בולי (כן כן) ברזים

דובושכ

New member
המשאבות מברלין 1983

שלח לי במסר את כתובתך ואשלח את הבולים (חוץ מזה עם מגדל המים). שאלתי על המשאבות כי בשלושה מהבולים שסרקתי רואים בעצם משאבות ידניות ואין ברז בהגדרתו המדויקת. הנה הבולים מברלין.

קיבלתי תודה

תודה רבה לדובוש -מעטפה חיכתה לי עכשיו כשחזרתי מהעבודה מחפה עשרות מונים על הברזים "שהפסדתי" היום למתחרה...

ברוך הבא../images/Emo140.gif אחלה נושא

מאוד מקורי, לא ידעתי שיש בולים בנושא. אגב, זה מזכיר לי את הקלידן של "תיסלם" עם הברז על המצח

avitalit

New member
ברוך הבא דגני .

אני איציק . אני אוסף בולים וחומר בולאי בנושא בתי כנסת . אשמח לחפש במאגר הבולים והמעטפות שיש לי בולים עם ברזים ... האם אתה מחפש גם באיביי ? באתרי קטלוגים מהעולם ? כל טוב איציק

איציק- אתה יכול לתת קישור ?

במהלך חיפושי בימים האחרונים ראיתי בקטלוג בולים מפורטוגל , נדמה לי שלושה בולים בין השנים 2002 ל-2004, התיחסות ליהדות, נדמה לי שהנושא היה "היהודים היו כאן" או משהו כזה. אם לא תמצא תחזור אלי

איציק- אתה יכול לתת קישור ?

במהלך חיפושי בימים האחרונים ראיתי בקטלוג בולים מפורטוגל , נדמה לי שלושה בולים בין השנים 2002 ל-2004, התיחסות ליהדות, נדמה לי שהנושא היה "היהודים היו כאן" או משהו כזה. אם לא תמצא תחזור אלי

powo

New member
ברוך הבא דגני

אם בכל זאת תתחיל לאסוף ברזים נוכל לשלוח לך כמה.

rachelea

New member
חיפשתי בול מסוים מאורגואי

ומצאתי שמדינה זו הנפיקה ב-1971 בול "ברז". תוסיף לרשימת. ואם אין לך אותו - לרשימת "המבוקשים"... אגב, בחירתך נושא ייחודי כל כך מוצאת חן בעיני. יופי של נושא.

את הבול הזה יש לי, ואשמח לשלוח אותו

אצלי הוא כמובן נמצא בגלל העצם של הכלב. מישהו רואה את הכלב בין גלגלי העגלה?

rachelea

New member
את הכלב רואים אבל עצם?

נראה לי שבכלב הגיע למקום לח לעשות את צרכיו...

yblumann

New member
נושא הבול

הבול הוצא לציון 100שנות אספקת מיים סדירה בבירת Montevideo . yoram

rachelea

New member
../images/Emo51.gifיורם. מהו מס' הקטלוגי של הבול

לא משנה לי מאיזה קטלוג, אך מהו מספרו הקטלוגי של הבול (רק תציין מאיזה קטלוג לקחת המספר: סקוט, סטנלי גיבונס, מישל או יוורט). ושוב,

rachelea

New member
בקשת עזרה בזיהוי בול

להלן מעטפה מאורגואי עם איור ג'ירוסקופ ובול. מישהו יכול לזהות את נושא הבול ומתי הונפק?

yblumann

New member
זהוי הבול

הונפק בשנת 1999 לפתיחת מרכז למבקרים בנושא מדעי החלל, Visitors centre for space sciences Yoram

למעלה