שתינו יודעות שזה לא נכון ושהאפשרות "שיצלמו אותך אונליין" לא הגיונית. ואם כבר.. אז מזה בכלל יצלמו אותך אונליין? אין לחברים של אמא שלך שום דרך לדעת איפה את אלא אם כן אין להם חיים והם יעקבו אחרייך.
השד יודע עם הפארק הירקון,הסתכלתי המפה....אני בהחלט לא רוצה להתחיל לטייל בת"א [וכן,זה לטייל,תסתכלו במפה על הבלאגן שמה עם הכביש.] במקום משאני לא מכירה,ואני לא מאמינה שמישו פה מכיר [שיצאתי מעזריאלי יצאתי עם אנשים שכן מכירים את תל אביב.]. חוץ מזה שזה פארק ענק,ואני מכירה את הכישרון המופלא שלי ללכת לאיבוד.
אפילו כשהיה שם בתחילת השנה את הרדבול פלוגטאג אף אחד לא חשב להתפוצץ שם כי למרות כל האלפים שבאו לצפות עדיין היה מספיק מרווח בין האנשים. חוץ מזה בתוך פארק הירקון יש גנים שהכניסה אליהם בתשלום ושם כן יש מאבטחים 100% [יכול להיות שיש גם בכניסה לפארק עצמו אני פשוט לא יודעת..] אז אם נראה משהו חשוד אפשר לפנות אליהם.
רק שבעזריאלי את לא יכולה לראות את מי שנמצא בקומה מעליך/מתחתייך ושם גם אם תאבדי את תראי אותנו כי אנחנו לא נתפצל כמו בעזריאלי.. וחוץ מזה תמיד יש פל' ואת תוכלי להתקשר ונפגוש אותך בכניסה או משהו. כבר אמרתי משהו על תירוצים גרועים...?