בוסטון-לייקרס:

chaiel

New member
בוסטון-לייקרס:

איך לעזאזל אני רואה את המשחק הזה? (ולא באלי על לינקים באיכות גרועה שאולי באמצע פתאום ייסגרו) יש איזה פאב או משהו שמשדר אולי? (לא מבין בעסק הזה, אבל אני בהחלט ייסע עד לת"א כדי לראות) אם אין אופציה אחרת אולי אני אאלץ לשלם לצפייה בNBA.COM, אין מצב אני מחמיץ את המשחק הזה!-!-!

תום116

New member
בת"א זה משודר, אני גם אולי אגיע

http://www.mash.co.il/events.htm זה משודר במאש, פאב בסדר אבל קצת קטן ועם בעית חנייה. הייתי שמה הרבה פעמים אבל עדיין לא בשביל כדורסל וזה יכול להיות מעניין! בקיצור אבל, פאב טוב שלא קשה מדי למצוא. אם באמת בראש שלך ליסוע עד ת"א- אז זה הפאב המומלץ לדעתי!

chaiel

New member
תשמע...

אני מעדיף לא לטרוח יותר מדי אבל אין אתזה בטלויזיה אז אני יילך לשם. איכות טובה? ובטוח ישדרו אתזה או שיכולים להיות פתאום בעיות?!

תום116

New member
הכניסה חופשית, אבל

הזמנה חובה. בכל מקרה לא מאמין שתיהיה בפאב ולא תזמין איזו בירה. האיכות בסדר גמור, יש להם לווינים שמה והייתי כבר בהרבה משחקי כדורגל שמה עם אווירה טובה. 99% שישדרו כמובן, אבל גם אני כמוך מפחד מקטעים כאלה ולפני שאני נוסע לשם כי גם אני גר די רחוק, אני מתקשר לוודא שאכן משדרים. אז אם אתה באמת מתכנן ליסוע לשם, מקסימום תתקשר ביום רביעי בערב(או חמישי בצהריים) לוודא שאכן משדרים את המשחק: 03-6051007

chaiel

New member
האמת היא שאני לא שותה...

וגם אם כן אז אני נוהג... אני יזמין וייתן לחבר מקסימום... זה קרוב אולי לאיזו תחנת רכבת במקרה?

תום116

New member
לא ממש, עדיף לרדת בעזריאלי

ת"א השלום. משם, אם יש איתך מישהו זה מצויין ועדיף כבר להזמין מונית ולבזבז 15+ שקל. אם לא אז זה קצת יותר מדי ועדיף לקחת אוטובוס לשם.

תום116

New member
צריך לציין שמדובר בפאב ספורט

ה'מאש' מזוהה כפאב בעיקר של ספורט, והוא פאב ספורט. אני בטוח ב-200% שיהיו עוד הרבה מאוד אוהדים\סתם אוהדי כדורסל שייראו את המשחק הזה שמה, בוודאי שאין שידור בטלוויזיה.

TheMrM

New member
יכול להיות שזה קשור להפתעה שניר דיבר עליה,

ואם כן אז סליחה, אבל הייתי חייב
יש שידורים! http://sports.walla.co.il/?w=/175/1402834

OrEl74

Well-known member
מנהל
ואללה יא &*)(!#!* ../images/Emo13.gif

אכן כן, זאת ההפתעה שרציתי לבשר לכם עליה (אני יודע מזה כבר כמה ימים אבל הבטחתי לשתוק כל עוד זה לא רישמי). כפי שהבנתם בחמישי בלילה ישודרו שני משחקים. המשחק הראשון בין סן אנטוניו לפיניקס ישודר בספורט 5 לייב. והמשחק השני בין בוסטון והלייקרס ישודר בספורט 5 הרגיל. בקיצור, תכינו את עצמכם ללילה ללא שינה

תום116

New member
סוף סוף עושים שמה משהו מועיל

בדיוק היום התכוונתי לארגן כמה אנשים למאש למשחק, אבל כבר אין צורך בכך
בכל מקרה, כאחד שיש לו לייב שאני מניח שהם ישדרו שמה לפחות אחד משני המשחקים בשבוע- יופי!

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד קצת מידע על מה שיקרה ביום חמישי.

בניגוד לשנים קודמות שבהן השידורים נעשו ללא שנראה את השדרים, הפעם הערוץ משנה מתכונת. החל מהשעה 21:00 יפתח בספורט 5 לייב אולפן שידורים מיוחד (עדיין לא יודע סופית מי יהיה שם אבל כנראה שאלה יהיו טלפז ושימי) ונוכל לקבל קצת סקירה של הקבוצות וניתוח שלהם לקראת המשחק. בהמשך הלילה השידור יעבור לספורט 5 וכמובן שנקבל את המנה העיקרית לצורת בוסטון מול הלייקרס. בקיצור, בערוץ החליטו לשדרג את עצמם ביחס לשנים קודמות וללכת על משהו דומה למה שהם עושים עם ליגת האלופות רק קצת יותר בקטן (בכל זאת זה אמצע הלילה). מזל שלא עובדים ביום שישי

קיר קמט

New member
גם עובדים ביום שישי וגם יש מסיבת חנוכה

מהעבודה ביום חמישי סעמעמעמעמק

OrEl74

Well-known member
מנהל
תתפטר!!! אני לא רואה סיבה יותר טוב מזה ../images/Emo13.gif

למעלה