בולין

Mag Mell

New member
בולין

היי, כבר זמן רב שאני בחיפושים אחר סכין עבודה בעלת להב שאינו מתכתי (עץ,שן,עצם....), אך עד עתה העלתי חרס בידי. יש רעיונות?

Mag Mell

New member
אשמח לקישורים

השימוש שלי לבולין הוא בעיקר בחיתוך והכנת צמחים. עדיף כי לא יחתכו על ידי מתכת. באתר של אלון "החנות של נטלי" אין בולין שהלהב שלו אינו מתכתי. הלוואי וידעתי להכין את הכלים שלי בעצמי, אך אמנות היא לא אחת מנקודות החוזק שלי.

Jerald_Admonds

New member
את יכולה גם להשתמש בצור.

באזור שלי יש כמות מהממת ונפלאה של צור בכל מני צורות וגדלים. רוב החתיכות חדות ומשוננות ברמה ובצורה כזאת או אחרת. אם תרצי אני אוכל ללכת לחפש חתיכה שתתאים לדרישותיך(ברגע שאדע אותן) ולהביא לך אותה במפגש פורום(באופן אישי או דרך מישהו אחר).

arafell

New member
אין בעיה

תלוי מה בדיוק את רוצה כלים אפשר להכין הרבה אבל אם את באמת לא בקטע של אומנות, בכל זאת עדיף להכין זאת ביחד עם האומן על מנת להכניס את הסמלים והסממנים האישיים שלך לכלי. צרי קשר ואראה מה אפשר לעשות. כנסי לקישור הבא וצרי קשר: http://www.2all.co.il/web/Sites/arafell/PAGE1.asp ערפל

Jerald_Admonds

New member
אני כרגע מכין לעצמי

סכין מעצם. לא יודע של מה העצם- פשוט יצאתי לטייל בפאתי היישוב שבו אני גר והכרזתי על הכוונה שלי למצוא עצמות. קצת פיקפקתי בכך שאמצא משהו, אך בסוף מצאתי יותר עצמות מכדי שאוכל לסחוב ללא שקית או תיק.

סיריוס1

New member
טומאה וטהרה של כלי פולחן:

כל כלי יש לו תכונות וכוונות שנטבעו בו על ידי עושיו ומשתמשיו. כלים בדרך כלל, בימינו, ההילה שלהם כהה ואינה טהורה כדי שתהיה השפעה על תדרים גבוהים של תודעה ( אהבה וחשיבה ) ולכן לרוב השפעתם על התדרים הנמוכים בלבד ( תאוות, רצון גופני סתמי ). כדי לטהר כלי צריך קודם כל לבחור חומר שהוא נחשב טהור: עדיף חומר טבעי שאין עליו חשיבה רבה בעשייתו כלומר לא מברזל או מתכת או פלסטיק וכו'. כי אז יש עליו הרבה מאוד שכבות של הילה כהה וקשה מאוד לטהר אותו. אני ממליץ על כלי עשוי מחומר שהגיע מהים כגון עשוי מצדף או גלגלת של דג גדול ( לא דולפין או לוויתן ). לאחר בחירת החומר יש צורך לטהר את האדם שמייצר את הכלי על ידי מיים, מדיטציה קצרה ולבוש בהיר כולל כיסוי ראש גדול כמו בד לבן גדול מאוד. ( צד הטהרה יותר עוצמתי מצד הטומאה מאחר וכוחות התוהו הבלתי צפויים והבלתי ממושמעים פחות שולטים בכלי ). אותו אדם שהולך לייצר צריך לייצר את הכלי תוך כדי שירה ותחושה של התרוממות רוח עם כוונות חיוביות. כלי כזה יהיה מעולה להציל אנשים אחרים ממצבים קשים או לייצר הגנות מעולות. חשוב שעל הכלי יהיו שמות של יצורים מגינים מצד האור כגון שמות של מלאכים וקוסמים קדומים ששמם הולך לפניהם לטובה. אציין שאנשי מאגיה שחורה יתקשו לייצר כלי שיצליח להשפיע על התדרים הגבוהים ( מחשבה ואהבה ) בגלל מגבלת טוהר. אולם הנתיב שפתוח בפניהם הוא שימוש ביצורי אופל כגון שדים וג'ינים ורוחות שבויות לשם מתן עוצמה והשפעה לכלי שלהם, שימוש בשמות של יצורי אופל מצריך תשלום, הם יצטרכו לשלם להם באנרגיה של דם או עשייה או אף שיעבוד, המחיר יהיה כל כך יקר עבורם שרק הטפשים מביניהם יבצעו זאת מתוך התלהבות להראות את כוחם ועוצמתם בקרב השבט שלהם. לכן, טפשים קל לנצח ולכן לא צריך לפחד מאנשי מאגיה שחורה שעושים כלים טמאים, יהיה להם קשה מאוד להעניק עוצמה לכלי שלהם. כלי הוא כמו זרם חשמלי, יש לו עוצמת מתח ועוצמתץ זרם. המתח הוא טוהר הכלי, הזרם הוא הפעולה שעושים עם הכלי. אם הזרם חזק מדי הכלי "נשרף" ומאבד את יתרונו ואז גם המתח נופל ואין טהרה לכלי. לכן, צריך להתייחס לכל כלי כאילו הוא מיועד רק למספר פעולות ולא להרבה. לפיכך לא צריך להשקיע הרבה כסף בכלים יקרים ונדירים. שכן דווקה הכלים הנדירים והישנים כבר בכלל לא אפקטיבים להשפעה אלה יותר לצרכי השראה ולימוד מרוחם. בהצלחה.

