בוקררררררררררר

צהרייייייייייים../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחח איזה יווום.. היום המורה שלנו התעצבנה עלינו ואמרה לנו שהיא מתפטרתתתתתתתתתתתת
אויייייי כמה צחקתיייייי מממממנה.. איייייייי בא לי איזה חופש שללללללללל שנתיייייייים
אני לא מאמינה שמיום ראשון לומדים רגיל שבועיים
[די מעודד שאחרי זה יש פסח..] עוד חודש וחצי יומולדת
[45 ימים] יומטווווווווב

אביחי 33

New member
בוקר-צהרים../images/Emo42.gif

אני מנסה להגיב כאן מהבוקר
תפוז טיפש מבלבל לי את הדף
לא נורא! אני בגשר עד יום א'
שיהיה לכולכם יום מקסים

צהריים!=]

צהריים טובים.. היה יום סבבה ביותר קיבלתי 89 בעבודה במורשת אני וחברה שלי.. ו65 בהיסטוריה..=] אני מאושרת היוםם אולי אני אלך לחברה אחרי צהריים נראה מה יהיה.. היה יום מקסים קבענו בערך חדרים לטיול שנתי.. המשך יום מדהים לכולםם..!!=]=]

יעל 13

New member
צהרייםםם

היה לנו היום את "אוטובוס הסמים"
הביאו לנו אוטובוס וראינו בתוך האוטובוס סרט על חבורה שלקחו אקסטזי ומה קרה להם ואז שעתיים דיברנו על זה...ואחר כך היה לי ביולגיה ונרדמתי ואז המורה צרחה "שי!!!" ואז קמתי ואמרתי "מה קרה?!" יו איך נבהלתייי!!!!!!!וישנתי דווקא די טוב
אני גמורה מעייפותתת אאאאאאאאאאאאאא ראיתי את המורה שלי להיסטוריהההה היא מזה מתוקהההה עכשיו תשדאלו למה אני מתלהבת שראיתי אותה? כי היא יצאה לחופשת לידה לפני חודש וחצי והיא ילדה בן לפני כמה ימיםם!!!! באוטובוס הסמים היה מזה מצחיקקקק המדריכה שאלה "ניסיתם פעם סיגריות או נרגילה?" אז אני עושה לה "יש אנשים שעדין מנסים
" ואני לא מעשנת אז שה! התכוונתי לחברים
אחר כך בג"ג המחנך שלי נכנס ושל את המורה לג"ג אם הוא מפריע אז היא אמרה לו לא ושהוא מתחיל לדבר הוא לא מפסיק...אז אחרי 5 דקות המורה שלי עושה לו "טוב גיל אתה מפריע ביי!!" חחחחחחחח כמה צחקתייייייייי ואז שהוא יצא הוא עשה לה פרצוף

2ניצי

New member
היה לי היום מבחן במדעים../images/Emo203.gif

היי היה לי היום מבחן במדעים הוא היה די קשה כי לא התכוננתי

אביחי 33

New member
יש תפוז והמחשב הסתדרו לי../images/Emo122.gif

חחחחחחחחח ראיתם כבר מהבוקר אני עם תקלות. ברוך ה'

hila846

New member
צהרים../images/Emo221.gif

איזה כיפ דחו לנו ת'עבודה בנביא ליום שלישי...
לכל החולים (כבר אי אפשר לעקוב...
)
רפואה שלמה
לכל הנבחנים
בהצלחה
לכל אלה שהיה להם היום מבחן
יהיה טוב...
ואיי תשמעו איזה מפחיד
: ילד אחד אצלנו החזיק שרשרת של פיקות ביד ואז לא יודעת מה בידיוק קרה ואז כל הפיקות התפוצצו לו ביד...8-} (וזה נראה לי פגע לו גם בברך...) ואיי איזה מסכן ונראה לי שעושים לו השתלות או משהו
שהיה לו רפואה שלמה..
יומטוב...
הילה

limor132

New member
חחח כעע גמאני חשבתי עליה....../images/Emo13.gif

מוזר שהיא לא פה..

למעלה