בועטת בקיר!! (פעם שניה...)

patito ƒeo

New member
מה הבעיות שלנו?

אוקיי. לי אין בעיה, כי במילא אם "תזמינו" אותי, אני לא אבוא. כי זה פשוט גועלי. אם כבר תדברו על זה במסנג´ר, בצ´אט- שאתם לבד, אבל פה? בפורום? ליד "החדשים"? בעע. מגעיל. תעשו מה שאתם רוצים..

זה בסדר אבל...

זה באמת קצת לא יפה שאתם אומרים את זה בפורום... אתם יכולים לקבוע במסרים או משהו... לא משנה, בכל אופן מותר לכם לעשות מה שאתם רוצים...

DANA Gi®L

New member
אני לא יודעת איך להחשיב את עצמי...

בין ה"חדשים", בין ה"וותיקים", או בין אלה שצולבים אותם על הקיר המתקלף מבעיטותיה של תמה וסוכלים אותי באבנים. בכל אופן, אם תזמינו אותי-אני אשמח, אם לא-אני אקח את ה´פרוזאק´ ואתגבר, ובאמת שאין לי בעיה עם כל העניין... העיקר שנהיה בריאים, ושהחיים יתמתנו קצת ויפסיקו להיות ארורים שכאלה. זה מה שחשוב, ולא מי יבוא לצ´ט. SO LONG

מה דעתך../images/Emo35.gif../images/Emo82.gif

לעשות מפגש איפשהוא יחד עם כול הוותיקים [URL='http://'] והחדשים[/URL] וככה כולנו נכיר יותר טוב את החברים כאן
ככה גם את תדעי מי זה מי מהדשים! הולך חברה

omer wild

New member
אמ....

לי ממש לא אכפת...אני לא הייתי כאם מהשבוע הראשון
ולכם אני לא נחשבת ותיקה למרות שאני פה יחסית הרבה זמן, אבל זה היה רעיון מגעיל לרשום פה בפורום שכל התיקים יעשו פגישה
וכמו שמישהו אמר פה תקבעו את הפגישות שלכם (של הותיקים) בצ´אטים ובמסנג´ר אבל לא פה
את האמת ממש לא אכפת לי לעשות פגישה ואני אמרתי את זה כבר מזמן

DANA Gi®L

New member
*הקיר מתקלף*

בכיף!!... אני זקוקה לזה, החיים מסריחים והיה לי פיגוע ליד הבית.

Tinkerble

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנסה לעצור את עצמי ולא להגיב לפה! מרסנת את הפה! טוב אני אגיד משהו קצר ! מה איכפת לכם שהותיקים יעשו פגישה? סך הכל אנחנו אלה שהיינו פה ונשארנו ערים חצי לילה! סתם בשביל להיזכר! זה לא בשביל להפלות או לנדות אותכם מהפורום סך הכל העלו רעיון ואתם ישר קפצתם על זה והתעצבנתם בלי סיבה! וכן ! אני אגיד את זה! אני זוכרת שפעם היה באמת הרבה יותר כיף בימי החופש הגדול שנשארנו ערים עד 5-6 בבוקר ושוחחנו על הפרק !

omer wild

New member
נ"ש שאתם חייבים לקרוא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקיי אז ככה... אני הייתי היום בבצפר והיה לי שיעור ספורט תוך כדי השיעור אנחנו תמיד מביאים טייפ ושומעים רדיו או דיסקים שבנות מביאות
טוב טוב אני יגיד לחלק החשוב... טוב אנחנו שומעים ופתאום אני שומעת שיר מוכר מאוד
אתם בטח מנחשים...נכון
שמעתי את Sweet Baby ברדיו
אני וחברה שלי מסתכלות אחת על השנייה ומתחילות לצרוח כמו משוגעות
איך התרגשנו,התחנה הייתה ב-100 FM והשדרן אמר "עכשיו שמענו את סוויט ביבי מתוך התכנית המורדים או יותר נכון רבלדה ווי"

גם אני שמעתי!!! סוויט בייבי לשלטון!

