בועטת בקיר!! (פעם שניה...)

ברקודית

New member
בועטת בקיר!! (פעם שניה...)

אך.... הימים ההם.. כשכללל הפורום שנא את פליפלוץ! וכשנילי רבה עם כל העולם שלואיסנה הכי פצצה ושקמילה סתם מכוערת.. ועוד כשהיו אנשים שהעזו לרדת על מרכוסון (העמדנו אותם במקומם!!!) וכל האגודות למינהן!!! כל הותיקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אנחנו חייבים לעשות מפגש!!! רק שלנו! אולי בצ´ט מתישהוא כי מאז הצטרפו יותר מדי אנשים חדשים ואני כבר לא יודעת מי זה מי:( מה דעתכם צ´יקוס?

אבל איך מישהו יכלו לדעת אם הוא נחשב

לותיק???? למשל אני לא כל כך יודעת...... אני זוכרת כאן את כל הפגישות היומיות בלילה ואת האגודות ושכל כך שנאתם את פליפה שהדבר הראשון שהצטרפתי לפורום הייתה הודעה שנמאס לי שאתם יורדים עליו אז איך אני בכל זאת יכולה לדעת אם אני נחשבת לותיקה,באמצע,חדשה?

ברקודית

New member
אם את זוכרת את כל האגודות-

והשתתפת גם בשיחות... ואולי אפילו החלת איתנו מפורום קטנטנות אז את ועוד איזה נחשבת

אני נחשבת לוותיקה? אני זוכרת את כל

האגודות כמו האגודה נגד מריצה (תצונזר מריצה מהחבורה....) והאגודה נגד לואיסנה (דיי לזיופים {של החזייה}) ואני ישמח לעשות פגישה בצ´אט ואני גם זוכרת שרז ניסה לעשות משהו נגד בנחמין וטלי הקניתה אותו שהוא צריך להתאמץ!

ח ו ס ה

New member
טוב אני................

לא הייתי פה בכל התקופה הזאת..... אבל מישהו יכול להסביר לי בפרטי פרטים מה זו האגודה של החזייה של לואיסנה???????

Benja GiRl

New member
דעתי...

אני וותיקה... אבל בכל זאת אני חושבת שזה לא בסדר... לעשות מפגש של וותיקים!! אין לנו שום עדיפות.. כל החדשים אוהבים את הסדרה כמונו, ומי יודע אולי אפילו יותר.... דווקא ההפך... אם כבר לעשות משהו ולהכיר אותם...

Houndour

New member
תודה לא יש פה אדם עם שיקול דעת

נורמלי. מה זה צריך להיות? ככה אתם יורדים על החדשים שמצטרפים לפורום ומחשיבים את עצמכם ליותר טובים מאיתנו? אף פעם לא ידעתי שמידת האהבה שלי לסדרה המורדים תלויה בתאריך שהצטרפתי לפורום. סלחו לי, אב לפי דעתי זו התנהגות מגעילה ולא חברותית. אתם לא יותר טובים מ"החדשים" והפורום לא שייך רק לכם. זה ממש יחס מעליב כלפי אלה שרוצים להתצטרף שאתם מפלגים את חברי הפורום לאלה שנמצאים פה מאז ה"אגודות" האלה שלכם ואלה שלא... כל אחד פה מנסה להוכיח כמה שהוא ותיק יותר מהאחרים ונמצא פה עוד מתקופת התנ"ך... אז שלום, אני רמי ואני פה רק מלפני 3 שבועות, נכון שאני זבל ולא אוהב את הסדרה? ההתנשאות שלכם ממש חוצה גבולות כשאתם מחשיבים אחרים לנחותים כי אתם "ותיקים". לפי דעתי אתם צריכים לשמוח על כך שהפורום משגשג ומצטרפים חברים חדשים. אני מבקש לא להרוס את האווירה טובה שהייתה בו עד עכשיו. תודה.

זה לא שאנחנו מפלים או משווים או

משהו כזה אנחנו רק ניזכרים!!!! ניזכרים שהיו בפורום קצת ילדים נזכרים למה הפורום קיים ,איך הוא נפתח נזכרים בימים שרבנו נזכרים בימים שהיינו מדברים פה עד מאוחר ורואים את הפרקים בארגנטינה נזכרים בפגישות הליליות שהיו לנו ופשוט נזכרים!!!!! אפ אחד לא מפלה או משווה !

Houndour

New member
נא לא להתמם

אין כל רע בלהזכר אבל לא כל עוד זה נושא נימה פוגעת שהחדשים "סתם מנצלים את הפורום לכל מני נושאים" (יש לך ניחוש אחד ממי ציטטתי את זה). גם נאמר כי הוותיקים הם אלה שאוהבים באמת את הסדרה. כך שהשירשורים האלה לא באמת מעלים זכרונות תמימים. הם פוגעים ומעליבים. מההודעות שהשארתם בשרשור עולה בברור זילזול. אני רואה את הפורום הזה כאחד ולא כמחולק לותיקים וחדשים. זה דבילי החלוקה הזאת. אנחנו לא אוהבים אותה סדרה?

patito ƒeo

New member
ארג..

זה ממש לא יפה.. תעשו מה שאתם רוצים..
אני רק אומרת לכם- זה פשוט לא יפה.. "כל הוותיקים!!!!!!!!!!!!!!11 אנחנו חייבים לעשות מפגש!! רק שלנו!" סליחה?.. **רותם המעוצבנת**

ברקודית

New member
זה בלי קשר למורדים בכלל|!!!

אנחנו מדברים גם במסנג´ר והכל.. סתם להעלות זכרונות (טוב אפשר לחשוב) ואני ונילי מדברות על זה כבר הרבה זמן אז מה הבעיות שלכם??

למעלה