בוקרע
S sattla New member 15/12/03 #10 מה טוב בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
S sattla New member 15/12/03 #11 מה טוב בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
C claimbing New member 15/12/03 #4 ../images/Emo42.gifבוקר נחמד ../images/Emo11.gif ביטלו לנו 2 שעות פיזיקה...איזה כיףףף
S sattla New member 15/12/03 #12 מה נחמד בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
S sattla New member 15/12/03 #17 מה קרטוב בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
מה קרטוב בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
S sattla New member 15/12/03 #16 מה בוקר בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
S sattla New member 15/12/03 #13 מה טוב בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
S sattla New member 15/12/03 #15 מה בוקר בו מה ! ! ! בוקר גרוע, גועל נפש, רע! פשוט רע! אפילו יותר באסה מאתמול! אוי אין יותר רע מזה...
M MaD-d0g New member 16/12/03 #22 מה נסגר איתך ../images/Emo35.gif מה היה אתמול מה היה היום איך אפשר לעזור
S sattla New member 16/12/03 #23 ../images/Emo4.gif יש לך שקל? הרכז מגמה שלי (ההומו, אולי אתה מכיר אותו) מעצבן אותי... זה הכל.. זה היה מהשעור שלו אז זה כל העצבים
../images/Emo4.gif יש לך שקל? הרכז מגמה שלי (ההומו, אולי אתה מכיר אותו) מעצבן אותי... זה הכל.. זה היה מהשעור שלו אז זה כל העצבים