בוקררררררררר

../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היה ממש מצחיק היום! עדו תודה שהיפגת לי את השיעמום היום - לפחות 40 הודעות חחח היום בשיעור גאוגרפיה כמעט נירדמתי אז התחלתי להעביר את הפלאפון שלי עם השומר מסך של יהודה לכמה בנות וזה היה מזה מצחיק כי כל אחת התפוגגה והמורה לא הבינה חחחח

צהריים מדהימיםםםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

מאתמול בערב יש לי ת'מצב רוח הכי טוב שישששש הולךך לי מצוין במבחניםםםםם בהכללללל 555 אמןןןן שימשך ככה כל השנה... מומינסבאאאאאא..חחחחחחחח איזה צחוקים אתמול היה בשיחה שלנוווו..
איילתתתת התגעגעתיי אלייייייךךך..
אוהבת אותכם המוןןןןןןןן
המשךךך יום נעים לכולםםםם
ה-י-ל-ה

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםם

איזה יום מוזר היה לי היום...היום הביאו לנו איזה מורה למתמטיקה שאלוהים יודע מאיפה היא צצה לנו....היא נחמדה אבל שמעצבנים אותה...ואי...אני לא מתעסקת איתה...חחחחחחחח אחר כך היה לנו ספרות וחברה שלי אומרת שגיל (המחנך שלי) קורא לי...איך נבהלתי...הוא מפחיד...ואז דיברנו והוא התחיל לשאול אותי איך קוראים להורים שלי ולאחיות שלי ולכלבה שלי...מה אכפת לך איך קוראים לכלבה שלי!?תבוא להוריד אותה!? רוצה להתחיל עם אחותי?מזה עיניינך בכלל?מפגר...צחקתי היום קצת...אבל אין לי מושג למה...כאילו אני לא זוכרת....חחח חכמה אני...

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחח מורים מפגרים...רק חלק..

עוד לא נרגעתי מהקטע ש ה7 הפרעות אינעל אחותם

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אני מדבקת?
ואצלנו יש מורה לקבוצה א' (מזל שאני במצטיינים ולא שם:S) וכולם קוראים לו אלי הרוצח
אומרים שהוא מרביץ לילדים

פלורי2

New member
../images/Emo42.gifצהריים טופים מעוד מעוד../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

היי לכם.. מה שלומכם
תנתו לנו צ'ופר חזרנו ב-1 במקום ב-4

natali2007

New member
צוהוריםם מצוינים!!!!!!!!

וואי כמה פאדיחות היו לי בשיעור סופורט היום.. היה כזה קורע... היום היה לי ויםם כייפי ושמחח ומצוין!!!! אני מקווה שהוא ימשיך ככה וואי היום יש לי את הראיון של המחויבות האישים.. (זו שסיפרתי לכם עליה..) אני מזה מקווה ומתפללת שאני יתקבל!! תחזיקו לי אצבעות!!!! איילתת כמה געעגעתי אליך!!!!! עדוו סוף סוף!! חחחחח תהנה מותק!!!!!!! מיכלל כמה הודעות היו היום חחחחחחחחחחחחח היום אני ומיכל התכתבנו באס אמ אס חח ואיי באמצע שיעור אנגלית אז הפלאפון שלי רוטט והוא היה בתוך הקלמר אז ידיד שלי שישב לידי לא הבין למה הקלמר שלי רוטט וזה ואני מתתי מצחוק והמורה שלי מסתכלת עלי ובגדיוק באו אלינו איזו שתי בנות מהמחויבות האישית להודיע שיש היום ת'ראיונות.. היה כזה מצחיק.... חחחחחחחחחחחח היום עשו לי יום מים חחחחחחחחחחח בהפסקה השפריצו עלי מים למזלי אני לא התרטבתי כ''כ הרבה.. היה נחמד אבל אחרי הלימודים חברה שלי גם השפריצה עלי קצת.. חחחחחחחחחח בקיץ קוץ שיהיה לכולכם אבל לכולכם!! יום ניפלא מצוין מקסים טוב שמח ומאושר!!!!! ולמי שיש כבר אז שרק ימשיך לו!!!! אוהבת את כולכם!!!!!!!! נטלי

למעלה