בוקרטוב כולם

One Missed Call

New member
בוקרטוב כולם ../images/Emo185.gif

הלכתי לישון ב1 בלילה.. אני עייפה.. כל דבר שעשיתי לפני השינה, דמיינתי שהוא הדבר האחרון שאני עושה בחיי
טוב לא נתחיל את הבוקר בדיכי נקווה שהבוקר הזה יסתיים מתישהו ויעבור להיות אחה"צ שבו אני ישנה כי אני עייפה מיום לימודים של 9 שעות ולא מסיבות אחרות
ואז ערב ואז לילה שבו אני מכינה שיעורים ואז לישון ואז יום חדש
כבר סיכמתי עם פיצ' על נושאי שיחת בוקר להיום בבוקר ותנו לי לחשוף מה היא אמרה שהיא צכה לעשות לפני סוף העולם- להרוג את קוקי
אז הבטחתי לה שאני אכה אותה על זה כי קוקי חמוד למען השם! ואת זה אני אומרת מצפייה בדרמות שלו [מיי בוס/טטה] אבל אל תדאגי פיצ' אני עוד אכיר מיזה ג'ונו.. חחחח
אז המשך יום והמשך יום מעולה! ונסגור ברגשנות כי כבר התחלנו, אני אוהבת את כולכם!

asia84

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo140.gifבוקר טובב קרנית -טוב צהריים

והמשך יום מעולה שהיה לך

Doe7

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif

הממ... היום זה סוף העולם? - טוב נצפה בו באינטרנט
נועמ-צ'אן, לגבי העייפות - זה לא מסתיים גם אחרי שמסיימים תיכון, כי אח"כ יש צבא והשביזות שם הורגת, אח"כ אוניברסיטה ועבודה ואח"כ ילדים ומה לא?! בקיצור עדיף שתתרגלי ומהר
, או בעצם תתנחמי בעובדה שאוטוטו מתחילים החגים ועוד פעם חופש.
ונאנדה למה להרוג את FanService Tanaka? הוא באמת ערס קטן וחמוד. מילא מאורו הכונף המעצבן...
(פיצי לא להרוג את הושי שלך, סתם צחקתי
) הנה האראנשנשים ועוד שני עצמים בלתי מזוהים.. יאללה יום נפלא לכולם!

edvil1

New member
מה זה איך את לא מכירה את אותם??

יש לך פה חסך ג'וניז!! טוב לכל הבנות שלא מכירות את האלו שבצד הם נקראים GOLF&MIKE שני אחיים תאילנדים זה ההרכב היחידי שיש מחוץ ליפן מבית ג'וניז אין לי מושג למה הוא בחר תאילנדים, אבל תאילנדים יותר יפים מהם לא תמצאו יש להם שירים גם בתאילנדית(שפה די מוזרה) וגם ביפנית וב-2005 אם אני לא טועה ג'וני עשה הרכב עם שני התאילנדים ויאמאפי שנקרא GYM הינה קליפ שלהם fight for you כדי שתכירי היה תקופה שההיתי מכורה לשיר
נורא קשה להבדיל בניהם בהתחלה...אז ככה זה בקפוצ'ון הלבן הוא גולף האח הבכור וזה בקפוצ'ון השחור זה מייק האח הצעיר

Doe7

New member
בשביל זה יש אותך!!

קראתי על זה די מזמן שג'וני סיפח לעצמו שני תאילנדים ולא בשביל שיעבדו אצלו בשיפוצים חחח שכחתי שאלה הם. די חמודים וממש לא דומים לתאילנדים (אני יודעת הייתי שם
). ועכשיו שאלה: קראתי גם שב- 2006 הוקמה להקה לא פורמלית בתוך ג'וניז שנקראת No Border שכוללת את יאמאפי, ג'ון ג'ון מאראשי, שינגו מקאנג'אני, 2 ג'וניורז, דומוטו מקינקי קידז, יאמאגוצ'י טטסויה מטוקיו וטאקי הידאקי (וואוו
) ולכל אחד יש צבע משלו - לבן, שחור, אדום, ורוד, סגול, זהב, כחול, אפור - רק לא ידוע מה שייך למי. הם הוציאו שירים או משהו?

edvil1

New member
לפי מה שידוע לי

לא יצא שום שיר שלהם בונא איילה מה זה פתאום הידע הנרחב הזה בגו'ני ביצעת חרישה

Doe7

New member
הסיניות פשוט הרסו אותי עם הבלוגים שלהן

הכל הן יודעות ועוד לפני היפניות מדהים! בחורות חרוצות שלא שומרות לעצמן אפילו את הפרטים המשעממים - אז חרשתי אצלן

mishi 1

New member
יום טוב איילה../images/Emo9.gif

דרך אגב, אני ממליצה לך להזהר מנועמ-צ'אן הילדה חצופה! היא ניסתה לקחת לי את הירו על הבוקר בתירוץ שסוף העולם מגיע...
שמרי את בעלייך קרוב
יום מעולה

Doe7

New member
ערב טוב קרנית ../images/Emo9.gif

חחחחח... אין לי כמעט בעלים ומהמעט שיש לה נראה לי שנועמ תרצה מישהו מהם
כך שהם לא בסכנה מיידית ערב מצויין גם לך

One Missed Call

New member
מוחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחע ../images/Emo123.gif

אבל אל תדאגי.. אני והוא עוד נפגש מתישהו בגן עדן
אם לא בסוף העולם הזה אז בסוף העולם הבא

LILIN1

New member
אני לא יכולה להרוג אותך....

אני אוהבת אותך יותר מדי

One Missed Call

New member
חחחחחח אני בעד להכניס אותו לכלוב..

עם הבלונד שלו הוא כזה טוויטי
או יותר נכון.. טוויטו אני אתלה אותו על החלון שלי ופיצ' לא תגיע אליו
וסליחה על זה שאני עונה בדילאיי.. כבר חפרתי מספיק למה אני לא מתחברת לכאן הרבה, נכון?

One Missed Call

New member
אויש גמכן אני ../images/Emo122.gif

כמובן שעיניי העייפות וידיי העקומות שרשרו למקום הלא נכון קבלו את התנצלותי
זה היה להודעה הראשונה של איילה

MaNcHi 135

New member
בוקר ניפלא!

הבוקר שאחרי, בואו נגיד שאתמול הרגשתי ממש מלכה....יום מיוחד שפתאום הכל נראה וורוד... כן, כן,, כבר אמרו לי "חכי שתגיעי לגיל 25 נראה אם הכל עדיין וורוד"... עבודה... אני אשב לראות את המלכה שלי בסדרה האחרונה שלה.. חיים! איזה יפה היא!

mishi 1

New member
בוקר טוב מעייני

אממ... אני אוטוטו בת 25... זה אומר שאני זקנה?! למה הם התכוונו?!
ואם כבר מלכה... המלכה

MaNcHi 135

New member
תאמיני לי שאני לא יודעת...

מה רע ב25??
אח..אהובתי...בכל מצב היא מלכה!

Don Nirtin

New member
בוקר טוב עולם...../images/Emo87.gif

אז אחרי ששאלתי אותכם אם אתם מתעמלים... תנו לי תמונה של כלבים לבנים
. גוגל יעזור לכם. אפשר להשתמש בכלב הלבן האישי שלכם
. אני עייף... אררררררררר עם הרגל המזורגגת הזו שלי....
מחר אני נעלם לסופ"ש+שבוע... אחזור בחמישי הבא... תהיו ילדים טובים ותפתחו היהלום שבכתר, שמעתם?
. נאנדה אני עייף...
...

למעלה