תרגישי טוב ! ! !
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/3/06 #25 ../images/Emo12.gif, תרגישי טוווווווווווווווווווב:] באמת לא הבנתי איפה את מהר לחזור למיטה
א אייללוש New member 10/3/06 #27 ר"ש מאמוש../images/Emo70.gif../images/Emo201.gif../images/Emo193.gif../images/Emo184.gif
E eynav16 New member 10/3/06 #14 איזה זריחה מדהימה! כתוםםםם שעושה אור על כל העננים וזה ורוד...כתום ורוד.. גם השקיעות פה מדהימות
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/3/06 #31 את רואה שיש שם גם יתרונות../images/Emo99.gif../images/Emo35.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/3/06 #35 ../images/Emo6.gif בשביל להנות מהחיים../images/Emo6.gif למה זה מהמם הזריחה
E eynav16 New member 10/3/06 #36 כן אבל עכשיו אני סתם עצבנית על כל העולםםםםםםם העיינים כואבות ליייייי וחםםםםםםםםםםםםםםםםל לייייייייייייייי גם אני רוצה חורף
כן אבל עכשיו אני סתם עצבנית על כל העולםםםםםםם העיינים כואבות ליייייי וחםםםםםםםםםםםםםםםםל לייייייייייייייי גם אני רוצה חורף
E eynav16 New member 10/3/06 #39 ../images/Emo4.gif פה מתחיל אבל איזה חורף יש פה משהו משהו...ממש קפוא יורד שלג..חחחחחחחח בקיץ יורד גשם ובחורף לו...בחורף יבש ויותר קריר אבל קר?? פחח.. הם הולכים בקיץ עם ארוך..אני מתחרפנת מהם...
../images/Emo4.gif פה מתחיל אבל איזה חורף יש פה משהו משהו...ממש קפוא יורד שלג..חחחחחחחח בקיץ יורד גשם ובחורף לו...בחורף יבש ויותר קריר אבל קר?? פחח.. הם הולכים בקיץ עם ארוך..אני מתחרפנת מהם...
E eynav16 New member 10/3/06 #23 חזרתי עכשיו מבי"ס אחרי שקמתי ב5:50 יש להם מבחן היום ואף אחד לא אמר לי.. אז הלכתי וחזרתי...שיהיה...
ה היללי 2 New member 10/3/06 #18 בוקרר... היום אנחנו לא לומדים.... יש לנו שבת שכבה ואין לי כח ללכת בטח יהיה סתם שיחות ושיעמום... יאלה עפתי לסדר ת'חדר...
בוקרר... היום אנחנו לא לומדים.... יש לנו שבת שכבה ואין לי כח ללכת בטח יהיה סתם שיחות ושיעמום... יאלה עפתי לסדר ת'חדר...
ה הדסי מתה על אגמי New member 10/3/06 #30 חחח למה../images/Emo35.gif אני גם לא הולכת לשבתות שכבתיות הייתי פעמיים מאז אני שונאת את זההההה הם רוצים להפוך אותנו לדוסות
חחח למה../images/Emo35.gif אני גם לא הולכת לשבתות שכבתיות הייתי פעמיים מאז אני שונאת את זההההה הם רוצים להפוך אותנו לדוסות