בוםבוםבום.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאמא שלי תהרוג אותי.

"יש לי חברים בעזריאלי, הם יצלמו אותך אונליין..את לא יוצאת מעזריאלי!" שונאת אותה.

Karin917

New member
../images/Emo12.gif

שתינו יודעות שזה לא נכון ושהאפשרות "שיצלמו אותך אונליין" לא הגיונית. ואם כבר.. אז מזה בכלל יצלמו אותך אונליין? אין לחברים של אמא שלך שום דרך לדעת איפה את אלא אם כן אין להם חיים והם יעקבו אחרייך.

Mrs Johnny depp

New member
נמ.

אם זה יהיה בפארק הירקון אז 99% שאני לא באה ונראה לי שעוד בנות לא יבואו... עזבו להסתבך עם זה, הכי נוח זה עזריאלי
זה מסובך לארגן עכשיו אוכל וכל זה... וגם ההורים שלי לא ירשו לי בחיים.

Karin917

New member
למה?

הרכבת מגיעה ממש עד הפארק. ולגבי האוכל-נעשה רשימה של דברים וכל אחת תבחר מתוך זה מה היא תביא.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifהיא לא כל-כך...

יש שם איזה כביש,משו,שנראה הדבר הכי מסובך בחיים שלי [הסתכלתי במפה.]

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif

השד יודע עם הפארק הירקון,הסתכלתי המפה....אני בהחלט לא רוצה להתחיל לטייל בת"א [וכן,זה לטייל,תסתכלו במפה על הבלאגן שמה עם הכביש.] במקום משאני לא מכירה,ואני לא מאמינה שמישו פה מכיר [שיצאתי מעזריאלי יצאתי עם אנשים שכן מכירים את תל אביב.]. חוץ מזה שזה פארק ענק,ואני מכירה את הכישרון המופלא שלי ללכת לאיבוד.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif

ההורים שלי החרימו את עזריאלי... מקום אחר בהחלט יתאים לי >.<

../images/Emo221.gif אני אולי יודעת למה

היה משהו בטלויזיה שהערבים מתחננים לפוצץ את הבניינים הגבוהים בתל אביב (הכוונה הייתה עזריאלי)

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifבאותה מידה הם יכולים להפציץ

פארקים
ותכלס,די לפחד מעקרבים \חבול| את יכולה לצאת מהבית ומכונית תעלה עליך.אז?

Karin917

New member
מי ירצה לפוצץ פארק ענק וריק?

אפילו כשהיה שם בתחילת השנה את הרדבול פלוגטאג אף אחד לא חשב להתפוצץ שם כי למרות כל האלפים שבאו לצפות עדיין היה מספיק מרווח בין האנשים. חוץ מזה בתוך פארק הירקון יש גנים שהכניסה אליהם בתשלום ושם כן יש מאבטחים 100% [יכול להיות שיש גם בכניסה לפארק עצמו אני פשוט לא יודעת..] אז אם נראה משהו חשוד אפשר לפנות אליהם.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifעצם העובדה שהוא ענק,

אני פשוט לא אבוא. כי הולכים לאיבוד ממש בקלות,אי אפשר למצוא כלום בפארק ענק. הרי יהיו כאל שיאחרו/יגיעו מוקדם בפארק כזה אף אחד לא ימצא אותך..

Karin917

New member
כנ"ל לגבי עזריאלי..

רק שבעזריאלי את לא יכולה לראות את מי שנמצא בקומה מעליך/מתחתייך ושם גם אם תאבדי את תראי אותנו כי אנחנו לא נתפצל כמו בעזריאלי.. וחוץ מזה תמיד יש פל' ואת תוכלי להתקשר ונפגוש אותך בכניסה או משהו. כבר אמרתי משהו על תירוצים גרועים...?

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifתאמיני לי שאפשר..

אם הכישרון שלי...איבדתי מספיק.

Karin917

New member
הם גם ניסו..

בעצם אני לא יודעת אם זה הערבים. אבל לפני כשנה הייתה פצצה בחניון. לעומת זאת בפארק הירקון הענק והריק אף אחד לא ירצה להתפוצץ..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifלא מרשים.

כעקרון בגלל שכשהיה פיגוע בתחנה מרכזית [ביום מפגש של ישרא] הייתי בעזריאלי והייתי קרובה לשם מאוד כי הייתי באוטובוס. אז הממ אני בהחלט מעדיפה בפארק

למעלה