בום בום

בום בום

מה אתם צועקים. משאיר הודעה ונעלם? אני? אני לא מגיב כי אין לי כל כך מה להגיד. אז אם יש שאלות - קדימה! שרשרו את השאלות שלכם ואני אענה. אני ממתין, ליאון

get well

New member
../images/Emo26.gifליאון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

למה שלא תסתכל למטה ותראה מה שאלנו!!!! ד"א:מה היום זה לא שידור חיי??? איך התחברת כזה מהר??? תוכנית גדולה היום נקרעתי מצחוק, כרגיל!!!!!

כ ח ו ל

New member
YTV

ליאון קוראים לי אריה אני בן 17 וחצי ומתחילת העונה השלישית (כשהתחברתי ליס) אני לא מפסיד תוכנית אחת של וואי בלילה במיוחד של הבנים אם הקטעים שלכם (לפעמים אתה מקבל גל צחוק מאריק.. חחח) אתם גדולים ועכשיו תאכלס לשאלות-מתי מסתיימת העונה החמישית? האם תיהיה עונה שישית? אם כן מי היו המנחים ומה מכינים לנו בעונת האביב בערוץ?

חגית 19

New member
ליאון יש לי שאלה חשובההההה

למה אני יתחפש בפורים?? יש לך איזה רעיון מדליק..

get well

New member
לי יש הצעה

תתחפשי לאריק..חחחחחחחחחחח...זה יהיה גדול...

גט ולל - למה האשמת את ליאון בבריחה?

לא יפה! פעם הבאה תתאזרי בסבלנות.... _______________________________________________ גט-ולל לליאון: תגיד לי ליאון - מה אתה רוצה שעוד פעם נרשום כאן שמונים הודעות ואז תגיע עם הודעה חדשה ותרשום : "אני פה למי שלא שם לב, תשרשרו לי הודעות"...? _______________________________________________ ל-גט-ולל: ליאון הוא לא סופר-מן! את לא זוכרת שביום ראשון שעבר צילמו עוד תוכנית לפני התוכנית שהיינו בה ? ________________________________________________ סוף דבר.

get well

New member
../images/Emo46.gifדניאל!!../images/Emo46.gif

אפשר לדעת מאיפה הוצאת את זה???

סתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתם

זה לא את זה אני... אני אמרתי/אומר לו את זה סתם רשמתי שזאת את. (לא הבנת את הפוינטה שבסיפור). תשני את הפרצופים שלמעלה פילזזז:
--->
---->
---->
---->

תשובות - חלק 1

התוכנית ששודרה היום היתה מוקלטת. אנחנו מצלמים פעם בשבועיים ובאותו יום מקליטים תוכנית אחת ועושים אחת בשידור חי, כך שפעם בשבועיים התוכנית היא חיה. שבוע הבא למשל יהיה שידור חי. היום ישבתי בבית וראיתי את התוכנית כמו צופה מן המניין (עם קפה וטים טם). והיה כיף. העונה הנוכחית נגמרת מתישהו בתחילת אפריל. וזו לדעתי העונה הטובה ביותר בתולדות התוכנית. לגבי המשך - הדברים עדיין לא ברורים, יש כל מיני אפשרויות, יתכנו שינויים פרסונאליים מסיבות שונות, ולכן אינני יכול לספק לכם שום מידע אחראי בעניין. אני מאמין שהעונה הבאה תהיה עונה טובה עוד יותר. בכל מקרה , בעולם הטלוויזיה הדברים משתנים מאד מהר, וכשיהיה בידי מידע , אספר לכם. עוד שאלות?

תענה לי בחלק השני על זה:

זה נכון שבקרוב מאוד נראה אותך על המסך של הערוץ השנוי במחלוקת - ערוץ 10 לצד הליידי השנויה במחלוקת - דנה הרמן?

get well

New member
../images/Emo141.gifלליאון../images/Emo141.gif

אז ככה אני מרכזת בשבילך את השאלות: 1.שבוע שעבר בתוכנית אני הייתי בקהל ישבתי ליד שולחן הסנוקר (בקצה שם) והייתי לבושה בחולצה שחורה ומכנס שחור- זוכר אותי???? 2. האם "אריק משעלי", באמת נכנס לפורום או שזה מתחזה??? 3. למה השם שלך בצבע????? מחכה לתשובותיך בציפייה

God Music

New member
ליאון...

אני רוצה לדבר קצת בכנות ולהגיד לך שהתוכנית שלכם היא באמת דבר גדול וקשה לי לפספס תוכנית שלכם. בעיקרון לדעתי התוכנית שלכם היא המובילה של וואי טי וי ובאמת שכיף לי נורא לראות אותה כל פעם. אני ממש ממש ממש מקווה שתמשיכו לעוד עונה גדולה ובאותו הרכב כי לדעתי מה שקרה אצל הבנות רק הרס, ואני לא נהנה לראות את התוכנית בהנחיית הבנות החדשות (איפה רותם?????). בכל מקרה, אני מקווה לשמוע שאתם רצים לעוד עונה... שיהיה המון בהצלחה, אתם גדולים!

gabriela r

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif../images/Emo58.gif../images/Emo65.gif

הי ליאון מה המצב? יש שמועות שאתה מועמד להיות הנציג שלנו ב-mtv. זה נכון?

liran0509

New member
לליאון עבורך....

יש שוני שחושיו של אדם ימלא,אדם שיידע בין רע ובין טוב יש מתת שתבונתו של אדם תעלה ,אנוש שיבחין לאהוב ולכאוב ויש את אותם אנשים שונים,יחידים נדירים אך נדמה לפעמים שמספיקים הם חסר למלא ורק בזכותם העולם ישתנה. העולם הנשקף מעינו של אחד שרוצה לראות טוב יותר במיוחד שרוצה את העמוק והחד,רוצה לחוש ואינו נפחד עומד הוא מעל פני הכל ,ניצב הוא מסרב ליפול, רוצה הוא הכול כמעט הוא מסתפק במעט,במעט של חיוך וחיבה , בקורט של טוב ואהבה,שאינם על פי כל דיעה,אלא ההמון על פי כל מידה. ואתה, מביא את הבשורה של ההבדל ,כמשק כנפיו מתחולל,של פרפר אל החופש צוהל, אל החופש להשיב ולהרגיש,אל החופש לרצות ולהבין,את הכוח לא להשאר אדיש, בקול בטוח איתן ואמין,לחתור ליותר ולדחות הסתמי,לבחור בחמים ולא בנוצץ, לראות באחד שאין שני לו,במרקם הכי אט אט לשבץ. מודה אני לעולם על שכמותך ,על טובים נבונים וטהורי לב , משבחת אני את היצירה מסביבך.

liran0509

New member
תגובה :לאישה שקשה להבין.....

מסלול המרוצים לא נועד אך לריצתם של ארוכי הרגלים והקרב לא נועד רק לאלה שברשותם רובים ארוכי-קנה. החוכמה לדעת ממה להתעלם ... תפנימי ...

אנרכיה - הגזמת

אוקי. אני חושב שבשלב הזה כבר כולנו הבנו שאת בעניין של פאנק ואנרכיה וסיד וישס. אבל ההערה הנ"ל שלך היא לא פאנק ולא בטיח, היא סתם גסות רוח. בעיניי השיר הוא מקסים וכתוב לעילא, וההערה שלך היא שוללנית ומכוערת.

למעלה