בוקררררררררררר

היללי 2

New member
חחח...זה גם אחד הסיבות...

וגם כי יש מלא שיחות ואין לי כח... בשביל הלילה אני לא יבוא..יאלה אין לי עצבים..

יקיר15

New member
צהריםם

היום היה לי יום מעצבן רצחחחח בביצפררר וואי חזרתי עצבני רצחחח
... היום הגשנו עבודת בהנדסת תוכנה בקיצור היינו צרייכם גם להדפיס תיעודים של כל מה שעינו וצילמוי מסך והסבירם וכל זה בקיצור אתמול עד שעה 1 עבדתי על כל החרטה הזה ולא היה לחי כוח להדפיס אמרתי שאני ידפיס כבר מחר בבוקר בביצפר ... ואז הגעתי בבוקר לביצפר והמורה הטיפשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הזאתת לא רצתה לתת לי להדפיסס וואיי איך היא עיצבנה אותי - " לא היית צריך להיות מוכן להיום אני הודעתי שלא יהיה ניתן להדפיס היום " רציתי להרוגג אותהה .... בקיצור הציון התחלק ל80% העבודה עצמה במחשב ו20% התיעודים .... קיבלי על העבודה 95 ועל החוברת 80
!!! ואז ציון מושכלל 90 - למרות שהייתי צריך לקבל 92 אבל אני לא הולך לוותר לה על ה-6 נקודות האלה [ אני רציך לקבל 96] ואני ילחם איתה ולא משנה מה - אני מזה כזה בדברים האלה ... בק'יצור בכוונה דיברתי על זה עם ידדיות שלי לידה אז הן אמרו לי וואי אתה מתעצבן מכל דבר ... אמרתי להן נכון ואוני מאוד מרוצה מאישות לשי לא לכל אחד יש אומץ לעמוד על העקרונות שלו לדעתי שזה יתרון מאוד גדדולל .... אז היא אמרה אתה נלחם כולה על 3 נקודות אז אמרתי לה קודם כל אני נלחם על 6 נקודות ואני ילחם גם על חצי נקודה ולא על הניקוד אלא על העיקרון ... לא מספיק כל זה - המורה השני שיותר עיצבן אותי ... היום היה צריך להיות לנו מבחן ... ובגלל שזה על המחשב המורה הדבע הזה אמר שנעשה חצי חצי - חצי השבוע וחצי שבוע הבא... בקיצור אז לא למדתי למבחן וגם לא באתי עם החומר [ כל המבחנים בהנדסת תוכנה עם חומר פתוח] אז אמרתי חרא עליו שאני יעשה ת'מבחן וגם איתו התווכחתי ואלי הצטרפו ידידות שלי בקיצור בסוף היינו חברה של אזיה 4 שלא עישנו תמבחןןעכשיו בטח המורה החרא הזה מדבר עם הרכזת מקצוע [ המורה הראשונה שעיצבנה אותי] בכל מקרהה אחרי חופש פורים יהיה לשניהם טרורר !!! אני יראה להם מזהה
סורי על המגילההה.... שיהיה לכול םשבת שלום ופורים שמחח !!!

שיוש 12

New member
צהריים...../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ביום ראשון פורים איזה פאן!!!!

זיוו2

New member
צהריים ../images/Emo42.gif

חזרתי מהצפרר מיקודםםם איזה יום מצחיקק חחח שעה ראאשונה היה סתם משעמם הבעה שעה שנייה היסטוריהה גםם שעמוםםם ואז שעה רביעית היה לי מבחן בערבית חחח אתם לא יודעים איזה מצחיק היה התארגנו אני וכל החברות שלי שנשב ביחדד כי כולם רוצים לשבת לידי כי אני יודעת טוב את החומר בערבית קיצר המורה באה העבירה אתם כולם וזה כולם נכנסו לסרטים וז אני סיימתי מהר את המבחן תוך 10 ד'ק פירשתי את הסיפור ושלחתי לחברה שלי את הפםירוש בהודעה החלפתי עם איזה 3 ילדים מבחן ועשיתי להם הכל והמורה פשוט לא רואהה חחח קיצר עשיתי לאיזה 3 או 4 ילדים אתתת המבחןן והיה מצחיקק רצח אני רק צחקתייי אחר כך היה לי שעה חמישיתת בעע יום שישי שעה חמישית סיוטט ועוד אנגליתת כאילווו מהה חחח היה לי בוחן על הבוקריפורט סיימתי אותו דיי מהר והוא היה קלל רצח וזיהוווו חחחח קיצר יום אחד המצחיקיםםםם יוםםם ראשוןן פוריםםםםם איזה כ יףף!!!

חחחחחחח מעתיקניות../images/Emo3.gif

אצלנו לא נראלי שמישי צריכה להעיק במבחנים מרוב כל הבחירה שהיא עושה לנו:]] היא מורה נשמה:]

אבל את נתת להעתיק../images/Emo3.gif

בכיתה שלנו קרה מקרה שמישי העתיקה ממישי ואז המורה תפסה את זאת שנתנה להעתיק מדברת עם מי שרוצה להעתיק והיא האשימה את מי שנתנה להעתיק (כי מאיפה לה לדעת
) ואני לא שמתי על זה.. ואז מבחן כלשהו במתמטיקה מישי רצתה להעתיק ממניאמרתי לה רגע
.. ואז המורה שמעה והאשימה אותי... מאז.., אין אצלי העתקות

זיוו2

New member
חחח לא נורא בקטנהה

אלו החברות הכי טוסות שלי שעזרתי להןן.... הם גם עוזרותת לי שאני צריכהה... ראיתי שחברה שלי לא עשתה כלוםםם הייתי חייבת לעזור לה והיא פחדה להחליף הלכתי אליה יאללה תביאי תמבחן החלפנו מהר עשיתי לה והחלפנו שוב והגשנו וזיהוו חח

../images/Emo12.gif שכחתי לכתוב בשרשור בוקר../images/Emo3.gif

אוקע
קמתי ב10 ואז הלכתי לרופאת שיניים וכואב לי כל הפה
ועכשיו אני בפורום וזהו:)
שבת שלום לכולם

אביחי 33

New member
שבת שלום../images/Emo20.gif

התארגנתי לשבת בביצפר לכן לא נכנסתי לכאן היום
מקווה שיהיה לכם שבת שלום
אביחי

שבת שלום!=]

שבת שלום ומבורך לכל הפורום המקסים!=] מקווה שתכייפו ותעשו חיים..=] אז שבת שלום אני הולכת צלראות השיר שלנו..אני כבר רוצה לראות לא ראיתי יומיים..אז ביוש לכולם..ושבת שלום ומבורךך... תהנוו..=]=]=]

למעלה