טודע אני אנסה להצליל..^^
8 8ar8ie New member 11/7/05 #15 שאלה../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif לאו דווקא לשירשור הזה... כי אני יודעת את התשובה:] אבל סתם מעניין אותי... מישי זוכרת למה קוראים לדלדל"צ דלדל"צ?...
שאלה../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif לאו דווקא לשירשור הזה... כי אני יודעת את התשובה:] אבל סתם מעניין אותי... מישי זוכרת למה קוראים לדלדל"צ דלדל"צ?...
D DaRdAsIt12 New member 11/7/05 #17 ../images/Emo84.gif../images/Emo45.gifבמאמקים כתוב "דלדלצ\דלצ" דולי לצביעה.
S Stinki Winki New member 11/7/05 #18 דולי לצביעה בגלל שזה נהיה דומה מדי לדל"ת (זה היה דל"צ) אז הפכו את זה לדלדל"צ
G GalGul000 New member 12/7/05 #34 דולי לצביעה ../images/Emo3.gif וזה דלדלצ במקום דלצ כי אמרת שדלדלצ זה יותר מגניב.
D DaRk ShinES New member 11/7/05 #23 לא מצאתי לוח..-טופ מודל השיער צריך להיות באותו פלטה כמו הדולי הקודמת או רק הבייס אותו דבר?
P Painted Fairy New member 11/7/05 #25 פלפל גרוס. ../images/Emo126.gif בחיי שלא הייתה לי כותרת . טוב, נמ. פלטה לג'ינס בהיר בגוון תכלת! [גם כהה יתקבל אם אין ברירה ]. ושתהיה טובה!!!!1111 וגם, בייס של בן, חתיך , או פשוט אתר עם בייסים של בנים. |בניםחתיכיםנסגדים|. תודה לכל העוזרות למיניהן .
פלפל גרוס. ../images/Emo126.gif בחיי שלא הייתה לי כותרת . טוב, נמ. פלטה לג'ינס בהיר בגוון תכלת! [גם כהה יתקבל אם אין ברירה ]. ושתהיה טובה!!!!1111 וגם, בייס של בן, חתיך , או פשוט אתר עם בייסים של בנים. |בניםחתיכיםנסגדים|. תודה לכל העוזרות למיניהן .
M my presious New member 11/7/05 #31 ../images/Emo42.gifאתר עם בייסים של בנים שאווים רוב הסיכויים שאת מכירה אותו אבל בכל זאת אולי זה יעזור:] home.arcor.de/perfectplasticממקוה שיעבוד
../images/Emo42.gifאתר עם בייסים של בנים שאווים רוב הסיכויים שאת מכירה אותו אבל בכל זאת אולי זה יעזור:] home.arcor.de/perfectplasticממקוה שיעבוד
M my presious New member 11/7/05 #32 ../images/Emo42.gifידעתי שזה לא יעבוד../images/Emo7.gif נסיון: http://home.arcor.de/perfectplastic/