בוקרררררררר

../images/Emo113.gifצהריים טובייםם../images/Emo70.gif

ואיי איזה יווםם.. סידרתי את כל החדר.. ולא סתם סידרתי.. סידרתי סידרתי.. כל הארגז מצעים כל הארונות הכללל
ואיי היום ביית רייק עדדד הערב חיחיחי כולם מוזמנים
יומטוב

יעל 13

New member
שלוםםםםםםםםםםםםם../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ואיי ירדתי למטה לעשן...וראיתי חברה מזה טובה שלי...יענו שכנה...אבל אנחנו חברות מזה טובות...הקיצר היא דפקה לי הרצאה למה לא לעשן...אבל מה הרצאה...שעה וקצת היא דיברה ואני שתקתי...

כנסוווווווו דחוףףףףףףףףףףףףף

היום יש מופע תרומות ליעל (ולדינוזאור) אז ככה מה עושים במופע תרומות הצגה ראשונה ב22:30 בה מופיע הכלב של יעל איתה הצגה שנייה ב23:30 יעל והשמיכות הצגה שלישית ב00:30 יעל והפאטמה(חגיגי') הצגה רביעית ב04:30 יעל לבד הכניסה עולה 10 אג' בלבד!! זה במצבע! תבואו בהמוניכם!

יעל 13

New member
צדקת בדבר אחד...שמחר ההלויה שלך!

וחוץ מזה יש לי כלבה לא כלב
חכי חכי!! אבל....נחשוב עלייך...מי שרוצה מופע שיהיה היום בלילה במסנג'ר אניי עשה לו
אני ישלח הודעה שאני יחזור כי אני יוצאת...

יעל 13

New member
איייייייייייייייייייייייייי

אחותי חזרה מאילת והיא קנתה לי עגיל לחור שבאוזן למעלה...והעגיל קצת רחב מידי....ומ6 ניסיתי להרחיב את החור..והצלחתי 3 דקות לפני אמ"ל להכניס את העגיל...ירד לי קצת דם מקודם...ומזה כואב לי...

יעל 13

New member
חחחחחחחחחח אני יסביר לך...

היא קנתה לי עגיל שהוא קצת פחות עבה מעגיל בפופיק... והחור שלי...הוא לעגיל רגיל כמו באוזן...אז הייתי צריכה קצת להרחיב אותו...אבל ממש קצת...עד שהאוזן שלי תהיה אדומה כמו עגבניה...
ראית את האוזן שלי במפגש אחרי שהחלפתי עגיל? אם כן...אז האוזן שלי עכשיו יותר אדומה...

למעלה