צהריםם
היום היה לי יום מעצבן רצחחחח בביצפררר וואי חזרתי עצבני רצחחח
... היום הגשנו עבודת בהנדסת תוכנה בקיצור היינו צרייכם גם להדפיס תיעודים של כל מה שעינו וצילמוי מסך והסבירם וכל זה בקיצור אתמול עד שעה 1 עבדתי על כל החרטה הזה ולא היה לחי כוח להדפיס אמרתי שאני ידפיס כבר מחר בבוקר בביצפר ... ואז הגעתי בבוקר לביצפר והמורה הטיפשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הזאתת לא רצתה לתת לי להדפיסס וואיי איך היא עיצבנה אותי - " לא היית צריך להיות מוכן להיום אני הודעתי שלא יהיה ניתן להדפיס היום " רציתי להרוגג אותהה .... בקיצור הציון התחלק ל80% העבודה עצמה במחשב ו20% התיעודים .... קיבלי על העבודה 95 ועל החוברת 80
!!! ואז ציון מושכלל 90 - למרות שהייתי צריך לקבל 92 אבל אני לא הולך לוותר לה על ה-6 נקודות האלה [ אני רציך לקבל 96] ואני ילחם איתה ולא משנה מה - אני מזה כזה בדברים האלה ... בק'יצור בכוונה דיברתי על זה עם ידדיות שלי לידה אז הן אמרו לי וואי אתה מתעצבן מכל דבר ... אמרתי להן נכון ואוני מאוד מרוצה מאישות לשי לא לכל אחד יש אומץ לעמוד על העקרונות שלו לדעתי שזה יתרון מאוד גדדולל .... אז היא אמרה אתה נלחם כולה על 3 נקודות אז אמרתי לה קודם כל אני נלחם על 6 נקודות ואני ילחם גם על חצי נקודה ולא על הניקוד אלא על העיקרון ... לא מספיק כל זה - המורה השני שיותר עיצבן אותי ... היום היה צריך להיות לנו מבחן ... ובגלל שזה על המחשב המורה הדבע הזה אמר שנעשה חצי חצי - חצי השבוע וחצי שבוע הבא... בקיצור אז לא למדתי למבחן וגם לא באתי עם החומר [ כל המבחנים בהנדסת תוכנה עם חומר פתוח] אז אמרתי חרא עליו שאני יעשה ת'מבחן וגם איתו התווכחתי ואלי הצטרפו ידידות שלי בקיצור בסוף היינו חברה של אזיה 4 שלא עישנו תמבחןןעכשיו בטח המורה החרא הזה מדבר עם הרכזת מקצוע [ המורה הראשונה שעיצבנה אותי] בכל מקרהה אחרי חופש פורים יהיה לשניהם טרורר !!! אני יראה להם מזהה
סורי על המגילההה.... שיהיה לכול םשבת שלום ופורים שמחח !!!