בוקי:)

eliormagick

New member
בוקי:)

מממ הרגשתי שהניק שלי פשוט נעלם מהפורום:) אז ממ חשבתי לפתוח הודעה חדשה אבל אל חשבתי מה לכתוב בה:) ממ איך עבר עליכם השבוע? מה עשיתם מה היה? תגידו יש מפגש בקרוב?

Dawson girl

New member
הממ לא ../images/Emo2.gif

וחבל אני מתגעגעת אליכם

E u t e r p e

New member
פורים../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

בוקר טוב!../images/Emo105.gif

לי היה שבוע די מטורף..היתה לנו מסיבה לארגן וכל השבוע התרוצצנו סביב זה(אתם יודעים כמה קשה להשיג אקדח סיכות בצבא?????)\אבל בסוף יש ממש יפה!
ואתמול הייתה לנו השבתה של כל השרתים ולא יכלנו לעבוד אז במקום לחתום יום חופש כמו כולם יצאנו לסיור בבסיסים והיינו בתל נוף ובחצור והיה ממש כיף!בסיסים מדהימים!! שיהיה לכולם סופ"ש נעים!!

eliormagick

New member
טל את בצבא? 0:

את חחיילת? איפה את משרתת? לי היה שבוע סתם יאכס למרות שקצת נהגתי עם המשאית לבד בהתחלה זה היה מפחיד לנהוג לבד בלי מדריך או משהו כזה אבל אחר כך מתרגלים אז קצת הרבצתי עליה:) לא מכות אלא בגז:) והיה נחמד נסעתי לצפון ולעוד כמה מקומות.. אבל הצבא זה לא בשבילי:) חוץ מזה כל השאר סתם קקי ומעפן ועצוב אבל לא חשוב... מה עוד ממ טוב אין עוד אז שיהיה שבת שלום:)

ברור שאני בצבא...

איפה עוד אני יכולה להיות?? אני משרתת בצריפין ביחידת התוכנה המאוחדת של חה"א - אופק.

למעלה