בועות סבון

קרקפת

New member
בועות סבון

קניתי לאור שלי בן 8 חודשים, את סבון הבועות שנושפים בו ומפריחים בלונים. הרהרתי בדבר האם העניין שהבועות מתפוצצות מבלי שיוכל לתפוס אותם, לא גורם לו תסכול ? הוא מאד נהנה מהתבוננות בבועות, אבל בכל זאת .....

אביטלתל

New member
אנחנו באותו הגיל

ומה שמתסכל את איילה זה שאני לא נותנת לה לשחק במתקן עצמו הבועות נחמדות בעיניה, אבל היא רוצה להכניס את הפלסטיק לפה שלה (נראה לי שאני אקנה עוד אחד ופשוט אשפוך את התכולה שלו ואנקה כדי שהיא תוכל לשחק) היא נהנית להושיט להן ידיים אבל אני לא חושבת שהיא מתוסכלת מהבועות

קרקפת

New member
שימי-לב למלא את הבקבוקון בסבון

אל-דמע לתינוקות ולא הסבון המקורי - סבון הכלים - כדי למנוע גירויים או מצבים שהעיניים ישרפו, כתוצאה מכך .....

אביטלתל

New member
אני לא מתכוונת למלא במשהו

אני אתן לה את זה יבש היא רוצה להכניס לפה ולחקור את זה כמו שהיא חוקרת כל דבר

קרקפת

New member
../images/Emo6.gifלא, לא בטח - התכוונתי לזה שאת

מפריחה איתו את הבלונים

אביטלתל

New member
הסבון המקורי הוא

סבון מעורב עם גליצרין עד כמה שאני יודעת סבון בייתי רגיל מכל סוג אינו עובד בהפרחת בלונים

אנחנו שמים סבון נוזלי רגיל וזה

עובד... חשוב לערבב טוב את המים עם הסבון. ניסינו גם עם שמפו סרקל והיו תוצאות טובות.

irisgh

New member
חלק מסבוני הכלים עובדים, אבל עכשיו

למדתי על רעיון השמפו, ובפרט לקטנטנים נשמע לי ששווה לנסות.

לאה_מ

New member
הילדים שלי עד היום (הבכור בן 11)

נהנים לפוצץ בועות סבון. מעולם לא ראיתי שזה גורם להם תסכול...

צימעס

New member
בשבוע שעבר הייתי בחתונה

לבקשת החתן, היו שם כמה עשרות בקבוקונים של בועות סבון, שליוו את הערב. לא נראה שהוא גורר אתו תסכולי ילדות

קרקפת

New member
דייייייי בשבוע שעבר גם אני הייתי

בחתונה כזאת, ביקום - יכול להיות שחגגנו באותה חתונה - נדיר שמפיצים בועות סבון בחתונות.

הצעה בטיחותית ../images/Emo18.gif

החומר ששמים בתוך הבקבוקים האלה הוא גועל נפש (גם שורף בעיניים, גם לא בטיחותי, גם מכיל כל מיני חיידקים וכאלה). אפשר בכיף להחליף בתמיסה מבוססת על שמפו תינוקות ללא דמעות, ואז יותר כיף לכל הפולניות להרשות לילדים בלי הגבלה

כן. רק צריך למצוא את המינון הנכון

בין סבון למים ששונה בכל סוג... (ג'ונסון אמבט עם הלחות בפנים נותן בועות מאוד עמידות לעומת השמפו של ג'ונסון... ככה יצא
)

למעלה