בון

ashkeloni

New member
תחשוב קצת....

בכמה טורנירים גוקו השתתף ב-DB? ועוד באחד הסרטים של DB הוא נלחם בהמון מפלצות שרק הן לבד זה יותר מ-50 קרבות... אז לפני שאתה פותח את הפה וזורק תיאוריות (מוטעות) לאוויר...כדי שתבדוק את אמיתותן...

AciDBreeZe

New member
אז יודע מה...

בוא אני יתקן את כל מה שאמרתי עכשיו שילך לפי ההיגיון שלך ושלי איפהשהוא באמצע... אחרי קרב קשה הכוח שלהם עולה בכמה אחוזים מהכוח הקיים שלהם.. זאת אומרת שככל שיש להם יותר כוח מלחמות קלות נעשות יותר ויותר קלות ונותנות פחות כוח ולהפך מה שאומר שאם הם עוברים קרב קשה הכוח שלהם כן יוכפל אבל לא כל קרב שלהם יכפיל את כוחם. ואם אתה בכלל מדבר על סרטים בדיביזי...אתה יכול לדבר? כמה מלחמות היו להם בסרטים של דיביזי :|

ashkeloni

New member
תקשיב.....

מאיפה לך שהם בכלל מכפילים את העוצמה שלהם אחרי כל קרב קשה במיוחד?

AciDBreeZe

New member
האמת ...

ששמעתי את זה מכמה מקומות...אני לא זוכר איפה אבל לאדע שמעתי את זה אפילו מכמה חברי פורום...כמעט כל מה שאני יודע בא מהפורום הזה ( ועוד לפני שראיתי את הסידרה ידעתי מה קורה איך למה ומתי רק לפי שאלות של אנשים ) אז לאדע יכול להיות שאני טועה אבל גם הסידרה פחות או יותר מראה שאחרי קרב קשה הם מתחזקים (ובני אדם או בכלל לא או שהם מתחזקים ממש קצת...לכן הם נשארו מאחורה..תסתכל בסרט של בוג'ק למשל ... רואים שם את טיאן ואת טראנקס נלחמים ועוד לפני שהטראנקס הפך לסופר סיין הוא היה הראשון שהביא בעיטה וגם רואים על טיאן שהוא בוקשי עומד בקצב של טראנקס...) למשל תראה איך שוג'יטה ניצח את זרבון לאחר שהבריא מהקרב שלהם .. ואיך שגוקו לא היה אפילו צריך להפוך לסופר סיין בזמן הקרב נגד אוב (אפילו בהיפורבוליק טיים צ'יימבר שאוב כבר מאומן ואולי אפילו מסוגל לקחת את קיד בו המקורי) אז אני חושב שזה דיי הגיוני שאחרי קרב קשה הם מכפילים את העוצמה כי גוקו אחרי קרב כזה עם קיד בו שהוא בסופר סיין שלוש ואחרי עשר שנים שלא היו לו עוד ממש מלחמות שהעלו לו את הרמה (חוץ מאולי סרט 13 שגם שם לא היה לו ממש קשה ברגע שהוא הפך לסופר סיין 3) במשך עשר שנים הוא רק התאמן כדי לשמור על פחות או יותר כושר מסויים ( אני מדבר על הפרקים של סוף דיביזי)

קרייטון

New member
הם מתחזקים בקצת בקרבות

הרבה מריפוי וג'יטה ביקש מקרילין לפצוע אותו קשה כדי שדנדה ירפא אות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AciDBreeZe

New member
כמו שהוא אמר...

מצחיק איך שהכוח של וג'יטה קפץ בצורה מדהימה כזאת (הלסת של פיקולו גוהן וקרילין היו על הרצפה)

KeNNy7

New member
איך הגעתם למיליארד

בסל סגה??? לסל יש 300 מיליוןp.l. ובהחתלת הסדרה הכוח שלו היה 10

ashkeloni

New member
300 מיליון?

איפה קראת את זה? אני חשבתי שזה בסביבות ה-250 מיליון...

KeNNy7

New member
בצורה המושלמת

זה 300 מיליון ודרך אגב הכוח של גוקו נגד טןשיןהאן היה בערך ונגד פיקולו דיימאו 200 ונגד מא ג'וניור (פיקולו) 300

ashkeloni

New member
LOL

מא ג'וניור

AciDBreeZe

New member
אחי אתה משתעל חזק ביומיים האחרונים

יש לך תרופה לשיעול הזה? ^_^

ashkeloni

New member
*שיעול* כן *שיעול*

קלגרון ו-קל בגרון!! ייייאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! (פרסומת סמויה לקלגרון)

Larik

New member
הסוף לויכוח...

http://gohan_2002.tripod.com/DragonBallZPlatnium/id12.html

AciDBreeZe

New member
האמת שחלק מזה לא לגמרי נכון..

הם אומרים שלצורה השניה יש פחות ממיליון ואני זוכר שהיה לו מיליון כבר בצורה השניה :\ אבל חפיף, סה"כ סדרה לא צריך להתרגש :\

למעלה