בועטת כריות לאוויר...

בועטת כריות לאוויר...

ערב שישי, טוב בעצם כבר לפנות בוקר של שבת, כולם מסתובבים בבית, ערים.. אני סהרורית ועצבנית ללא סיבה מיוחדת (אולי הייתי קצת רעבה..) אבא מחליף תחנות בטלויזיה, אחי ... החברה שלו בצבא אפשר להבין... רק אמא ישנה שנת ישרים. אני שוכבת על המיטה בועטת כריות באויר ותוהה אם העולם שלי עומד להתהפך שוב או לא, יותר מזה, האם זה טוב או רע? מה יהיה?? וכמה שליטה יש לי כרגע? כמה אחריות אני מוכנה לקחת? אנשים נכנסים ויוצאים לי מהראש, משפטים גדולים, משפטים קטנים, רגעים קטנים, רגעים עצומים, יש משמעות? אין משמעות? באופן כללי אני משגעת את עצמי... נו, מה יש לי כבר לעשות בשעה כזו?... כרית אחת נוחתת לי ישר לפנים, וזה הזכיר לי את היום ההוא, שכתבת לי את השיר " כמו הרוח" שלחת אותו בלילה, אני ראיתי אותו רק בצהרים יום אחרי, ואותה הכרית שעכשיו נפלה עלי, הייתה אז מחוצה לי לתוך הפנים, שאף אחד לא ישמע איך אני בוכה.... אוווף כמה בכיתי ביום ההוא.. יש שירים כאלו כמו זה, שמעולם לא הקשבתי להם ממש, ואז, אז שמעתי את המילים קראתי אותם ממך אלי, ולא יכולתי להפסיק לבכות, יותר מזה, "אסור" היה לי לומר לך איך אני מרגישה...עד כמה אני אוהבת ומעריכה, כמה אתה חשוב לי, איך שאתה עוטף לי את הלב באהבה וברכות, ושהלוואי שלא היית מרגיש ככה, כמו בשיר הכל כך עצוב הזה כי יש בך כל כך הרבה, כי נתת לי הרבה יותר ממה שהייתי יכולה לבקש, כי נתת לי את כל מה שלא הייתי מעיזה לבקש אז לעצמי... ואז "נזכרתי" במילים האחורנות שלך אלי... "לעולם אל תתפשרי באהבה"... המילים האלו הולכות איתי מאז לכל מקום, מכריחות אותי לחשוב , לצאת מהבועות ולבדוק, להיות קצת עצובה, וקצת לפחד. ואני נזכרת שפעם סיפרת לי על הכרית .. העיניים... הדמעות... אתה זוכר?... אני לא בטוחה שעניתי לך על זה, אני רק זוכרת שהמילים האלו ריגשו אותי נורא... ויש לי , לא כרית, דובי... אני יודעת שאתה קורא את זה, (מה, לא סיפרתי לך שאני מכשפה?..) טוב, אני מאמינה, שאתה קורא את הדברים האלו, ואני כותבת אותם באהבה גדולה, יש אהבות שנזכרים בהן וחיוך חמוץ או ממורמר עולה על השפתיים יחד עם הזיכרון, הפעם זה לא ככה, האהבה הזו, מוזרה, מבולבלת (בשבילי) וקשה ככל שהייתה, היא עוטפת לי את הלב, את כולו, ומזכירה לי כל פעם מחדש מה עוד מצפה לי, ובטח עוד יותר, ואני כותבת את הדברים האלו כי יש בי תחושה שלא אמרתי לך עד כמה אתה פשוט חד פעמי, כמה מיוחד היית לי, כמה רגישות מדהימה הייתה בך, זה הדהים אותי מחדש כל פעם, כמה רוך, וכמה ישירות, בלי משחקים, כל הקלפים על השולחן, וכמה אני אוהבת, אמרתי לך אז שתהיה בליבי עד יומי האחרון, אני מאמינה שזה מה שיקרה, אבל יותר מזה, אני מקווה שזה יקרה. כי הלב שלי עטוף באהבה גם כשהיא איננה. אלו דברים שאני רוצה שתדע, אולי קצת באיחור, אבל אני יודעת שאם אתה קורא אותם עכשיו, אתה מחייך ואולי אפילו קצת מאושר ואולי, אם יש בך איזה כעס אז הוא מתפוגג עכשיו. וכן, אני ממשיכה בחיי, מבלה, נהנת, אבל זוכרת ומברכת על כל רגע שהיית שם.

ה מוזה

New member
המילים שלך ראויות להיות בראש הדף

שיקרא ויחייך לו מאי שם כמו שאני כאן התרגשתי מול מילים שנכתבו מהלב יש אנשים שנגיעה שלהם בליבנו לעולם לא תשכח מקווה שהוא קורא את המכתב הזה שידע .. שהוא עטוף באהבה
She's like the wind through my tree, She rides the night next to me She leads me through moonlight Only to burn me with the sun She's taken my heart But she doesn't know what she's done CHORUS: Feel her breath on my face Her body close to me Can't look in her eyes She's out of my league Just a fool to believe I have anything she needs She's like the wind I look in the mirror and all I see Is a young old man with only a dream Am I just fooling myself That she'll stop the pain Living without her I'd go insane

אני שמחה שהן כבר לא בראש הדף...

תמיד אחרי שאני שולחת "מכתב שלא נשלח" אני מוצפת חרטה... מלכת החרטות אני, ישר מזנקות עלי התהיות שתמיד נמצאות שם.. אם הכל בראש שלי? אני היחידה שמרגישה? אני נשמעת מגוחך? היחידה שזוכרת? אני מגזימה? לפעמים ברור לי שכן, שהכל היה בראש שלי, שלאמת ולמטבעה יש יותר מצד אחד... ואז, אני משכנעת את עצמי שזה בכלל לא משנה, כל עוד יצאתי מאושרת, חזקה, היה לי טוב, טוב לי עכשיו, הרגשתי נאהבת ואוהבת, מה זה משנה אם זה היה אמיתי או לא?.. זכיתי בשעור הכי גדול בחיי, אז מה אם יש עוד ובטח היו גם אז עוד 1,000 כמוני?.. אני אחת ומיוחדת, ורואה ונושמת את הדברים באופן מיוחד, אז מה משנה בכלל האמת במקרה הזה? -כ-ל-ו-ם- !! ממשיכה. A Mistake Words and Music: Fiona Apple I’m gonna make a mistake- I’m gonna do it on purpose I’m gonna waste my time Cuz I’m full as a tick And I’m scratching at the surface And what I find is mine And when the day is done, and I look back And the fact is I had fun, fumbling around All the advice I shunned, and I ran Where they told me not to run, but I sure Had fun, so I’m gonna fuck it up again I’m gonna do another detour Unpave my path And if you wanna make sense Whatcha looking at me for I’m no good at math And when I find my way back, The fact is I just may stay, or I may not I’ve acquired quite a taste For a well-made mistake I wanna mistake why can’t I make a mistake? I’m always doing what I think I should Almost always doing everybody good Why- Do I wanna do right, of course but Do I really wanna feel I’m forced to Answer you, hell no I’ve acquired quite a taste For a well-made mistake, I wanna Make a mistake, why can’t I make a mistake I’m always doing what I think I should Almost always doing everybody good Why-

למעלה