בום

yaronr11

New member
../images/Emo94.gifכן אז מה דעתך על זה???

פעולת מבצע בלאקג'ק במדינה ********** הסתיים בהצלחה! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 0 0 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 14,512 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 0 29,024,000,000 טוף זה עוד פעם רק על קצה המזלג!!!

vagz

New member
שני אלה ביחד עדין שווים לחצי

ממה שהורדתי בתקיפה אחת וחוץ מזה למה אתה מסתיר את המספר מדינה שלו?? כדי שלא נדע שאתה משקר? את המדינה שלך כולם יודעים =\

yaronr11

New member
וגם זה לא מהמדינה לשעבר של יוסף

זה ממדינה אחרת, לך תחפש!

HuriCaN

New member
אז יש לך כפולות...

כבר אני יודע שYOS זו מדינה אחת ברגע שאני יודע את השנייה = נעילת שניהם... תתכונן ירון

randy kit orton

New member
עד כמה שאני זוכר אתה אמרת

שאתה יודע על כפילויות אבל לא תלשין לערן כי אתה רוצה להראות שזה לא עוזר ואתה תשמיד את הכפיליות אבל פה אתה אומר שתנעל. שורה תחתונה---------->נפסת בסתירה

HuriCaN

New member
יש טעות בדבריך..

אמרתי שאני לא אלשין לערן עד אשר זה כבר יהיה מוגזם! כי ברגע שהראשיות שלך בחופשה ואתה תוקף עם כפולות זה מוגזם אני לא אמרתי שאני אנסה להשמיד אותם אלא אמרתי שיש לי אפשרות לנעול לכם חצי מהמשתמשים שלכם אצלי אין כפולות! וזה עובדה אתה יכול לחפש לבדוק לחטט לא תמצא כפולה אחת לפחות אנחנו נלחמים עם ראשיות ולא עם כפולות

randy kit orton

New member
אהאה תפסתי אותך שוב

נלחמים עם הראשיות והכפולות יחכו למקרה שצריך אותן

lidor500

New member
ומאיפה לך שאנחנו נלחמים

עם הכפולות והראשיות בחופשה? יכול להיות שזה להיפך?

HuriCaN

New member
בגלל

שרוב המאייה של AIS בחופשה ודירוגים 100 - 200 הרוב בחופשה חוץ מעציצים כי מעניין שמקום 10 שלכם בחופשה והעשירייה שלנו לא.. יש הסבר מיוחד לזה?

HuriCaN

New member
אתה יודע לקרוא?

אמרתי רוב רוב = 60% ומעלה ואכן 60% ואפילו 70% מאצלכם - בחופשה

randy kit orton

New member
ושכחתי לרשום ש..

אני מכיר עוד הרבה מדינות של חברים שהם לא בחופשה ויש יותר חזרים ממני ויש פחות. אה ובוא נמשיך את זה הדיון יותר למטה בשרשור הגענו לצד
ובכותרת הקודמת שכחתי את הפרצוף

lidor500

New member
כן אבל אולי המאייה של AIS

הם מדינות שהם קיבלו מחברים והמדינות היותר חלשות הן הראשיות?

lidor500

New member
סהר אני מבקש ממך תפסיק לאיים

זה שאתה לא משתמש בכפולות, לא אומר שהברית שלך עושה כמוך! אני יודע שאתה מאמין שאין אצלך כפולות, אבל אתה יכול להיות בטוח שזה לא נכון.. אז לפני שאתה יוצא בהצהרות, תבדוק טוב טוב..

vagz

New member
אני מראה את מי שאני תוקף...

מי שרוצה יכול ללכת לעולמיות לראות אם זה נכון... וגם לגלות את המדינה שלי

למעלה