בומבומלה

פIלי

New member
הא. טעות

זה היה אמור להיות משורשר לנגה. לא'דע איך זה הגיע לפה..

WillbiTe

New member
אל תדבר בכלל יא מכוער...

דרדסיער... מתי תבא אליי?? ודור אין לו איי סיקיו אז אין כל מה לדבר..בואו כבר נקח אותכם לפוול מקומות... אתם כבר איזה שנה אומרים השבוע השבוע

פIלי

New member
דוגרי

יש מצב בפסח אבל תבוא לבומבמלה, תפסיק להיות מכוער ותנסה להימנע משיחות עם דור, הוא ייספר לך על התרגילים החדשים שהוא נחת ואתה תירדם.. לא מומלץ בכלל. (הבן זונה אומר שהוא נחת נולי אוסי)

S a l i t

New member
אבירן

סתכל בוא אני יסביר לך איך זה מתנהל אצלי בראש תיראה טיול פסח - עולה לי 440 ש"ח 4 ימים, שמתוכם 3 שאני באמת יטייל והשאר ייסע באוטובוס
מסלול מדהים. ללא ספק. וכששמעתי שעושים סנפלינג ואומגה ממצוקי ממנרה בחיי שהלב שלי נמס. אני ממש ממש אוהבת את הגליל העליון ואני מניחה שאם זה היה בתזמון אחר אז ממש ממש הייתי עושה מאמצים שכן להגיע (ואז כבר להישאר בראש פינה שלא הייתי שמה מאז ה29.11
אחרי שבתחילת השנה הייתי שמה בערך כל סופשבוע. או ליסוע לגמלא) א-ב-ל בומבומלה לעומת זאת, עולה לי 99 ש"ח ל4 ימים ויהיו שמה אלה וניצן ויער ועוד כל מיני אנשים מפוקפקים הרבה התבטלות ולא לעשות כלום(כלבבי) וחופש אז בומבומלה > טיול פסח

WillbiTe

New member
עדיף טיול פסח

עדיף לשלם הרבה ולהינות משאר לשלם 99 שקל והליות עם עוד איזה מיליון מתרוממים וערים ומכועריםשמחפשים סמים וזיון.....קיצר אין מצב בעול םשאני ילך לזבל השוק הזה...אנלא משועמם..ויער נולי אוסי תרגיל קל רצח..

fresh mishmesh

New member
אני חושבת שאני אבוא...

בכל מקרה- גם אם אני לא אגיע, כל מי שבא לבומבמלה מוזמן לבקר אצלי- ניצנים זה רבע שעה ממני...

S a l i t

New member
אני! אני ואני ואני ואני ואני ואני!!

וגם כבר יש לי כרטיס אז אני עוד יותר קשוחה אבל זה סתם תירוץ בשבילי כדי לישון עם אלושה באוהל..
מה יהיה שאנטיז והיפים ובלאגגןןן!!! אגב ניצ אם זה 15 דקות מהבית שלך - תבואי את לבקר אותנו!!!!!!!

fresh mishmesh

New member
מצחיקולה

כדי לבקר אותך שם אני צריכה כרטיס... לא? אחרת איך אני אכנס?... אבל בכל מקרה- אני קונה אחד... ואם כן- מותר לי להצטרף לאוהל, או שזה סגור וחתום?

just stav

New member
הבטחת להיות איתי באוהל!

למרות שאני עדיין לא בטוחה אם אני באה... גם טיול פסח שעדיין לא הייתי בו אף פעם ואולי זאת הזדמנות אחרונה שלי, וגם יש טיול גיבוש של "נחשון"... נראה כבר... מקסימום אני אגיע ליומיים או משהו כזה.
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה