מהחומר שמייצב את הבועות הוא גליצרין,ניתן לקנות בבית מרקחת ולהוסיף לסבון תינוקות
ב ב נ ה New member 13/9/04 #20 מהחומר שמייצב את הבועות הוא גליצרין,ניתן לקנות בבית מרקחת ולהוסיף לסבון תינוקות
ק קֶרֶן יער New member 13/9/04 #21 זה בטוח למאכל תינוקות??? הואיל והם שותים את מי האמבטיה וכו', הייתי מתמקדת רק במוצרים שמיועדים לתינוקות. כאמור, חלק מהשמפואים נותנים בועות נפלאות.
זה בטוח למאכל תינוקות??? הואיל והם שותים את מי האמבטיה וכו', הייתי מתמקדת רק במוצרים שמיועדים לתינוקות. כאמור, חלק מהשמפואים נותנים בועות נפלאות.
ב ב נ ה New member 13/9/04 #22 לא יודעת,אבל גם הסבון לא מיועד למאכל הוא רק לא שורף להם בעייניםומכיל חומרים המותאמים לעור עדין
ק קֶרֶן יער New member 13/9/04 #23 נכון- לא מיועד למאכל, אבל הוא ממילא ברשימת ה"אוכלים למרות שלא מיועד" (כי הן שותות את מי האמבטיה...) כך שאני דבקה בו... (איזה ויכוח מצחיק, לא?)
נכון- לא מיועד למאכל, אבל הוא ממילא ברשימת ה"אוכלים למרות שלא מיועד" (כי הן שותות את מי האמבטיה...) כך שאני דבקה בו... (איזה ויכוח מצחיק, לא?)
I irisgh New member 13/9/04 #25 ../images/Emo3.gif גם אצלי וגם את מי הבריכה . והגדיל לעשות אמיר (1.3) שלמד לעמוד עמידת כלב (כמו ביוגה, עם הטוסיק למעלה), ואתמול מצא שלוליות והוא עומד ככה וטובל בהן את שער הפוני הארוך שלו...
../images/Emo3.gif גם אצלי וגם את מי הבריכה . והגדיל לעשות אמיר (1.3) שלמד לעמוד עמידת כלב (כמו ביוגה, עם הטוסיק למעלה), ואתמול מצא שלוליות והוא עומד ככה וטובל בהן את שער הפוני הארוך שלו...
I irisgh New member 13/9/04 #33 למזלי, בנתיים זה רק ממטרות אבל הוא עושה את זה בכוונה: טובל את שערות ראשו, ואז נעמד ובודק כמה נרטב, וחוזר חלילה. אני בטוחה שלו היה מסתובב ללא טיטול גם המקור הזה לשלוליות היה משמש לאותה מטרה
למזלי, בנתיים זה רק ממטרות אבל הוא עושה את זה בכוונה: טובל את שערות ראשו, ואז נעמד ובודק כמה נרטב, וחוזר חלילה. אני בטוחה שלו היה מסתובב ללא טיטול גם המקור הזה לשלוליות היה משמש לאותה מטרה
ח חני 21 New member 13/9/04 #32 יש בחנויות הצעצועים בועות סבון שבתוך הסבון יש חומר (לא רעיל) שמונע מהבועות להתפוצץ ואפילו אפשר להחזיק אותם ביד... הבועה יכולה לעמוד בלי להתפוצץ במשך שעה.
יש בחנויות הצעצועים בועות סבון שבתוך הסבון יש חומר (לא רעיל) שמונע מהבועות להתפוצץ ואפילו אפשר להחזיק אותם ביד... הבועה יכולה לעמוד בלי להתפוצץ במשך שעה.