בוסטון-לייקרס:

תום116

New member
אתה יודע מה ההבדל?

שבאולפן הכדורסל יהיו אנשים שבאמת מבינים על מה הם מדברים, באולפן הכדורגל כמעט ואין כאלו פרט לאבי מלר אחד.

קיר קמט

New member
לא שאני רוצה להכנס לזה

אבל אבי מלר הוא זה שמבין על מה הוא מדבר? יש לו ידע כמעט אנציקלופדי בנושא פרטי טריוויה בליגה האנגלית, אבל זה פחות או יותר כל מה שיש לו.. אין לו שום הבנת משחק, שום כלום ושום דבר... הוא לא יודע לזהות מגמות, לא יודע לזהות שום דבר..

תום116

New member
אני מאוד רוצה להיכנס לזה דווקא

"יש לו ידע כמעט אינצקלופדי"- יש לך מושג על מי אתה מדבר בכלל? אפשר לחשוב שאבי מלר ממש חורש את וויקפדיה יום ולילה. אתה מדבר על אחד, שהיה עיתונאי באנגליה 10 שנים, שחי את אנגליה יום ויום והיה בעשרות ואולי אפילו מאות משחקים. אז קצת כבוד בבקשה לעיתונאי הכדורגל הכי טוב שאפשר למצוא במדינה הזאת. ובהחלט אבי מלר הוא זה שיודע על מה הוא מדבר. שגיא כהן- לאין אין מושג, ממציא תיאוריות של חייזרים, ממציא טקטיקות חדשות, ופשוט מנסה להישמע חכם בנושאים שהוא ממש לא. נדב יעקובי- אוי ואבוי, מסירה של מסי מהחצי מוציאה ממנו גמירות באמצע שידור. האיש צועק כאילו הוא בסלון של הבית שלו ולא באולפן ערוץ הספורט. אלוהים אדירים, אתה יודע כמה אנשים אני מכיר ששמים את הטלוויזיה על MUTE רק בגללו? איציק זוהר- חסר מושג. סלב, היה אחלה שחקן. פרשן? ממש לא. שלמה שרף- חוסר ידע משווע, מתהפך כמו חביתה בכל שני וחמישי. שכחתי מישהו. בקיצור, אבי מלר הוא איש הספורט הטוב ביותר שאפשר למצוא בערוץ הספורט בנוגע לכדורגל. יחד עם מודי, שלמרות שהתמסחר בגלל הערוץ והפך לבובה של הערוץ- עדיין מספק את הסחורה. מוטי איווניר הוא פרשן סביר, וזהו. לעומת זאת בכדורסל, עופר שלח, ירון טלפז, שימי ריגר, ואחד שמתארח במועדון ספורט מדי פעם ששכחתי את שמו- אחד אחד מביני עניין. אין מה להשוות בכלל.

ולא רק ידע

חברים, שלא תגידו שלפורום אין שום השפעה. טוב, לפורום באמת אין השפעה, אבל למנהל שלו יש. ציפור קטנה לחשה לי שלניר יש חלק קטנטן בעובדה שערוץ הספורט מתחיל לשדר השבוע. אז כשאתם מקללים את הטלוויזיה בגלל שאתם מפסידים שעות שינה, תזכרו את מי להאשים...

rapgamer4ever

New member
טוב שנזכרו באמת

בימי חמישי נוכל לבחור בין המשחק בטיאנטי למשחק באיאספיאן. זה תוספת נחמדה אבל ממש לא פריצת דרך. את ערוץ לייב אין לי גם ככה. אז אני עדיין שונא אותם.

סלים וארזה

New member
מנהל
לא, ESPN משדרים בין שישי לשבת ולפעמים בין רביעי לחמישי. ערוץ הספורט ישדר את המשחקים מ-TNT/ABC בלילה בין חמישי לשישי

rapgamer4ever

New member
טוב!!!

הייתי בטוח שחמישי=רביעי. אתה יודע, בגלל שזה אחרי 12. אז יצא טוב. כן פריצת דרך. ועדיין אני שונא אותם.

EizoTop

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שידורים ישירים בערוץ הספורט ערוץ הספורט יחל החל מהשבוע לשדר ישירות את ליגת ה-NBA. המשחק הראשון בתפריט הוא גם המעניין ביותר שיש - בוסטון סלטיקס מול הלוס אנג'לס לייקרס, בשחזור גמר הפלייאוף מאשתקד. בכלל, ערוץ הספורט ישדר מדי שבוע שני משחקים בשידור ישיר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642802,00.html

Labron James1

New member
לגבי שידורי הNBA

תגידו חברים מתי יש את המשחק בין בוסטון-לייקרס (שמעתי זה יהיה בערוץ 5 :) ) אגב כל שבוע ישדרו משחק בספורט 5 או זה רק בספורט 5+ לייב?תודה

chaiel

New member
באיזה שעה זה השבוע?

המשחק של בוסטון ושל הלייקרס הוא ב12 בלילה בין חמישי לשישי?

City Rat

New member
שידור ישיר בערוץ 5 החל מחצות בין חמישי לשישי

ואם אין לך ערוץ 5 אז המאש זה האופציה הכי טובה

למעלה