בום בום טרח

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gifדרושה.

פחטה בגווני פנינה. לא פנינה רוזנבלום, פנינה אמיתית.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

את כל פעם מבקשת משו ומבטלת..
אולי תחשבי קצת ותבררי לפני שאת מבקשת משו?
אם עכשיו מישהי בילתה 20 ד' מחפשת לך פלטה ואז היא רואה את ההודעה שאת כבר לא צריכה?><

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo84.gifאני מצטערת.

קודם כל, אני חושבת שאם היית מסתכלת קודם היית רואה שאני כבר לא צריכה. אני גם מבקשת, אבל באותו זמן גם מחפשת לעצמי. ואם כבר מצאת פלטה, אשמח אם תשימי אותה, אולי היא יותר טובה ממה שהיה לי.

o0Invisible0o

New member
...

"אני חושבת שאם היית מסתכלת קודם היית רואה שאני כבר לא צריכה." "אם עכשיו מישהי בילתה 20 ד' מחפשת לך פלטה " רשמתי בכוונה 20 ד'..כי רק אחרי 20 ד' פרסמת שאת כבר לא צריכה... ואת קודם צריכה לחפש ואח"כ לבקש..לדעתי לפחות..

../images/Emo176.gif;[

תעזרו ליייייייייייייייייייייי השיער מגעיללל וזה לטופמודל וכולן עשו כל כך יפה ;[;[;[ בעע בע בע.. השראה ופלטה מספיר יוניק המדהימה.

tamaguchi girl

New member
זה מגעיל???!!

*דופקת בך עגבניה* הוא מדהיםםם!!
רק הפוני טיפה מוזר וזה גורם לה להראות קירחת..
תנסי לעשות לה יותר פוני, שלה יהיה כזה דליל... ההמשך המתנופף שלו..

nitzanru

New member
נמ.

*סוקלת את ספיר בסקנאים מיובשים*
ואני יכולה להמשיך שנים!
*ממשיכה לסקול בסקנאים מנוקדים* ספיר, זה מדהים, כמו שאמרו, הפוני קצת דליל, תנסי לעשות אותי יותר עשיר. אבל, אבל, אבל,
השוונצים! המתנפנף! אעאע. *מתפגרת*

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאיכ,אני הייתי ממליצה לך לפרוש

כמו שאמרו,הפוני דליל מדי

../images/Emo176.gifבאמת? תודה../images/Emo9.gif

איזה חמודותת.. ח באמת באמת שלא הייתי מרוצה אבל לא יודעת אחרי התגובות שלכן אז די התחלתי לאהוב את זה. [ועדיין אין לי סיכוי ליד המוכשריות האלה]. אני מנסה עכשיו לתקן קצת את הפוני...

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהרבה יותר טוב.

רק בקצה השמאלי של הדולי תוסיפי עוד קבוצה קטנה.

אני שונאת יום שופינג גרוע ../images/Emo3.gif

אתמול היה "וואן דיי סייל" ב"מייסיס", חנות שאנ אוהבת. זאת אומרת שהיה יום עם מלא מבצעים והנחות. אבל היה גרוע
היו מלא ג'ינסים בחמישים ש"ח, אבל כמעט כולם היו של פרחות (ג'ינס שמגיע עם אמצע התחת גם אם הוא גדול עלי בשתי מידות, למשל
) אבל יצאתי עם ז'קט ג'ינס חדש, תחתונים (
), ומכנסיים בירוק די זרחני, עם ציורים של ילדה שאומרת "Let's focus on something... OK, ME!" וכיתובים של "SPOILED". כמה מתאים לי
מפונקת שכמוני.. כל זה היה בגלל שאין לי כוח לשלוח גם הודעות לאוף (אינטרנט די איטי). ועכשיו - בקובץ - כמו מה זה נראה? כמו קיר של לבנים פסטליות? אם לא, איך כדאי להצליל אותן? (אני רוצה שהן יהיו סימטריות.). אם זה נראה כמו לבנים לחנות ממתקים או לבית של עמי ותמי, גם טוב
זה אמור להיות "מתוק" ואולי גם קצת קיטשי.

tamaguchi girl

New member
כן, זה נראה קיר לחנות ממתקים ../images/Emo6.gif

לפחות לי.. אבל לא אהבתי את הפלטה..היא מתחילה בסגול-אפור מוזר ונגמרת בירוק-טורקיז כזה.. אם את אוהבת סבבה, אבל אני הייתי משנה פלטה

פלטותמיוחדות לרוית ומי שביקשה../images/Emo54.gif

תהנו! המיוחדות הן אלו בצד שמאל. האחרות הן כאלו שפשוט שיעמם לי אז הכנתי - צבעים זוהרים, וכל מיני צבעים שזכרתי שביקשו פה פעם.

למעלה