בועז דיין תפסיק ללכלך!!!

יריב71

New member
ההערצה העיוורת של דני רופ מעוררת...

פלצות בסקר יצא ש-64% העריכו שהתחזית של דני רופ הכי טובה (בועז, מקום שני). זה ממש מדהים. אפשר לחשוב שדני רופ הוגה את התחזית בעצמו. שהוא לא מקבל את כל הנתונים והתחזיות משמ"ט. זו ממש תופעה פה בישראל שאדם שמגיש את התחזיות (ועושה פדיחות לפעמים) שהוא כולו show of מביא לעצמו מעמד של חזאי על. עד כדי כך שכולם שותקים, מפחדים, מתנצלים (לא רוצים לשרוף קשרים).

danroup

New member
בועז דיין תפסיק ללכלך!!!

אתה בסך הכל חובב מזג אוויר בלי נסיון בתחום ובלי השכלה בתחום.מעולם לא עבדת בתחום המטאורולוגיה.אתה מקבל גיבוי ממני כחובב שמבין עניין ואפילו עזרתי לך בפרסום הפורום ברדיו ובמקומות אחרים.אל תתעה אנשים ןעל תעבוד עליהם.שמור על פרופורציות. מספר הטעויות שלך כחובב בשנים האחרונות הוא עצום ואתה לא אשם-אתה חובב!! אל תזלזל בחזאי בית דגן או חזאים אחרים שיש להם ידע הרבה יותר גדול ממך!! קהל היעד שלך הם כמה עשרות אנשים שמבינים עניין ותופסים ממך כמבין עניין-אל תתעה אותם!! אז....אל תעבוד עליהם והזהר בדבריך.. דני רופ

supercellstorm

New member
דני כועס על בועז,דני מה לדעתך

יהיה מצב השלג בחרמון אחרי היום???

supercellstorm

New member
תודה דני! אז יהיה כמעט מטר בעליון!

אגב,יש סיכוי לעוד "רדאר"?

danroup

New member
אתה מדבר שטויות

יש לי הערכה רבה אל חלר מהאנשים בפורום יש כמה אנשים שמבינים עניין כמוך כמו נתי אבל....תפסיקו ללכלך ותפסיקו להגזים ולפנטז.זה מדע לא מדוייק לא משחק ילדים ואני בניגוד אליכם פונה אל קרוה למיליון איש שכמעט כולם לא מבינים כלום-זה שונה לגמרי כנסו לפרופורציות

בועז ד

New member
תישלח לי את הטלפון שלך-על מנת לוודא

לדני רופ..אם זה אתה.. תשלח במסר את מספר הפאלפון שלך-יש לי אותו-רק אח"כ אוכל להגיב. תודה בועז

יריב71

New member
מי אתה חושב שאתה בכלל ../images/Emo46.gif

אפשר לחשוב שזה פורום ל-"תחזיות של דני רופ" תחזור אתה לפרופורציות וצא הפוזה של האגו הנפוח מחשיבות עצמית. אתה בסך הכל חובב מטאורולוגיה ש"עובר מסך" ויודע לזרוק כמה משפטי סרק למיקי וגדי. לפי דעתי מתאים לך יותר לדבר על גדג´טס או על להשוויץ שאתה יוצא כל כמה שבועות לסקי בשוויץ/איטליה/צרפת איפשהו. אל תבלבל את המוח, אף אחד פה לא בזבז את זמנו בלהשמיץ אותך.

לדני רופ בוקר טוב

מה שנעשה פה זו ביקורת בונה לגיטימית !!! גישות מלכלכות של כמה אנשים פה נמחקו ע"י בועז מספר פעמים !!!! נכון שחיזוי מזה"א זה לא מדע מדוייק, אך אף אחד לא ישכנע אותי אחרת מכך ש"חובבים" כמו נתי ובועז נותנים תחזיות הרבה יותר מוצלחות מהשמ"ט,וזה ללא עשירית מהכלים העומדים לרשות השמ"ט !!!! ההתפתלויות שלהם במתן תחזית במושגים מעורפלים-וגם עידכונים אחרי שטועים הם לא דבר שאפשר לציין בשבחם!!! בברכה עופר

danroup

New member
עופר

מטאורולוגיה לטלוויזיה זה עולם אחר-מורכב ומסובך יותר אני מזמין אותך לבוא אלינו ולראות איך הדברים נעשים אתה אז תבין מהו ההבדל בין לתת תחזית בפורום ולתת תחזית בטלוויזיה ואני רציני עם ההזמנה דני

דני אף אחד לא זלזל בך חס וחלילה..

אנחנו מעריכם אותך ואת תרומתך הנעלה להעלת המורל! התחזית שאת נותן אכן טובה ואיכותית. חג שמח מאמנון מירושלים היבשה

danroup

New member
בועז זה מה שכתבתי ב 29.3

תאריך ההודעה: 29/03/02 שעת ההודעה: 16:38 מאת: danroup נושא: לא מתחמם מספיק!! השקע השרבי הקרוב לא יביא חום אלא רוח אובך עננים וגשם וכבר ביום ג מערכת חורפית נוספת ועוד אחת לסוף השבוע!! השלג ישאר לפחות 10 ימים!!

למעלה