בומבמלה: אתם שם?

RainBird

New member
בומבמלה: אתם שם? הרבה מכשפים ואנשים מהעולם המיסטי והניסתר שאני מכיר יהיו שם, ואולי גם אני. אתם באים?

P o M i K i

New member
ננצל את השירוש הזה... דבר ראשון אני לא יגיע לבומבומלה אבל מישהו מתכנן להגיע לפסטיבל סולמות יעקוב? (פסטיבל מוזיקה אירית לפי מה שהבנתי) או לפסטיבל סגול?

Weirdi

New member
:( ב5 שנים האחרונות הלכתי לפסטיבל סולם יעקוב (אמא שלי הלכה ב25 שנים האחרונות) והשנה... אני לא הולכת:\\ וזה לא פסטיבל של מוזיקה אירית (רק) זה פסטיבל של מוזיקת תעם- קאנטרי סקוטית אירית אוסטרלית וכו... וזה לדעתי אחד הפסטיבלים האחרונים בישראל שלא ממוסחרים, עם מוזיקה טובה ובאמת אווירה של פסטיבל ולא של 500 אנשים מיינסטרים שלוקחים אל אס די.

Weirdi

New member
אממממ הפסטיבל הוא 4 וחצי שעות טיסה פלוד שלוש שעות נסיעה, אז אני לא חושבת שאני אוכל להגיע (אני גרה באנגליה:)... ויש לי בעיה למצוא את האתר של הפסטיבל.. אני חושבת שמשהו נדפק עם הסרבר בישראל כי לוקח לכל האתרים היישראים לעלות המון זמן... אולי זה פשוט הסרבר שלי אנטישמי P:

הממ.. אולי.../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif אנחנו מתלבטים בין בומבמלה לבין ים המלח. (ד"א, לא כתבתי פה הרבה בזמן האחרון, אבל אני קוראת כל הזמן).

גם אני אנצל את השרשור... מי בא לפנטסיון? בומבמלה?ממוסחר צפוף אבל כיף לא נורמאלי..בכל אופן אני לא אהיה שם(בבומבמלה..) חביב הקסם

saym0n

New member
כן זה מה שקרה ב3 שנים האחרונות הראשון שהייתי בו לפני 3 או 4 שנים היה "נקי" והיה הכי כיף בעולם. בכל מקרה השנה אני לא שם כי אני בצבא ../images/Emo4.gif

Tatu4Taty

New member
הפסטיבל של המוזיקה האירית דווקא נשמע נחמד מאוד :) למישהו יש יותר פרטים לתת לי עליו?

Tatu4Taty

New member
אולי מישהו בכל זאת יודע קצת יותר על הפסטיבל? מעניין כמה מילים צריך כדי שזה יקפוץ למעלה, כבר מלא פעמים ניסיתי להעלות הודעות למעלה והן לא עלו לי ;/ ויקי? אניבודי?

למעלה