את זה ב-י'!

SpyKid

New member
יאאאאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif

ברכותיי!!!!!!!!!!!!!!
ובאותה הזדמנות, שאלון 006 זה זבל!!!!!! מועד ב'...

AeroSlash

New member
Toda...

אני יודעת.. כמו שאמרתי, כל החברים שלי עשו וכולם הולכים בחמולה למועד ב'.. ובכלל, תמיד אמרתי ש-006 זה הכי קשה מבין כל ה-3..

SpyKid

New member
כן, אבל השנה כולם מתלוננים

שזה היה השאלון הכי קשה מהשנים האחרונות וכמעט אף אחד לא הצליח לפתור אותו... :0

AeroSlash

New member
phhhhh

לפי מה שהספקתי לראות היו מספיק "חמודים" לתת לכם שתי בעיות min/max... חיחי.. לחשוב שלנו היו שתי חקירות בשנה שעברה.. ועוד חקירות לא מלאות.. לא היינו צריכים למצוא באחת מהן כמעט כלום חוץ מנק' חיתוך עם הצירים ונ' קיצון.. שום פיתול, שום תחומי קעירות.. שום כלום...

Dynamo1929

New member
באונ'ה, זה כמו 04...

נראה לי הייתי צריך לגשת בחשאי ל07 ו06.....

Drunk Bullet

New member
.........

נשבר לי מהכל. מתחילת השנה ועד הסוף אני חורש כמו סוס, לא קיבלתי ציון נמוך מ96 במתמטיקה במשך כל השנה, בעצם כמעט ולא קיבלתי ציון נמוך מ96 בשום מקצוע (ספרות ותנ"ך), אבל במקום לעשות את הבגרות המזדיינת הזאת כמו בן אדם, ולשלוח את בני גורן, יקואל והשאר לעזאזל, קיבלתי בלאק בפעם הראשונה בחיים שלי, כן כן, אף פעם לא היה לי בלאק אאוט במבחן. וזה כ"כ הרג אותי, שאפילו 90 במגן בספרות לא גרם לי למצמץ (ביום רגיל הייתי קופץ עד התקרה, בכל זאת, ספרות זה מקצוע שאני לא מצטיין בו, אבל לא היום..), סתם הלכתי כמו אידיוט מהבי"ס עד לתחנת הרכבת ברגל (וזה די הרבה, בערך מקניון רמת אביב, מי שמכיר) סתם כי התחשק לי להתפגר מעייפות עד שלא יהיה לי כוח לחשוב בכלל. נשבר לי הזין מהבית ספר, נשבר לי הזין מהשנה הזאת, ואני לא מבין למה אני כל הזמן שואף למקסימום. ביום שישי, אחרי הפסקה של כמעט חודש בגללי, אני אמור לנגן עם כמה סטודנטים בבית הקפה שבו אנחנו בדרך כלל מופיעים, ולהרוויח כסף, חבל רק שכל מה שבא לי זה לפוצץ את הגיטרה על הראש ולקבור את עצמי עמוק כמה שאפשר. טוב, יותר מדי זיוני מוח בהודעה אחת, לא משהו שמאפיין אותן, לא אוהב למשוך יותר מדי תשומת לב (ואני יודע שעכשיו יצא ההיפך, אבל זאת הפעם הראשונה והאחרונה, אני מקווה). מבחינתי ההודעה מיותרת וקיריל יכול למחוק ישר, סתם התחשק לי לפרוק מסה של עצבים, בכל זאת, כל אחד פה התבכיין או התלונן מתישהו, אז גם לי מותר. אז אני אזרוק את עצמי לכמה זמן מהפורום כדי לא לבלבל את המוח. בהצלחה לכולם במתכונות/בגרויות. אה, ואני יודע שיש מועד ב', אבל כחלק מאופי המוזר שלי, תמיד ראיתי במועדי ב' מין פיצוי/רחמים לאלה שלא הצליחו במועד א. ומזל טוב אלה, תחגגי את הארוע כמו שצריך :)

למעלה