ובקשר למה שדנה אמרה אז היא צודקת אנחנו כל פעם היינו נשארים עד 2 אז מותר לנו לעשות מפגש ותיקים

rebeldes way

New member
כן באמת מתחילים להשמיע את השירים

ברדיו!!!! בחופש סוכות היה את bonita de mas ב100 fm בבוקר ואז אמרו: "רבלדה וואי, המורדים- הלהיט הבא"!!!

rebeldes way

New member
כן באמת מתחילים להשמיע את השירים

ברדיו!!!! בחופש סוכות היה את bonita de mas ב100 fm בבוקר ואז אמרו: "רבלדה וואי, המורדים- הלהיט הבא"!!!

patito ƒeo

New member
אוקייי...

אני לא אגיד יותר כלום.. רק אייקון אחד, שיגיד הכל:
תהנו לכם בפגישות, אני בכל-מקרה לא רציתי לבוא. אני רק אומרת שזה ממש לא יפה לכתוב את זה בפורום. תאמינו לי שאתם גם לא הייתם רוצים לראות- "אויייייי בואו נעשה פגישה רק שלנו בצ´אט כדי להזכר בימים הטובים שהיו לנו, בימים היפים בלי החדשים האלה שהורסים הכל". אנערף

ברקודית

New member
די תהרגו אותי וזהו!!!!!!!!

מה כבר הצעתי!!! אנחנו אלה שבעצם גרמנו לפורום הזה להתקיים בזה שכתבנו בו (וכמובן גם בזכות רז), אנחנו ישבנו וראינו את הפרקים כל לילה ושוחחנו עליהם כל הבוקר! לא התכוונתי להפלות אותכם, פשוט היתה קבוצה מסויימת של ילדים שדיברה פה עוד הרבה לפני שהתחיל המורדים בארץ.. "מגעילה מגעילה", טוב לא צריך! הפורום הזה במלא נהייה מעצבן מאז שהתחילה הסדרה! כולם רבים אחד עם השני כל הזמן! פעם כולם היו חברים של כולם! לא צריך אולי בכלל כדי שאני יפסיק לכתוב כאן וזהו

omer wild

New member
אנחנו ממש לא רבים../images/Emo70.gif יש חילוקי דעות

ובגלל זה את לא צריכה לעזוב...אלא אם כן כל אלה שהצטרפו בתחילת התכנית מעצבנים אותך
חוץ מזה את לא חייבת להיות חברה של אף אחד,ואת נשמעת נורא חמודה
אז לא תתעצבני משטות כזאת...

בתור חדשה...

אתם לא חושבים שזהקצת מגעיל
לעשות פגישה רק של הוותיקים אתם באמת מתחילים להתנהג כמו פורומים אחרים שלא מקבלים חדשים, וזה ממש חבל...זה הפסד רק של הפורום...

לפי מה את קובעת../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

לפי חברת פורום אחת את קובעת שאנחנו לא מקבלים חדשים
אז הרשי לי לספר לך סוד קטן : אם אנחנו מקבלים חדשים או לא, זה החלטה של שני המנהלים בפורום, ולא של חברת פורום אחת. ואם תשימי לב לדפים של הפורום מכמה שבועות אחורה, תראי שקיבלתי בשמחה המון חדשים, ואני אף מאושר שמצטרפים עוד ועוד.

Tinkerble

New member
אאאוווווווףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים !!!!!! לא פלא שלא כתבתי פה כמעט בכלל מאז החופש הגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סך הכל העלו פה הצעה מעניינת (ומאוד טובה לדעתי) ואתם ישר קופצים עלייה! היא לא אמרה "חדשים הביתה" או משהו כזה סך הכל אמרה משהו! עכשיו היא דיברה אל הותיקים שביניהם, אם נרצה לעשות פגישת ותיקים אז הם יעשו גם בלי לשאול. כמו שתמה אמרה שפעם כולם היו חברים של כולם (והיא צודקת) לא תהיה לנו בעיה לקבוע את זה גם לא בפורום!

patito ƒeo

New member
תמה..

אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב בגלל זה. אני לא באתי להגיד שאת מגעילה, רק שזה לא יפה. זכותי, לא? אבל אני באמת לא רוצה שתעזבי.. ובמיוחד.. ארמ.. בגללי? וגם בפורום "קטנטנות" אנחנו לפעמים רבים {כנ"ל עוד פורום שאני לא אזכיר את שמו
}, ופשוט בא לי לברוח משם, אבל אני נשארת ולא עוזבת בגלל אחרים.. ואני מצטערת אם פגעתי בך, זו לא הייתה הכוונה שלי. אבל אני מודה, זה פגע בי.. אבל חפיף, מה אכפת לי.. דנה צודקת. :)

למעלה