בוסטון קליבלנד

SHITBREAK3

New member
בוסטון עושה עבירה, לברון שוב על הקו

שוב קולע רק אחת....יום רע שלו מהקו 14 מ 22

The Prospect

New member
לברון מצא מתי להחטיא זריקה

אם הקאבס לוקחים את המשחק זה פשוט גועל נפש... השריקה על הזריקה של פארקר הייתה נוראית.

WorldCenter

New member
חבר'ה יש כאן הזדמנות לראות אם לברון

עשוי מחומרים של ווינר אמיתי והוא קולע עכשיו שלשה.

The Prospect

New member
אחלה של סיום שמדגיש עוד פעם כמה לברון חייב

להשתפר מהקו. זה בלתי אפשרי ששחקן כמוהו שתמיד מקבל את הכדור בשניות האחרונות ושסוחט המון המון עבירות יעמוד על ממוצע של 75 אחוז.

DaboR zx6R

New member
צודק מסכים איתך

חייב גם לשפר את הגאפ שוט ל3 אבל צריך להסתכל על התמונה המלאה עכשיו אחרי שהוביל את קליבלנד למאזן הכי טוב בליגה צריך לקחת תטבעת

SHITBREAK3

New member
זהו....בוסטון מנצחת 117-113

ריי אלן עם 33 נק' כולל 6 מ 9 מחוץ לקשת. 16 נק' 14 אס' לרונדו 19 ו 8 ריב' לגארנט 16 - 5 - 5 לפירס. אצל הקאבס לברון עם 42 נק' 9 אס' ו-7 ריב' (0 מ- 9 ל-3, 14 מ 22 מהקו) 17 למו ב 100% מהשדה 16 ו 10 ריב' לג'יימיסון 14 נק' 11 ריב' להיקסון

ThEgReEnKiNg

New member
K.G מסיים את הסיפור

קובר שתי זריקות , וזורק גם דיבורים באוויר. אומנם בוסטון נחנקו לחלוטין אבל נצחון מוראלי מאוד חשוב. אהבתי את המהלך של קליבלנד לוותר על הטייםאווט ולרוץ בטירוף לצד השני , בוסטון לא היו מוכנים לזה בשיט. אבל מה? החלטה שגויה של לברון , היה צריך ללכת לסל ויכול לסחוט שם סל ואווירה. בכל מקרה , משחק פליאוף לכל דבר הרבה דיבורים הרבה טראש טוק הרבה פיזיות ורק נתפלל שנראה את הסדרה הזאת בהמשך בפליאוף. ועוד משהו הביטחון של גארנט חזר , ואיתו חזר גם הפה איזה כיף
.

ThEgReEnKiNg

New member
ואיך שכחתי את איש המשחק

ריי פאקינג אלן , עלק שחקן גמור... משחק עצום שלו ברמה של המשחקים הפסיכים נגד שיקאגו בפליאוף הקודם.

DaboR zx6R

New member
משחק פליאוף מבחינת בוסטון

ממש לא מבחינת קליבלנד לא היה להם שום עניין במשחק הזה הם החילו לשחק רק ברבע ה4 עובדה גם שגיימס במתפרץ לקח שלושה ולא הלך עד הסוף הוא לא רצה להמשיך להארכה

WorldCenter

New member
למה שהוא יילך עד הסוף

אם הפער היה 3 ונשאר 3 שניות לסיום המשחק....................

הפער היה 2

אבל לא הייתה לי בעיה עם ההחלטה...כאילו בתור אוהד סלטיקס כמעט היה לי התקף לב מתוך ציפייה שזה ייכנס, אבל מבחינתו של לברון הוא לקח את הסיכון וניסה לסיים את המשחק בלי הארכה (המשחק לא כזה חשוב, הוא בטח היה כבר עייף - בדיוק החמיץ 2 מ4 מהקו...), בחר ללכת על המהלך של הסופרסטאר יותר מהאופציה הבטוחה אבל הפעם זה לא הלך.

