בוקרטוב נה

One Missed Call

New member
בוקרטוב נה ../images/Emo9.gif

ייתכן ואני הבנאדם הער הראשון בפורום?
אולי.. בוקרטוב כולם ^^ היום ה1 לספטמבר.. לא חשבתי שהתאריך הזה יגיע כלכך מהר ולא הכי רציתי שיגיע, אבל אין לאן לברוח XD אז.. היום היום הראשון שלי בכיתה יא'
כנכנ, נועמ היצור הקטן הזה בכיתה יא' ולא עולה לכיתה ב'
חלק מאיתנו הולכים לביצפר, חלק למכללה, חלק לצבא וחלק כרגיל, לעבודה.. אבל בשביל כולם זה יום ראשון
פיצ'!
את מתחילה תיכון השנה- נתחיל במזלטוב ונסיים ב"היי חזקה"!
שיהיה לך המון בהצלחה ושתמצאי מהר מאוד את מקומך בכיתה החדשה ותראי לכולם מי זו פיצ' הבת של קיסרית יפן
ודני-צ'אן, שושקה, אדוווה- אתן מתחילות יב' השנה [גם את אדווה נכון?] הנה אתן בשנה האחרונה של התיכון.. וואי..
שיהיה לכולכן המון בהצלחה! ושיהיה לכן יום מעולה~!
ובמסגרת הצבאית, כל מי שהולך לצבא בין אם היום ובין אם בקרוב, ועינת שמתחילה שירות לאומי- גם לכם בהצלחה! ואל תדאגו, יישאר לכם זמן לפורום.. אותנו לא זונחים כלכך מהר
יהיה טוב
כל מי שמתחיל עבודה חדשה או ממשיך עבודה ישנה- גם לכם אני רוצה לאחל בהצלחה
בקיצור, בהצלחה לכוווווולם ויום כייפי! והנה מאקי לצידכם בסיילור פוקו
Ganbatte ne~!
ואל תשכחו להגיד איטיקימאאאאאאאאאאאאס לפני שאתם הולכים, אני מכאן אומרת לכם "אי-טרא-שאי!~"
שמרו על עצמכם ^^ [וכדאי שאני אקום מהמחשב ואתחיל להתכונן כי ב20 ל8 אני צכה לצאת מפה? XDDDDDD]

DanieLushka

New member
מסתבר שכן.. ../images/Emo3.gif בוקר טובבב!!../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהההההההה יום ראשון!! י"ב. כמה הזוי. בהצלחה לכל מי שצריך.
יום מעולה לכולנו.

mishi 1

New member
מקווה שהיה יום ראשון מוצלח בי"ב

מזל טוב! שנה אחרונה!
איי... הם גודלים כל כך מהר...

בוקר../images/Emo199.gif

וואייייייייייי
אין לי כוחחחחחח
הלכתי אתמול לישון באיזה 1 בלילה, אחרי החתונה המתישה שהייתה
כאילו ברצינות, עם כל הכבוד לדתיים, ובאמת שיש לי המון כבוד אליהם, אבל לתת לנו לחכות שעתייםםםם לחופההה
בואו אסביר וסליחה מראש על החפירה, האולם היה מן אולם כזה שבפנים עושים את החלק העיקרי שאחרי החופה, אבל מחוץ לאולם יש גן קטן כזה ששם יש את כל המזנון של ההתחלה, ושם גם עושים את החופה, ואתם יודעים איך זה במקומות האלה, זה לא שיש מליון שולחנות וכיסאות שכולם יכולים לשבת בכיף, אז יצא שעמדתי שם איזה שעתיים עד לחופה, אשכרה נשברה לי הרגל
ומה הקטע, בגלל שהם דתיים, אז הם היו צריכים להתפלל מנחה וערבית, אז עד שהם התפללו וכל זה, התחילו את החופה ב-21:25
אז פסדר, תתפללו
אין לי בעיה, אבל למה לעזאזל כתבתם בהזמנה "חופה תיערך ב-19:30", אתם יודעים, בד"כ כתוב קבלת פנים 19:30 וחופה ב-20:30, אז אנשים חשבו שבגלל כל התפילות וכל זה, הם באמת יעשו את החופה בשעה הזאת וטרחו להגיע בזמן, בשביל בסוף סתם להתייבש שעתיים בחוץ, כי זה לא רק לעמוד, זה גם החום המזוויע
בקיצור, לא ממש נהניתי
טוב, סליחה על החפירה, עכשיו נשאר לי 15 דקות להתארגן ולעוף לעבודה
אז שיהיה לכולנו יום נעים וקליל ומוצלח לכל מי שמתחיל בי"ס, תיכון, צבא או כל דבר אחר

mishi 1

New member
חחחחחח את יודעת נעמונת

גלשתי בצהריים מהפלאפון, ואני יושבת בקורס וצוחקת לעצמי מהסיפור שלך חחחחחחחחחחחחח מזל שלא שמו לב..

