בומבומלה

מי בא לבומבמלה?!?!?!?!../images/Emo80.gif

כל ההיפים
... קדימה...
שרשור התפקדות
לבומבמלה.... אני באה!

מ ו ר ע ל

New member
שירשור מחאה לבומבלה!!!

וכל אלה שאומרים שלצערם זה על טיול פסח שיפסיקו לבכות! טיול פסח גיל תיכון שולט ומי שזה באמת חשוב לו ידע לעשות את הבחירה הנכונה!!! אגב היום קיבלתי פלאייר מהתנועה משהו מושקע בנזונה...! בקיצר די לדבר על בומבלה כאן כי אנשים רצינים יוצאים לפסח גיל תיכון!!!

אני אני אני!!!+תמונה מהמיונים...

מי שלא בא... אין לי משהו מצחיק לכתוב... כבר מאוחר ואין לי כוח לחשוב...

WillbiTe

New member
באופן חד פעמי...אני מסכים איתך..

חח סתם ... צודק מאה אחוז בומבאיכסה לא מעניין תתחת כולם לבוא לטיול פסח יהיה שולט!!

פIלי

New member
אל תהיה עליז

תבוא לבומבמלה יהיה סקס, סמים, והיפים עם זקן!

S a l i t

New member
לא מבינה אותך

למה זה מפריע לך שאנשים רוצים ללכת לבומבומלה? אתה רוצה ללכת לטיול פסח? לך לטיול אף אחד לא ימנע ממך/ יעצור אותך/ יעמוד בדרכך. זה בחירה אישית של כל אחד ואני לא חושבת שההטפת מוסר הגורפת הזאתי לגבי ה"רצינות" שלי (או של כל אחד אחר) היא במקום.

bobby6killer

New member
למה מחאה?

בומבמלה לא שמים בולבול (סקיוז מי על הבוטות) על בני המושבים וגם אם כולם יבואו לטיול ולא ילכו לבומבמלה הם באמת לא ירגישו את זה... הם לא בחרו את זה בכוונה על הטיול פשוט החופש הוא במילא שבועיים וחצי ויצא...אני בא לטיול גם כי הבטחתי למלא שאני יבוא וגם אני שונא את חוף הים אז אני יסבול בבומבמלה...

WillbiTe

New member
מקווה מאוד

שאת לא מדברת עליי...אם כן סופף יהיה רע ומר

S a l i t

New member
בוא נצא מהנחת בסיס ש

אני יודעת לשרשר ואתה יודע לקרוא שרשור אז בהתחשב בנתונים הנ"ל איך הסקת שאני מדברת אליך?
|PEACE| יא גבר-גבר

פIלי

New member
אה כן?

"וכל אלה שאומרים שלצערם זה על טיול פסח שיפסיקו לבכות!"? אתה בטוח?

מ ו ר ע ל

New member
ווואו אין לך גבולות!../images/Emo122.gif

קצת תחשוב לפני כל העקיצות האלה! כי אני שומר על פרופיל נמוך...

fresh mishmesh

New member
../images/Emo6.gif מסטולה...../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וחרובי- מה העניין? לא רוצה לבוא- אל תבוא, אבל לא צריך להגזים עם אלה שלא הולכים להיות בטיול אהה, ועוד משהו- לאור כל המפעלים האחרונים של התנועה, אני מרשה לעצמי לשער שהטיול הזה יעלה בסביבות ה-250-300 ש"ח, סכום שאין ברשותי עקב כל שאר המפעלים של התנועה בהם השתתפתי... אז כן- די משתלם לי ללכת לבומבמלה ולהשקיע רק 50 ש"ח בעניין (או 150 לכל היותר, וזה ממש בהגזמה כי בכל חור בערך יש כרטיסים מוזלים שעולים איזה 100 ש"ח), במקום ללכת לטיול שיעלה לי הון, בהתחשב במצב הכלכלי הפרטי שלי...

מ ו ר ע ל

New member
אני לא כועס על אף אחד...!

רק על ג'ונגל...! בהחלט שכל אחד יעשה מה שבא לו...! וקשת תודה רבה מאוד מצחיק.

WillbiTe

New member
את כל מי שהתנועה מעניינת אותו..

ולא הולך לבומבבולבול הזה...לא הרבה האמת...לפי דעתי יבטלו אותו כי אף אחד לא הולך כולם הולכים לזבל הזה

לא יבטלו ולא כלום!

מי שרוצה שיבוא לטיול.. מי שיכול להרשות לעצמו כמובן! ותאמין לי שלא כוולם הולכיחם לפסטיבל הזה.. יש כאלה ויש כאלה! וכל אחד ולאן שהוא רוצה ללכת! אז מספיק על הסנקציות ושכל אחד יעשה מה בראש שלו! אני את שלי - אמרתי! =)

למעלה