בוקררררררררר עפתי להסעה יום מקסים לכולכם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/9/05 #3 בוקררררררררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo110.gif יש לי שעת אפס שובב יאללללללללללה עפתיי... שיהיה לכםם אחלה יוםםםםםםםם
בוקררררררררררררר../images/Emo42.gif../images/Emo110.gif יש לי שעת אפס שובב יאללללללללללה עפתיי... שיהיה לכםם אחלה יוםםםםםםםם
ח חופיתוש של הפורום New member 14/9/05 #4 ../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם קמתי יחסית מוקדם היום אוףף יש לי שעה ראשונה שעתיים אנגלית ינעל...... שיהיה לכולם המשך יום מקסים מתה עליכם חופיתוש
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם קמתי יחסית מוקדם היום אוףף יש לי שעה ראשונה שעתיים אנגלית ינעל...... שיהיה לכולם המשך יום מקסים מתה עליכם חופיתוש
ע עד הסוף הטוב New member 14/9/05 #5 ../images/Emo85.gifבוקרררררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמה שנים לא הייתי פה... מישהו זוכר אותייייייייי אני פעם לפני כמה יובלות הייתי מנהלת פה *חושב* שיהיה לכולכם יום נפלאאאא ושבוע מדהיםםםם התגעגעעעעעעעעעעעתי אליכםםם (עותע אולי יצא לנו סופסוף היום לדברר) איילת
../images/Emo85.gifבוקרררררררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמה שנים לא הייתי פה... מישהו זוכר אותייייייייי אני פעם לפני כמה יובלות הייתי מנהלת פה *חושב* שיהיה לכולכם יום נפלאאאא ושבוע מדהיםםםם התגעגעעעעעעעעעעעתי אליכםםם (עותע אולי יצא לנו סופסוף היום לדברר) איילת
ח חופיתוש של הפורום New member 14/9/05 #6 אממ תזכירי לי שוב מי את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ללת שליייייייייי וואי אין לך מושג כמה התגעגעתי אני שמחה שבאת לבקר מתה עלייך חופיתוש
אממ תזכירי לי שוב מי את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ללת שליייייייייי וואי אין לך מושג כמה התגעגעתי אני שמחה שבאת לבקר מתה עלייך חופיתוש
G gsufvi New member 14/9/05 #7 בוקרררררררררררר מצויןןןןןןןןןןןןןןן סוף סוף חלום שחלמתי אליו שנתיים שלמות הולך להתקיים היום אני אפגוש את הכוכבת הנולדת,שכבשה את אירופה, אשת השנה במוזיקה , ה , הזמרת!! האישיות המדהימה, היופי והגמדה הלו היא שירי דיווה מימון
בוקרררררררררררר מצויןןןןןןןןןןןןןןן סוף סוף חלום שחלמתי אליו שנתיים שלמות הולך להתקיים היום אני אפגוש את הכוכבת הנולדת,שכבשה את אירופה, אשת השנה במוזיקה , ה , הזמרת!! האישיות המדהימה, היופי והגמדה הלו היא שירי דיווה מימון
ח חופיתוש של הפורום New member 14/9/05 #8 ../images/Emo26.gifוואי עדו שמחה בשבילך מאמי קח פלאפון היום
ה הודיוש המאמוש New member 14/9/05 #9 שלום..... היי בייי אממממממ... גם לי יש שעת אפס באסה!!! אממ שיהיה לכולם יום מושלםםםםםםםםם בריאה עלייכם וללת יפיופית 1.געגעגעגעתי מלאןןןןןןן 2.יש קטלוג חדש שלחתי לך את הראשון עכשיו יש עוד אחד של פוטו הוא יותר מוצלח
שלום..... היי בייי אממממממ... גם לי יש שעת אפס באסה!!! אממ שיהיה לכולם יום מושלםםםםםםםםם בריאה עלייכם וללת יפיופית 1.געגעגעגעתי מלאןןןןןןן 2.יש קטלוג חדש שלחתי לך את הראשון עכשיו יש עוד אחד של פוטו הוא יותר מוצלח
מ מורושה הממושה New member 14/9/05 #11 ../images/Emo41.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif אני שוב מתחילה ב-9 חיחיחי איזה כיף לי.. איילת היתגעגעתי המוןןן שמחה שחזרת.. יומטוב
../images/Emo41.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif אני שוב מתחילה ב-9 חיחיחי איזה כיף לי.. איילת היתגעגעתי המוןןן שמחה שחזרת.. יומטוב
ט ט ל ו ש1 New member 14/9/05 #12 בוקררררר../images/Emo42.gif אני לא הולכת היום לבצפר יום טוב לכםםםםם
ט ט ל ו ש1 New member 14/9/05 #54 אממ האמת כי לא בא לי../images/Emo3.gif כאילו מילא זה רק 3 שעותתתת..ואין לי כוח כזה