בוקררררררררררר

בהצלחה באיחוררר*******../images/Emo9.gif (שיר)

מחזיקה לך אצבעות

לילההההההה:]]../images/Emo29.gif

יווווווו יום ארוך
היום היה לי מבחן בהיסטוירה הלך לי אחלה:]] אבל היה כלשהו דבר ממוסגר כזה הייתי בטוחה שזה ההוראות (נו אתם מכירים את ההוראות המפגרות האלה עט כחול וכל זה) ובעצם זה היה משו חובה!
להדגיש את כל המילות שאלה וכל זה
איך התבאסתי
אבל אני לא בטוהח שלא הדשתי הייתי בלחץ מדי
וקיבלתי במתמטיקה 87|בלון יאיייייייייייייייי:]] הייתי בטוחה אני נכשלת
לא הייתי בכל השיעורים
ואז קיבלנו את המבחנים בביולוגיה
אתם זוכירם שהייתי בבאסה שאני לא יודעת לכום ושאני בטוח נכשלת:]]? קיבלתי 86
איך אני גאה בעצמי
ואז עוד כמה שיעורים ואז הלכתי לחברה כפרעליה ללמוד לאנגלית:]] אעלק למדנו
בקיצר היא באה לישון אצלי
היא פה
נמשיך ללמוד בלילה
אוהבתותכם והתגעגעתי
|
הדס

limor132

New member
חחח זה היה כ"כ צפוי....

שתקבלי ציונים טובים...אמרתי לך שיהיה בסדר
ובאמת יחסית למה שהקשבת זה מעולה...כל הכבוד

היא לא רוצה שאני אכתוב את השם שלה ב

אינטרטנט
וגם לא במסר
הילדה חולהההההההההההה
(חס וחתולה
) אני אגיד לך בטלפון

limor132

New member
חחח אני באמת חושבת ...

שבשביל להוציא 86 במבחן במתמטיקה ולא להקשיב ב-כ-ל-ל(אבל באמת בכלל) בשיעור צריך להיות גאון..

היללי 2

New member
ערבב..

יא לא הייתי פה מאתמולל
היה לי מלא דברים... בערב יצאתי לפיצה עד איזה 11 וחצי ושחזרתי לא היה לי זמן... והיום הייתי בחונכות לילדה יצורה
ואז הייתי בסניף.. קיצר אחלה סוף שבוע לכולםם
ודרך אגב..
נכון מהר עבר השבוע??
כבר יום חמישי..הרגע היה שבת
??
הילה.

ערב!=]

ערב טוב לכולם!=] אני בדיוק הולכת לראות טלוויזיה ולקרוא את הספר של אנגלית.. מחר יש לי בצפר ואינלי כוחח בכלל אני יעבור את זה..אצלנו כמעט כולן צרודות אני והתאומה של חברה שלי צרודות ועוד אחת ואתם קולטים היום אני כמו מנסה לצעוק לה "אמלייי" והיא "שירושש בואי"...חחח...וכמעט לא יצא לנו קול יש לנו כמעט אותו קול..יש לי קול ממש חמודי שהוא צרוד.. הדסו'ש התגעגעתי אלייך מאמי לא הבנתי איפה את..כל הכבוד על הציונים כפרעלייך גאונה..חחחחחח...בהצלחה לך ולחברתך באנגלית..(ולחברתך איזה שפה..חחח...לחברה שלך בקיצור).. אז אני זזה אנשים אני יהיה כאן מחר אני מקווה..ושיהיה סופשבוע נעים וזהו לילה טוב ו..החלמה מהירה לחולים...ובהצלחה לנבחנים.. מקווה שאני יהיה פחות צרודה מחר אבל אני אוהבת מאודד את הקול שאני צרודה..ביי לכולם ולילה שקט ונעים(חחח..כמו בכלבוטק)..סתם לילה טוב!

למעלה