תתחדש..
כ כוסית על הגג New member 23/3/06 #30 צהרים../images/Emo4.gif איזה באסה קלי לא באה לראץ .. מזל שלא קניתי כרטיסים עדו תתחדש על הכינוי .. היה לי היום מבחן במד"א על כל מה שלימדו אותנו שלשום והיום .. אני מקווה שעברתייי וזהו .. יום מעצבן ..
צהרים../images/Emo4.gif איזה באסה קלי לא באה לראץ .. מזל שלא קניתי כרטיסים עדו תתחדש על הכינוי .. היה לי היום מבחן במד"א על כל מה שלימדו אותנו שלשום והיום .. אני מקווה שעברתייי וזהו .. יום מעצבן ..
א אביחי 33 New member 23/3/06 #31 צהרים../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif עאלק המורה חושב שאני אבוא לו שבת ביצפר, חשששש שמעתי שקלי לא בארץ לארץ..חחחחח חפיף אבל וואי מה יעשו עם כל אלה שקנו? דוחים את זה? יומטוב!
צהרים../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif עאלק המורה חושב שאני אבוא לו שבת ביצפר, חשששש שמעתי שקלי לא בארץ לארץ..חחחחח חפיף אבל וואי מה יעשו עם כל אלה שקנו? דוחים את זה? יומטוב!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 23/3/06 #33 בזכותייייייייייייייייייי../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני גאה בעצמי חחחחח הצפתי אותו עם הכתבות על זה:]]
בזכותייייייייייייייייייי../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני גאה בעצמי חחחחח הצפתי אותו עם הכתבות על זה:]]
א אביחי 33 New member 23/3/06 #61 מן הסתם../images/Emo4.gif איזה ייסורים זה, האוכל מגעיל רצח, וכל זה לראות את הביצפר אז בכלל בע. מה נעשה
מן הסתם../images/Emo4.gif איזה ייסורים זה, האוכל מגעיל רצח, וכל זה לראות את הביצפר אז בכלל בע. מה נעשה
א אביחי 33 New member 23/3/06 #64 אין לי מושג אף פעם לא ניסיתי../images/Emo6.gif אבל המחנך שלי גם במקרה מנהל הבית ספר, ככה שהוא יותר מקפיד עלינו מכל כיתה אחרת! ככה שנראה לי שאני השבת הזו מנסה פעם 1
אין לי מושג אף פעם לא ניסיתי../images/Emo6.gif אבל המחנך שלי גם במקרה מנהל הבית ספר, ככה שהוא יותר מקפיד עלינו מכל כיתה אחרת! ככה שנראה לי שאני השבת הזו מנסה פעם 1
א אביחי 33 New member 23/3/06 #66 חחח אם יום א' אני חוזר לכאן מוקדם.. תדעו שסולקתי אם אני לא חוזר בכלל, אז חפיף