Doe7

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל אלה שהשכימו ליום חדש ../images/Emo42.gif

לכל אלה שחזרו ללימודים - עלו לי"ב, עלו לתיכון וסתם מתחילים שנת לימודים נוספת
לכל אלה שתגייסות, צבא, שירות לאומי
לכל אלה שמפזרות ילדים לגן, בצפר
לכל אלה שחוזרים לעבודה, מתחילים עבודה חדשה
ולכל אלה שסתם מתחילים שבוע חדש בוקר מצויין, שבוע מעולה ושנה נפלאה

mishi 1

New member
בהחלט... שנה מעולה לכולם!

טוב שאמרת כי אני דיי שכחתי\לא הספקתי\ אכלו לי\ שתו לי לאחל לכולם בהצלחה
קמבטה

spidi333

New member
אריגאטו נה! ../images/Emo9.gif

כן אני מתחילה שנה אחרונה...
אבל לצערי אני כן אכתוב הרבה פחות... אין לי הרבה זמן חופשי
אז אני מאחלת לכולנו שנה פורייה ומהנה! אוהבת את כולכן!

mishi 1

New member
מקווה שהיה יום מוצלח שושקה../images/Emo25.gif

אנחנו סומכים עלייך שלא תביאי הביתה פחות מ99!!

edvil1

New member
סנקיו~

כן גם אני מתחילה י"ב =] אבל אני התחלתי כבר אתמול ללמוד
אבל מה שכן קיבלתי מערכת מעולה!! אני לא לומדת בימי שני!! כמה מושלםם
אני לומדת רק 4 ימים בשבוע מב יותר טוב מזה??
תהני השנה מי"א נועמ חוץ מכל עניין הבגרויות אני ממש נהנתי מהשנה הזאת אז נצלי אותה הכי שאפשר =] ולכולם אני מקווה שתהיה שנה מופלאה שלא תשכחו

mishi 1

New member
התחלת אתמול?

יש חיה כזו?...
לא לומדת ביום שני? הא? לומדת 4 ימים? מה הולך פה?... למה לי לא היתה כזו מערכת! שתהיה לך אחלה שנה, ותבלי... אני מאוד נהנתי בי"ב

mishi 1

New member
פחח.. מחק לי את כל ההודעה..../images/Emo122.gif

תמיד הוא מוחק לי מהפלאפון

asia84

New member
../images/Emo50.gifלכולם היום ובכלל בהמשך השנה ../images/Emo140.gif

בהצלחה לכולם בלימודים
ובשרות לאומי מי שמתחילה השנה שהיה הרבה בהצלחהה לכולם
תהיי חזקים ותעברו את שנה כמו גדולים

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifבוקר טוב מירושלים!!

איזה כיף פה... יש אוויר קר! אתמול הלכנו לטייל במושבה פה בירושלים והיה ממש קר! באוגוסט! קר! פשוט תענוג... 1 בספטמבר!! בהצלחה לכל התלמידים.. שתהיה לכם שנה מוצלחת.... יום טוב אנשים! אני הולכת לטייל קצת בירושלים... נשיקות!

mishi 1

New member
אצלינו חם...

נו כמובן. היום היה יום מוזר, היה חם, אבל לא ראו שמש...
אלו ימים הכי מגעילים. אין שמש אבל נורא חם
בכל אופן לפחות לרוב היינו במזגן.. ואוו כמה זמן לא הייתי בירושלים.. ותמיד שאני שם, אני מחפשת לעלות על גמל! בחייאת, איפה הגמלים? כשהייתי קטנה היה שם גמל! אני זוכרת שהכרחתי את אמא שלי לעלות על זה, אני כולי שמחה וטובת לב והיא... אמאא!!! תורידו אותי@! הוא זז!! אהאהא~~
זה היה משעשע חה חה חה (צחוק מרושע|שטן)

Lee Mor Sweet

New member
ערב טוב מצפת...../images/Emo6.gif

גם פה אצלנו בצפון הרחוק קריר ונעים בחוץ (היום פחות מאתמול, אבל עדיין כיף...) אבל אפילו שזה אותו מזג אויר, הייתי מעדיפה להיות בי-ם עכשיו ...

LILIN1

New member
יאיאי גם אני רציתי להיכנס לפורום בבוקר אבל

לא הייה לי זמן
אריגאטו נועמ צ'אן(קבלתי את הצ'וקצ'יקXDD) ההודעה שלך בבוקר בכיתה החדשה המפחידה העליה לי חיוך על הפנים
תודה רבה רבה=] אני אוהבת אותך המןו המון המון
פיץ=]

mishi 1

New member
פיץ'

מקסימונת מקווה שהיה לך יום טוב והכיתה לא מפחידה מידי אם כן תאיימי עליהם שאת קשורה משפחתית איכשהוא (דודה של אמא של שכנתי שנשואה לבן דודי...) ליאקוזה ואם הם לא יפסיקו להיות מפחידים,,, תוסיפי כמה מילים ביפנית ותעמידי פנים שזה איזה קללה סינית עתיקה... וזהו תני להם לברוח על נפשם

למעלה