בוקרררררררררר

../images/Emo39.gifחחחחחחח../images/Emo9.gif

תתתתתתפלאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייי היום בבוקר פתחתי קופסאת שימוריייייייים השארתי במיוחד בשבילךךךךךךךךךך חצי כוס בע"מ מי שרוצה רק100$ לרבע כוסית אם הודי תסכים כמובן חעחעעחעחעחעחעחע

צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo107.gif

והמשך יום נעים גמלך
הדס

|שמש../images/Emo39.gifכולם לקווווווווווווםםםםםםם

היום בוקר טוב היום בוקר טוב היום בוקר טוב (עפ"י מנגינת היום יום הולדת שחיברה ורדה רז'יאל ז'קון) אנשים מה קורה איתכם????????????????? יעלו'ש מצטערת שלא יכלתי לבוא שלחתי ך הודעה אבל בכל זאת שמתי את הפלא לשעון מעורר אבל שכחתי להוציא אותו משקט חבולה שכמותי ואמא שלי שתהיה בריאה לא העירה אותי הלווווווווווווואאאאאאאאי יום אחר.! קמתי על הבוקר מצוננת נירא לי שלא נישאר נייר בבית חעחעחחעחע לא חבל?????? תזכורת:מחר יומוללדדדדדדת לכלבה שלי שנתיים קולקולקולקולקולוקלקולקו הולכת לאכולללללללללללללללללללללללללללל חחחחחחחחחחח הממשך יום מקסים לקוקלקולקולקוקלולקווום! אוהבת'תכם -
- נופר.

יעל 13

New member
נופר לא יהיה יום אחר...

בא לי להרוג מישהו....חרא של צהריים...חרא של יום...חרא של עבודה...

אני זוכרץ נופנופ../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif../images/Emo26.gif

היום בחצות
שרשור יום הולדת לכלבה של נופר
לוסי
הדס
(כמה לבבות במשפט אחד
(ה) נופרו'ש!!!1 חוווווווווולההההההעלללללללליךךךךךךךךךךךך! (אל תתחילי שוב
, ד"א ניצחתי אותך אתמול
)

../images/Emo39.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כעעעעעעעעעעע את ניצחת אותי מודהההההההה לוסי שלעיייייייייייייייייייייייייייייייייייי תודה הדסייייייייייייי אני מתכוונת להפסיד שוב חחחחח

למעלה