בוקררררררררר

יעל 13

New member
כי היא שונאת אותי!!!!!!!!!!

היא והמורה לאנגלית שונאות אותי שנאת מוות!!!! ואחרות אוהבות אותי
ואני אותן
חוץ מהשתיים האלה אני אוהבת כמעט את כולן

גזניוס

New member
יום גרוע..אבל מזה גרועעעעעעעעעעעעעע

אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף אני פשוט בוכה עכשיו...=[=[=[=[=[=[=[ קלי קלארקסון לא באה..קניתי כרטיסים וזה היה הדבר הכי טוב לי בחיים כרגע..למה החיים חייבים להיות כאלה?למהה?!?!

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

אוףף אני מושתשת...אני לומדת ל2 מבחנים ענקיים במגביל ואני כבר משתגעת........ועוד המורה הוסיפה היום עוד חומר...בעעע עליה מקווה לשרוד

צהריים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה פשוט לא פייר חיכיתי כל כך הרבה זמן יו איך רציתי שקלי תבוא אוףףףףףףףףףףףף. תודה כל מי שאמר לי בהצלחה הלך לי די בסדר האנסיין היה קלול מאדדדדד

=| ../images/Emo108.gif

היא שרה בכל אירופה ובדיוק שהיא היתה צריכה להגיע לישראל היא קיבלה "דלקת גרון חריפה" זה לא נשמע לי ממש הגיוני אבל שתיהיה בריאהה אחרי שהיא תבריא אהיא תבוא לישראלל מה כולם עצובים שהיא לא באה? שיהיה

ממש לא שרה בכל אירופה היא ביטלה

כבר לפני שבוע הופעה בצרפת שהיה צריך להיות היום או מחר בגלל שהיא חולה ואתמול היא הופיעה בגרמניה אבל הפסיקה באמצע בגלל המחלה והרופאים שלה אמרו לה שלא להמשיך במסע היא מאד רצתה לבוא וזה לא בגלל משהוא אחר זה בטוח הגיטריסת הוא מכפר סבא אז בטח הסיבה היא לא פוליטית

בתשי22

New member
../images/Emo19.gifהיא תבוא בפעם אחרת...

דני ירצה לחזור הביתה.. חחחח סתם... אבל היא תבוא...

למעלה