טנקססססס מאמיייי
כ כוסית על הגג New member 23/10/05 #27 מגף../images/Emo3.gif במקום להגיד לי שאני ירגיש טוב זה מה שאת אומרת לעייי |נעל|
ח חולה על סיון אלבז New member 23/10/05 #23 אמרתי לך כבר תריגישי טוב במסן אז אני יגיד עוד פעם בפורום ... ת ר ג י ש י ט ו ב
N natali2007 New member 23/10/05 #24 בוקר מצוין =) היום כניראה אני נוסעת עם דודה שלי לת'א..=) אורו''שש מאמי יווו תודהה את הזכרת לי לשים קלטת להקליט פלוריסנטה!! חחח עדו תהנה היום חחח תמסור ד'ש לדניאל אני זזתי לסדר ת'בית המשך יום טוב נעים מצוין ניפלא ומרגש חחח!! אוהבת'כם
בוקר מצוין =) היום כניראה אני נוסעת עם דודה שלי לת'א..=) אורו''שש מאמי יווו תודהה את הזכרת לי לשים קלטת להקליט פלוריסנטה!! חחח עדו תהנה היום חחח תמסור ד'ש לדניאל אני זזתי לסדר ת'בית המשך יום טוב נעים מצוין ניפלא ומרגש חחח!! אוהבת'כם
כ כוסית על הגג New member 23/10/05 #29 טנקסססס מאמיייי../images/Emo25.gif חחחחחחח אני רואה שיש עוד מישו שרואה חוץ מימני
י יעל 13 New member 23/10/05 #30 בוקרררררררררר קר לי אלףףףףףףףף!!!!!! יש לי בית ריק ומשעמם לי...אז עפתי לראות את השידור החוזר של אמ"ל
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 23/10/05 #35 ../images/Emo42.gifבוקר אור לכל הפורום../images/Emo42.gif אח...... קמתי עם מצברוח יום מקסים לכולם קארינוש
../images/Emo42.gifבוקר אור לכל הפורום../images/Emo42.gif אח...... קמתי עם מצברוח יום מקסים לכולם קארינוש
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/10/05 #37 צהריייייםם טובים../images/Emo110.gif אבא שלי עוד מעט בא לקחת אותיי.. כי צובעים לאמא שלי תחדר כל היום ואני צכה להטעין תפלא יאללה ביוש יומטוב
צהריייייםם טובים../images/Emo110.gif אבא שלי עוד מעט בא לקחת אותיי.. כי צובעים לאמא שלי תחדר כל היום ואני צכה להטעין תפלא יאללה ביוש יומטוב