בון

קרייטון

New member
אני אסביר את זה חיש קל!!!

בוו נלחם בגוטאנקס ssj3 וקרע לו את הצורה זה כבר ראה על כוח שגוקו היה ssj1 בפעם הראשונה היה לו 18 מיליון פאוור לבל אז תחשבי מה לבד מב זה ssj3 בוו ניצח גם את גוהן במיסטיק!!! שזה מאד חזק וזה לא שואב כוח ואז בא וג'יטו וקרע לו את הצורה את הצורה עד שהוא הפך לקיד בוו ופוצץ את כדור הארץ אבל גוקו וג'יטה ועוד כמה ברחו הם עמדו להתמזג שוב אבל הם לא רצו ומשם אני לא זוכר!!! (אני יודע יש מלא טעויות אבל מזמן לא ראיתי את הסאגות האלה) הקיצר לבוו יש יותר מימיליון!!!!!!!!

AciDBreeZe

New member
על מה אתה מדבר?

דפוק לגמרי אתה...גוטנקס פתח את סופר בוו הרגיל...וגוקו ssj3 יכל לנצח את בו השמן עוד בכלל בהתחלה אבל רצה לתת לילדים את הניסיון של להציל את העולם :\ ובכלל גם גוהן פתח את סופר בוו הרגיל ווג'יטו יכל לאנוס את קיד בו. ואתה מדבר במיליונים בסאגת בו? כבר בסל סאגה הם היו קרובים למיליארד...ותחשוב שאם יש לך 2.5 כוח אז אם אתה סיין עובר מלחמה קשה יהיה לך 5 או 10 נגיד סתם...אז תחשוב מה קורה כשיש לך מספר כמו 700 מיליון? ואחרי זה? הם מכפילים את הכוח שהם במינימום כל פעם שהם נלחמים. אני מאמין שבסוף דיביזי לגוקו ולוויג'טה (שאם אתם חושבים על זה יכל לנצח את בוו אחרי הקרב האחרון שלהם כי הוא הכפיל את הכוח ) מדובר כבר בכמה ביליונים אם הם הופכים לסופר סיינס וזה. שלא לדבר על ג'יטי...שם בכלל הגזימו עם כל הקטע הזה של SSJ4 .

AciDBreeZe

New member
תחשוב טוב..

הם כל הזמן הכפילו את הכוח שלהם...אימונים נגד פריזה נגד אנדוראידים מלחמות נגד סל ופריזה וכל העבדים שלהם וגם ככה עם בו וזה...וכל פעם הכוח עולה בלפחות פי 2...אז נגיד שהוא כבר עולה פי שלוש או פי ארבע..בקלות את מגיע לכמה ביליונים אם הם הופכים לסופר סיינס...תחשוב שאוזורו זה פי 10 מהכוח הרגיל אבל סופר סיין ג'ין יכול לנצח אוזורו .. וההבדל בין סופר סיין 1 ל 2 הוא עצום..(ראה סל סאגה) אז תחשוב גוקו סופר סיין שלוש...

ashkeloni

New member
אחחח........

מי אמר לך את השטות הזאת שאחרי כל קרב הם מכפילים את העוצמה שלהם בלפחות פי 2?

AciDBreeZe

New member
Ahem...

זה הקטע של הסיינס :\ ולא אחרי כל קרב...אחרי כל קרב קשה או מאמץ קשה ..

ashkeloni

New member
*שיעול חזק מאוד*

*שיעול* שטויות *שיעול* זה לא ככה...הם לא מתחזקים פי שתיים אחרי כל קרב... לפי התיאוריה שלך...רמת האנרגיה שהייתה לגוקו ב-DB כבר הייתה מספיקה לנצחא את וג'יטה ונאפה בלי בעיות...תחשוב כמה קרבות הוא עשה ב-DB... בתחילת DB הוא היה בסביבות רמה 100 (אבל אני לא בטוח) והיו לו לפחות (אם לא יותר) 50 קרבות...תעשה את החשבון לבד...לפי התיאוריה שלך יוצא שכבר בסוף DB יש לו רמת אנרגיה של 3355443200... אתה עדיין חושב שהתיאוריה שלך נכונה?

AciDBreeZe

New member
אחי...

הוא התחיל עם 2...תכפיל 2 ב 2 4 4 ב2 8 8ב2? הבנת את הרעיון.

ashkeloni

New member
פחחח....

