בוסטון קליבלנד

הגולד-טנדינג של טוני הרג אותי

טוני אלן הקלאסי - יכול להראות אחלה כל המשחק, לעשות הגנה טובה מאוד ואז לעשות את המהלך הכי מטומטם בעולם. הIQ שלו בכדורסל כל כך נמוך... אגב זה היה בכלל גולדטנדינג? ראיתי אחר כך שהראו בשידור חוזר שכן נגע בטבעת אבל לא הקשבתי/דיברתי על מישהו אחר. ובכל זאת, (טוני) אלן מתחיל לשחק יפה מאוד ובכושר לקראת הפלייאוף בזמן שמרקיז דניאלס די נעלם אחרי הפתיחה היפה שלו. נראה שהוא נכנס לרוטציה של דוק כשחקן הראשון מהספסל בבאק-קורט, נייט ודניאלס קיבלו 0 דקות היום. מגיע לו האמת.

The Prospect

New member
זה באמת היה נראה כאילו הכדור רק נגע בטבעת,

למרות שמצד שני ראיתי את המשחק בצפייה ישירה באינטרנט באיכות על הפנים , כך שאין לסמוך יותר מדי על מה שאני אומר

DaboR zx6R

New member
אחרי שהכדור קפץ מעל הטבעת הוא תפס אותו

הכדור היה מעל הצילנדר ובגלל זה נשריקה השריקה

rapgamer4ever

New member
לא היה גולטנדינג אבל זה אפילו לא כזה משנה

בשביל מה להסתבך? אני במקום השופטים הייתי שורק אותו דבר, נוכחתי שטעיתי רק בריפליי. איזה מין דבר זה לעלות ככה לריבאונד?? ריברס יצא גבר ששלח את המשחק לקרב עונשין של לברון ביום לא טוב מול פירס-גארנט-אלן של 80-90 אחוז. בפעם המי יודע כמה, נוכחים לראות שזה פשוט יותר משתלם מלתת ללברון לעלות לשלשה. אם היינו רואים קצת יותר יצירתיות בצד השני, לדעתי היה צריך לתת את הכדור למו ואז או שישלחו אותו לעונשין עם ה-90% שלו וסיכוי טוב יותר בקרב עונשין, או שהוא היה עולה לשלשה שספק כמה זה אופציה פחות טובה משלשה של לברון. אבל צריך הרבה ביצים לעשות כזה דבר, הרבה יותר קל ללכת עם המוסכמות ולתת את הכדור ללברון. ריברס לא הלך עם המוסכמות וניצח.

Puskas

New member
עכשיו זה הזמן של בראון להיות חכם

בעקבות משחקי הלילה,הקאבס נשארו 5 משחקים מעל LA ו-6 מעל המג'יק כשיש עוד 5 משחקים לסוף,משמע שהקאבס הבטיחו את המקום הראשון בליגה (גם אם תאורטית יפסידו את חמשת המשחקים שנשארו והלייקרס ינצחו עדיין מאזן פנימי יכריע לטובת החבר'ה מאוהיו). עכשיו הזמן של בראון להפסיק לטחון את לברון 40 דקות כל לילה ולהשבית אותו 5 משחקים או מקס' לתת לו איזה 5-6 דקות כל משחק רק כדי לשמור על מתח ועניין,אני מקווה שזה מה שהוא יעשה ושהוא לא יהיה חזיר לעוד נצחונות סתם..

עידו17

New member
הוא בדרך כלל עושה את זה

לדוגמא - אם אני זוכר נכון, לברון בכלל לא שותף במשחק האחרון של שתי העונות האחרונות.

ynvgi

New member
אחרי ההחטאה של לברון אני יודע

שהייתי מעדיף את קובי לוקח שלשת ניצחון כל יום על פני לברון. לברון היה ענק והוא השחקן הכי טוב ב NBA כיום, קליבלנד לא לחינם עם המאזן הכי טוב, בלי הרבה משחקים שהוא צריך לנצח צמוד. לייקרס אולי לא בכושר, אבל זה זמן פלייאוף עכשיו (אוטוטו...) ושם הייתי רוצה לראות את קובי. יאללה לגמר - קליבלנד - לייקרס. (סליחה לכל הקבוצות האחרות שלא ספרתי בדרך)

למעלה