בהצלחה גם לך... אבל אתה אוהב מתמטיקה אז לא ממש תסבול.
א אוריקס New member 7/1/04 #9 ../images/Emo51.gif בהצלחה גם לך... אבל אתה אוהב מתמטיקה אז לא ממש תסבול.
E [eLad] New member 7/1/04 #10 כותבים מתמטיקה!!! ../images/Emo3.gif גם בבילון מאשר ש-mathematics זה מתמטיקה. וגם מורפיקס אומר שזה מָתֶמָטִיקָה. אז למה ה-י'
כותבים מתמטיקה!!! ../images/Emo3.gif גם בבילון מאשר ש-mathematics זה מתמטיקה. וגם מורפיקס אומר שזה מָתֶמָטִיקָה. אז למה ה-י'
Y yuval k New member 7/1/04 #11 כי כנראה ירדו לי י' נקודות ../images/Emo3.gif היה ארוך מידי לשעתיים אז שאלה קטנה באנליטית לא פתרתי, בסעיף אחד לא היה לי זמן לתקן את התשובה ובעוד סעיף לא היה לי זמן להוכחה באינדוקציה. העיקר שאלו לא טעויות הבנה
כי כנראה ירדו לי י' נקודות ../images/Emo3.gif היה ארוך מידי לשעתיים אז שאלה קטנה באנליטית לא פתרתי, בסעיף אחד לא היה לי זמן לתקן את התשובה ובעוד סעיף לא היה לי זמן להוכחה באינדוקציה. העיקר שאלו לא טעויות הבנה
D Deviation New member 7/1/04 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif ומחר אני באוניברסיטה.. מחר יום עמוס ביותר..
א איש החידות New member 7/1/04 #3 בוקר טוב ... תגידו .. זה טבעי שבמחשב חדש שנקנה רק לפני חודשיים המאוורר של הספק ירעיש כל הזמן ???????????
בוקר טוב ... תגידו .. זה טבעי שבמחשב חדש שנקנה רק לפני חודשיים המאוורר של הספק ירעיש כל הזמן ???????????
T Terminal Frost New member 7/1/04 #8 תודה רבה! לא ידעתי שמישהו קורא את התוכן של ההודעות בשרשור בוקרטוב...
א אוריקס New member 7/1/04 #7 בוקר טוב../images/Emo42.gif דווקא ביום החופשי שלי תקעו לי לימודים... בשלוש מבחן בניתוח מערכות