בום בום

liran0509

New member
החזיר עטרה ליושנה...

הנך ביקורתית באופן מיוחד, ההנחה שלי כי את מזהה דברים בעצמך ואינך פותרת אותם בתיקון התנהגותך,אלא ע"י הטחת ביקורת הורסת באחרים. כמו שנאמר"כל הפוסל במומו פוסל". ובכן יצא המרצע מן השוק, יצאה האמת לאור. ויצא ההפסד בשכרו.... הרווח היה מרובה בהרבה מן ההפסד{אם הנך מבינה לכוונתי} ועדיין עודך מקפידה על דברים שוליים ,התעסקות בזוטות , הנך מחזיקה בידך דקדוק עניות . וממילא אני מסופקת ,מודעת שאמירת אמת זרה לך. אינך אדם כנוע ורוחך אולי חופשייה כציפור דרור תני ללב להיפתח...אל תחששי אני איתך.

ליאון שאלה לי אליך

למה אתה מתייחס רק לאנרכיה ? הרבה אנשים שואלים אותך שאלות וכותבים לך דברים ואתה לא מתייחס . יש כמה דברים ספציפיים שאני מדבר עליהם , אך לפני שאני מעלה נושאים לשווא אני נותן לך את הזמן להגיב . ואם לא אמרתי אז : נחמד מצדך להיכנס לפורום ולכתוב תגובות .

ליאון שאלה לי אליך

למה אתה מתייחס רק לאנרכיה ? הרבה אנשים שואלים אותך שאלות וכותבים לך דברים ואתה לא מתייחס . יש כמה דברים ספציפיים שאני מדבר עליהם , אך לפני שאני מעלה נושאים לשווא אני נותן לך את הזמן להגיב . ואם לא אמרתי אז : נחמד מצדך להיכנס לפורום ולכתוב תגובות .

get well

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo2.gifליאון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

למה אתה לא עונה לי על השאלות?? הייתי סבלנית וחיכיתי שתיכנס ובסוף התייחסת רק למישהי אחת מה עם השאלות שלי?

מורן333

New member
שאלה לליאון

שאלתי את השאלה הזאת לפני מספר שבועות, רציתי לדעת גם מה דעתך... שלום, אני בת 17, לפני בערך שלוש שנים הכרתי מישהו באינטרנט,הוא גר בלוס אנג'לס והוא מבוגר ממני ב-20 שנה אבל המשכנו לדבר בגלל שהוא יהודי. בהתחלה סתם דיברנו על התרבות והדת, עם הזמן הוא הפך להיות חבר טוב, אני הייתי מדברת איתו על כל דבר שקורה לי בחיים שהוא היה נותן לי את העצות הכי טובות שיש, אני מרגישה נוח לדבר איתו על כל דבר והוא באמת בן האנשים הכי מקסימים שיצא לי להכיר בחיים שלי. הוא גרוש ויש לו ילד, הוא יודע עלי הכל ואני יודעת עליו הכל. לפני בערך חצי שנה יצא לנו להתוודות על הרגשות האמיתיים שלנו וגילינו שאנחנו מאוהבים מעל הראש. אני אף פעם לא הרגשתי כמו שאני מרגישה, אני מרגישה מאוהבת, אני ממש אוהבת אותו יותר מכל דבר בעולם. אני אף פעם לא ראיתי אותו, אנחנו מדברים כל יום וראיתי תמונות שלו. אני יודעת שקשה להאמין שיכולה להיות אהבה אמיתית כשלא רואים את הבן אדם פנים מול פנים אבל אני יודעת שמה שאני מרגישה בפנים בתוך הלב זה דבר שאף פעם לא הרגשתי, אני מתרגשת רק מלדבר איתו או לחשוב עליו. אני לא יודעת מה לעשות, אני מפחדת לספר על זה להורים שלי (אני לא אספר לפחות לא בשלב הזה של החיים שלי) כי אני יודעת שהם לא יבינו מה אני באמת מרגישה והם ימנעו ממני מלדבר איתו, אני לא חושבת שאני מסוגלת לנתק את הקשר כי כרגע זה נראה כבלתי אפשרי. בבקשה תגידו לי מה דעתכם, האם קשר כזה יכול להתקיים בכלל?

העצבנית

New member
../images/Emo24.gif

ליאונצ'יק, יש לי שאלה... מתי ישדרו את התוכנית שלך בפינלנד?

למעלה