בומבומלה

הא?!

חזרתי בדיוק מהגדנע!!!!!!! והיה ממש מעולה!! מאוד כייף! עכשיו יש לי שאלונת קטנטונת... מזה הבומבמלה שאתם מדברים עליו?!?!?

just stav

New member
תכנסי לפה

http://www.boombamela.co.il/start.asp |
@|
יום טוב לכולם Love סתו

THE sky angel

New member
חחחח .. =)

אוף אז אחרי מליון שנה שלא הייתי פה, כי האינטרנט היה טיפש אז חזרתי.. ו-ב-ג-ד-ו-ל אז אני עוד לא סגורה על זה שאני יהיה בטיול פסח, זה תלוי במחיר, והשמועות אומרות שהוא ממש קשה אז אני לא בטוחה שאני אהיה מסוגלת לכך.. =( ולא, זה לא יעזור שתציעו לסחוב אותי על הגב או לעשות לי פו. תודה. =) אממ בכולופן, בומבמלב ממש לא מעניין לי חציל, מפגש של אנשים מוזרים+ פול ערסים (בזמן האחרון הם מלא שם בדברים כאלה) שמחפשים זיון קל. אז אותי בבומבמלב לא תראו. אולי אפשר לעשות מפגש או משו בפסח?? מה דעתכם??

s h e e p i t

New member
../images/Emo45.gif .. חח כבר חשבתי להעלות את זה

לפורום אמרתי נחכה יותר קרוב לפסח... בכל מקרה אני בעד אחרי המחנות והטיולים רובינו פנויים.. ברור שלא כולם יוכלו להגיע אבל מספיק שמוצאים תאריך שהרוב מגיעים...
תתחילו לחשוב על תאריכים

מ ו ר ע ל

New member
אחרי טיול פסח גיל תיכון...

נשאר רק יום שבת ועוד ראשון שני שלישי וחוזרים ללמוד... אני לא יודע אם יש ממש זמן להכניס את זה רציך גם לנוח...:)

לנו ביום שלישי אין חופש..!!

בגלל שהיה לנו חופש ב - 1.1.04.. ידעו שאף אחד לא יבוא אז עשו את זה יום חופש.. אבל הורידו את היום האחרון מפסח משמע באותו יום שלישי שאתם תשנו בו.. אני אלך ללמוד.. אבל מצד שני.. ב-1.1.04 הרב פה אם לא כולם (אחרי מסיבות או לא) הלכו לבצפר.. מה לדעתכם יום שווה? לא ללמוד ב1.1.. או לא ללמוד ביום האחרון של פסח?! אז אם מארגנים משהו שלא יהיה בבקשה על היום האחרון של החופש.. זה גם לא נח כי כולם מתכוננים ללימודים וכל.. =)

Miss Understood

New member
6-9/3 אני בבעיה...מה יותר כדי

בומבמלה או טיול? מצד אחד כל החברים כמעט הולכים לבומבמלה ומצד שני לא יודעת אני אוהבת טיולים....:(

נ ו ם

New member
לכי לטיול תכירי חברים חדשים זה קבוצ

קבוצות מעורבבות (כמו במסעחוף ולא לפי מועצות כמו בחנוכה)

למעלה