WorldCenter

New member
צודק הפער היה 2

שרואים את המהלך, רואים שגימס לא תיזמן נכון את המהלך בכל מקרה היה לו מראה נקי לשלשה ולניצחון, וחיכו לו בפנים גם טוני אלן וגם ריי אלן.

rapgamer4ever

New member
גם אני הרגשתי שהמומנטום עם קליבלנד

וההחלטה שלא ללכת עד הטבעת היא לא טובה. אולי לברון הרגיש חוסר בטחון מוחלט בעונשין שלו הערב והעדיף כבר לנסות לגמור את זה. ריי אלן קולע שיא עונתי דוקא במשחק הכי אינטנסיבי של בוסטון. מישהו מופתע?

אחלה משחק

הקאמבק היה צפוי לכל מי שראה את בוסטון השנה...הייתי מעדיף להוביל כבר 70-65 מאשר 98-80 או שזה לא היה. עם 98 נק' (הממוצע שלהם למשחק) בסוף 3 רבעים היה ברור שההתקפה תתקע מתישהו במיוחד כשפול פירס בעיקר מזיק חלק גדול מהמשחק, הסלטיקס חזרו מהפיגור רק כשרונדו לקח את השליטה וכמובן ריי אלן המלך... 2 קבוצות הגנה נהדרות וקיבלנו משחק של 117-115...אצל קליבלנד אני מבין בלי ורז'או ומשחקים רגוע אחרי שכבר הבטיחו הכל בערך...אבל אצל הסלטיקס במשחק חשוב? ההגנה בהומסטאנד הזה פשוט נוראית. נכון שלברון היה פשוט מדהים ברבע הרביעי כשהוא הולך לסל פעם אחר פעם ואף אחד לא יכול לעצור אותו, אבל עדיין 81 נק' בסוף 3 רבעים למרות מחצית חלשה של לברון? אין סיבה שזה יקרה... אבל לפחות היה אחלה משחק וסוף טוב. עכשיו להצגה הבאמת גדולה בעיר...

rapgamer4ever

New member
לא מבטיח, אבל אולי משחק העונה הרגילה הכי טוב

שהיה השנה. מה לא ראינו- קאמבק אדיר, מתח, אגדות על המגרש ואינטנסיביות של פלייאוף (במחצית השנייה). אז מה בעיקר ראינו? 1. קליבלנד חזרה למשחק קצת אחרי שמייק בראון הורחק. מקרי/עורר מוטיבציה/ניהול משחק חלש שלו? תחליטו אתם. 2. לברון סיים עם מספרים גדולים ובאמת נתן רבע אחרון אדיר אבל רוב המשחק ראינו בפעם המי יודע כמה ששחקן אחד לא יכול לנצח קבוצה. פירס נצמד אליו, וכשעבר אותו הרבה פעמים פגש קיר שאילץ אותו למסור מסירה סתמית או להחטיא. חכמה ותיאום הגנתי מרשימים. ברבע האחרון לברון חגג הרבה במשחק מעבר מהיר אחרי (ובזכות) סטופים בהגנה. 3. בוסטון הייתה יכולה להבטיח את הנצחון אם רק הייתה משחקת בסוף קצת יותר אינטלגנטי. משחק פנים-חוץ, פיק אנד רול, לא דברים מסובכים מדי. במקום הם שרפו את השעון בדרך לנסיונות של בודדים. ריי אלן בסופו של דבר הנשים את הקבוצה עם השלשה הענקית ההיא. טוני אלן מוכיח כל פעם שהוא פשוט שחקן טיפש ואי אפשר לסמוך עליו. פארקר היה מצוין. 4. הצבע של הקאבס נראה 3 רבעים כמו בית זונות. אל תתנו לסקור להטעות אתכם- בוסטון קלעה 100 נקודות ב-3 רבעים וברבע האחרון אם לא העונשין הייתה קולעת אולי 12. 5. אוירה מדהימה. הרגשה של פלייאוף- עצבים, קהל ואגו. אי אפשר לחכות לסדרה בין השתיים, אני מבטיח שהיא תהיה גדולה (ומתחיל לקוות שיפגשו, לא לטובת הקבוצות שאני אוהד אלא לטובת עצמי).

DaboR zx6R

New member
בפליאוף אם הם יפגשו זה יגמר 4-1 4-2 לקליבלנד

חותם לך על זה

rapgamer4ever

New member
גם אם יגמר 4-1 או 4-2

אנחנו נראה משחקים בסגנון של הערב. וזו סדרה צמודה באמת, לא תבוסה לטובת הקבוצה הביתית כל פעם סטייל בוסטון-אטלנטה 08'.

למעלה