בום

yaronr11

New member
טוף הם לא קשורים אליכם

אז אל תתלהבו ומברוכ על התקיפה. וניסה תגידי לי את באת במיוחד לבר מצוה של אלכס או שמעת שאני רווק?

yaronr11

New member
אלכס כנס

אלכס... ידעתי שזה זה אלכסנדר! בוא פה ללוח!!! עכשיו אני רוצה שתגיד 50 פעם, בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! בחורות ערומים זה חולירע! ועכשיו אני רוצה שתגיד מה הם 50 הכפולות שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוסף1122

New member
אהבתי תתקיפה :)

אני יודע תמספר מדינה אבל לא יודע לעזלעל מי זה HUH נברר תקייפה יפה

vagz

New member
המשך מתוך העולמיות../images/Emo70.gif

המדינה XXXX ביצעה הפצצה אווירית מוצלחת נגד המדינה שלך. מבצע מחט תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 0 3 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טילים בליסטים שאבדו: 0 77,560 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 3 סך הכל כוח שאבד: 0 155,150,000,000 המדינה XXXX ביצעה הפצצה אווירית מוצלחת נגד המדינה שלך. מבצע מחט תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 0 9 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טילים בליסטים שאבדו: 0 22,745 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 9 סך הכל כוח שאבד: 0 45,580,000,000 המדינה XXXX ביצעה הפצצה אווירית מוצלחת נגד המדינה שלך. מבצע מחט תוצאות הקרב צבא של האויב הצבא שלך מטוסי קרב שהופלו: 0 11 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טילים בליסטים שאבדו: 0 55,101 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 11 סך הכל כוח שאבד: 0 110,312,000,000 משער שאלו tuf שניצלו את המטרה היפה...

HuriCaN

New member
מי כמוך יודע!

ראינו בעולמיות תקיפות כאלו ולא יכולנו שלא להרים לווין THANK YOU

vagz

New member
בום../images/Emo70.gif

פעולת מבצע בלאקג'ק הסתיים בהצלחה! הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 0 8 מפציצים שהופלו: 0 0 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 טילים נגד טילים בליסטים שאבדו: 0 34,667 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 8 סך הכל כוח שאבד: 0 69,414,000,000

yaronr11

New member
רוצה מוצץ? ../images/Emo95.gif

יש לטוף מזל שיוסף לא מאשר לנו להראות פה את התקיפות שלנו, אבל נראה לי שלגל ואלכס יש 50 מדינות לכל אחד, וטוף אני חוזר שוב פעם הנקמה תבוא!!! למרות שכבר הגתי את הנקמה על ה-60 מיליארד שהורדתם לי אני לא מפסיק וכבר הורדתי לכם פי 3, אם יוסף ירשה ל לפרסם, אבל הוא לא מרשה אז חבל! "מה רבו מעשיך ה' כולם בחכמה עשית רק בטוף טעית" הנקמה מגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוסף1122

New member
ירון אל תתעצבןןן

אפשר לאמר שהמלחמה הזאת שמזיקים לנו זה רק אלכס גל סהר דניאל לא עושים כלום :) אלכס= שחקן תותח למי שלא יודע אלכס מעריץ אותך !!

HuriCaN

New member
לא עושים כלום?

למי לקחנו היום 6,500 אדמה במכה? נכון זה היה מאצלנו למי לקחנו יום רביעי מעל 13,000 אדמה וואלה אנחנו מי הוריד לכם מדינה בכוח 300 שהיה לה כימי וביו ונשארו לה 18 רמות ביולוגי ו 13 כימי צודק שוב - אנחנו אלכס וגל אכן עוזרים ואני אכן שמח שהם לצידנו במערכה זו, אבל תעשה לי טובה ואל תדבר שטויות יוסף... בחייאת סומסום.. ותרגיע את חבר הברית שלך ירון כי עוד קללה ומילים כמו שלו, ואני אשתיק אותו אחת ולתמיד..

יוסף1122

New member
אמממ

מי לקח16 אלף אדמה מי תוקף כל שני וחמישי שחקנים בברית שלכם ופותח אותם מי הוריד תעשיה של מקום 1 ולקח 5000 אדמה למי לקחו היום 2000 אדמה ללירז למי לקחו עוד 1600 אדמה לעוד מישהו לאיודע תכוח שלו בקיצור סהר:) דיי עם הזיבולי שכל

HuriCaN

New member
יוסף אתה תפסיק ../images/Emo13.gif

16,000 אדמה לקחתם למיקי שפרש מ TUF אז אין לך שום זכות להגיד עליו כלום אמרתי כל הכבוד על התעשירייה לא? מי הוריד לכם 800 מיליארד כוח יום חמישי + 4,600 אדמה< מי תקף את בובי והפסיד 600 מיליארד? מי שוב תקף את בובי והפסיד 11,500 מטוסים (עוד 600 מיליארד כוח)? מי שוב תקף את בובי והפסיד 250 מיליארד? בקיצור, התוצאות מדברות בעד עצמן זה שלקחתם אדמה, המדינה לא ירדה בכוח ולא איבדה מי יודע מה כוח אבל ברגע שכוח יורד לכם + אדמה זה כבר אאוץ' גדול

BenSalem

New member
../images/Emo6.gif חחח אוהב אותך סהר ../images/Emo6.gif

חחח אוהב אותך סהר

לירזבנ32

New member
אמממ

אז אתה לקחת 2000 אדמה... נחמד:) כמעט גרמת לי לפרוש אבל הפרסום שעשית לי חח יאללה אני תוקף חזרה חחחחחחחחחחחח

vagz

New member
=\

בלוקבאסטר התקשרו... אלכס באמת מלך במלחמה הזאת אבל תאמין לי שכל השאר עושים המון. לעומת הכלום שאני רואה מאצלכם!

המבצע ל- תמוך במורדים במדינה hapsha

המבצע ל- תמוך במורדים במדינה hapshanya #3635 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 102,368 אזרחים הצטרפו למורדים המבצע ל- תמוך במורדים במדינה social #2823 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 126,018 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Reloaded #16014 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 241,255 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Reloaded #16014 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 230,637 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה social #2823 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 128,311 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה hapshanya #3635 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 98,303 אזרחים הצטרפו למורדים. בקרוב יחזירו לי את אזקיוטון אז אתם לא תראו רק מורדים

HuriCaN

New member
כן כן פי 3...

כשאני אראה הוכחות אני אאמין ודרך אגב, פי 3 זה 180 מיליארד שזה אפילו לא 0.0000000003 מהכוח שלנו אז אני לא ארד לרמה שלך, ולא אגיב לך "מה רבו מעשיך ה' כולם בחכמה עשית רק בטוף טעית" - ראינו מי טעה ואיפה

למעלה