אני מדבר על תחילת DB.... לא ממתי שהוא נולד... מאז שהוא נולד עד ש-DB התחילה עבר זמן לא קצר...וסבא גוהן אימן אותו... וגם לפי החשובן שהוא בתחילת DB היה עם עוצמת לחימה של 2 אז מחשבון פשוט מאוד מגיעים למסקנה שבסוף DB כבר היו לו בסביבות 67108864... אז אתה עדיין חושב שהתיאוריה שלך נכונה?

ashkeloni

New member
אופס...

טעות בחשבון... אם הוא התחיל ברמה 2 ולפי התיאוריה שלך כל קרב הוא מכפיל את אמת האנרגיה שלו...והוא נלחם לפחות 50 קרבות ב-DB ואחרי כל קרב הוא מכפיל את האנרגיה שלו...אז יוצא שבסוף DB יש לו "כבר" 2251799813685248.........ואם אתה לא מאמין אז תעשה 2 כפול 2 כפול 2 וממשיך עד שהכפלת את זה 50 פעמים...זאת התוצאה שתקבל...וראדיץ בקרב שלו נגד גוקו אמר שיש לגוקו עוצמת לחימה של 600 בקירוב ו-1000 עם הקהמהאמהא שלו...כבר אפשר לראות שהתיאוריה שלך לא נכונה....

sonkun

New member
טעות

גוקו בתחילת DB התחיל עם עוצמה של 10 (פי 2 מכל בנאדם נורמלי) כשהוא נלחם בטיאנשיןהאן היה לו בסביבות 300, כשהוא נלחם נגד קינג פיקולו היה לו בסביבות 400, ובסוף DB (נגד פיקולו ג'וניור) היה לו בסביבות 500.

ashkeloni

New member
טוב....

תודה על המידע!!! וכבר לפי מה שאמרת רואים שהטענה של הבן אדם לא נכונה...

קרייטון

New member
אתה דפוק אני צוחק!!!!! כתבתי שיש

מלא טעויות כי אין לי כוח לספר הכל!! אתה מפגר ממש אל תחשוב שאתה היחיד שראה את זה!!!!!!

AciDBreeZe

New member
אשקלוני...

תביא 50 קרבות (קשים שהוא ממש נפצע בהם קשה כמו בקרב נגד פיקולו) אני יסכים איתך וגם אל תשכח שעד שהיה דיביזי בכלל לא דיברו על עוצמות לחימה וזה..

ashkeloni

New member
עכשיו אני אקטול אותך....

אתה אמרת את זה: "דפוק לגמרי אתה...גוטנקס פתח את סופר בוו הרגיל...וגוקו ssj3 יכל לנצח את בו השמן עוד בכלל בהתחלה אבל רצה לתת לילדים את הניסיון של להציל את העולם :\ ובכלל גם גוהן פתח את סופר בוו הרגיל ווג'יטו יכל לאנוס את קיד בו. ואתה מדבר במיליונים בסאגת בו? כבר בסל סאגה הם היו קרובים למיליארד...ותחשוב שאם יש לך 2.5 כוח אז אם אתה סיין עובר מלחמה קשה יהיה לך 5 או 10 נגיד סתם...אז תחשוב מה קורה כשיש לך מספר כמו 700 מיליון? ואחרי זה? הם מכפילים את הכוח שהם במינימום כל פעם שהם נלחמים. אני מאמין שבסוף דיביזי לגוקו ולוויג'טה (שאם אתם חושבים על זה יכל לנצח את בוו אחרי הקרב האחרון שלהם כי הוא הכפיל את הכוח ) מדובר כבר בכמה ביליונים אם הם הופכים לסופר סיינס וזה. שלא לדבר על ג'יטי...שם בכלל הגזימו עם כל הקטע הזה של SSJ4 ." אתה אמרת כל פעם שהם נלחמים...אולי כדאי שתעשה קצת סדר בטענות שלך...

ashkeloni

New member
וגם...

יוצר הסידרה אקירה טוריאמה כתב באחד העיתונים (או מנגות או משהו כזה) את רמות הכוח מתחילת DB עד לסוף סאגת פריזה (אם אני לא טועה) אז כן יודעים בערך את רמו הכוח שלהם...

AciDBreeZe

New member
אממ...

הקטע הראשון זה בטעות את ההודעה השניה לא ידעתי...ובכל זאת עדיין לא היו 50 קרבות היו מקסימום 15 ולא כולם היו ממש קרבות קשים ככה שאני עדיין חושב שאני צודק :\

למעלה