Jerald_Admonds

New member
הממף

אני לא מאמין שביקשתי את עזרתו או עצתו של איש בנוגע לאיך להכין את הכלים הטקסיים של עצמי. אבל תודה על הכוונה וההשקעה. מהמילים שלך נשמע כאילו אנחנו כרגע בעיצומה של מלחמה מאגית נוראית ושיש למכשפים גם כיום שבטים. איפה אני משיג אחד?

RainBird

New member
שי, אל תיתן לסיריוס לגרור אותך לקוסמולוגיה הזאת של אור וחשכה, רק נרפאת מדיכוטומיה, זוכר?

סיריוס1

New member
סתם כתבתי מתוך השראה על הנושא. ../images/Emo140.gif

הרי כאן זה פורום אומנות המאגיה...

Jerald_Admonds

New member
באופן כללי

אין לי בעיה עם ההודעות שלך. עם חלק הדברים שאתה אומר אני עוד נוטה להסכים וזאת רק אם הצלחתי לפענח את המשמעות שמסתתרת מאחורי טעויות הכתיב, הפיסוק והדיקדוק שלך(לא שאני שולט בעניינים אלו, אך אני משתדל). לפי דעתי היית מסוגל להעביר הרבה יותר מהכוונה שלך לאנשים אחרים אם היית משתמש בטיוטא בזמן שאתה כותב תחת השראה והתלהבות ומפרסם אותה רק אחרי שיפוץ הכתוב. במידה וחשוב לך להעביר את הכתיבה שלך כפי שהיא יוצאת בלי לשנות אותה, תתעלם מהנ"ל. בכל אופן, כתבת- "סתם כתבתי מתוך השראה על הנושא.
הרי כאן זה פורום אומנות המאגיה." ובכן, איך שאני רואה את זה, אתה לא סתם כותב. הגישה שלך בכתיבתך היא מסיונרית ומתנשאת. אתה כאן כדי לחנך אותנו, כדי להחזיר אותנו לדרך הישר, כדי להציל את נשמתנו מהשאול. למה אני חושב ככה? ככה: "כדי להתחבר לאמת יש לפתח יכולות תקשור מיוחדים וישירים עם אותם קוסמים קדומים ומהם ללמוד ישירות. זה נקרא "קבלה". לקבל בעלפה וישירות את הידע." "אולם האמת האמתית מוסתרת כל כך טוב שרק בעלי הכשרון האמיתי ( הנשמות היעודיות ) מקבלים את הידע האמיתי ישירות וללא השפעת כוחות האופל. אלו שמקבלים ישירות הם העוצמתיים ביותר והטובים ביותר." זה יהיה אתה. "כל מי שקורה היום ספרים ולומד מתוך האינטרנט מקבל ידע טמא מאוד שכוחות האופל שולטים בו והוא/היא טועים לחשוב שזה נכון ועוצמתי." "אלו שמקבלים דרך ספרים ומידע גלוי הם הטמאים שהם שבויים בתת-מודע ( ברמת הנשמה ) על ידי כוחות אופל שמכריחים אותם לשרת אותם ואת הצד שלהם או שיקבלו עונש של יסורים קשים. השבויים הם מכשפי האופל ואוהבי השטן וצבאותיו." וזה לפי דבריך, אנחנו. זה שאתה לא אומר את זה באופן ישיר, ומשתמש באסטרטגיות של "סבלנות, אהבה וקבלה" כדי לנסות ולגרום לנו לראות את ה"אור" לא גורם לכל העניין להפריע לי פחות. אז שוב, אני מכיר בלגיטימיות של הדרך שלך עבור עצמך, גם לא איכפת לי מדי פעם לקבל עצה מתקשור שקרה בדיוק בהקשר למשהו שאני כתבתי. אבל אני לא רוצה לקבל הודעות מסיונריות, מאדם שאח"כ פשוט מושך בכתפיו, נותן פרח ומצתדק בנוחות בכך שכאן זה פורום אומנות המאגיה.

RainBird

New member
האמת שהציטוטים האלו מזכירים לי באופן מופלא את משה קרוי, גם הוא לפני מותו חילק את העולם לרשעים וכוחות האופל ושדים, ואנשי אור. הוא אפילו כתב מניפסט שמגגל חכם יכול למצוא בקלות.

neophile

New member
למען האמת

בכל חייו הוא כתב כנגד התפיסה האפלטונית\קבלית של אידאות , ממש רציונליסט טהור .

RainBird

New member
בתחילת חייו כפילוסוף זה נכון. בסופו זה היה קצת אחרת. מלחמת בני אור בבני חושך. מכיוון שלסיריוס1 ולמשה קרוי יש מורה רוחני דומה ואמירות דומות, אני מניח בפשטות כי- או שהסאי באבא מלמד על בני אור ובני חושך בגירסא שלו כמובן, או שהוא מושך אנשים אשר יש להם סט אמונה המכיל זאת.

עינבלית

New member
איך סאי באבא קשור לדיון?

הוא לא מלמד על בני אור וחושך, יותר על אהבה ואור וקבלה ואמת... כן, גמאני גרופי שלו

RainBird

New member
עשיתי היקש ../images/Emo13.gif אני מכיר שני חסידים של סאי באבא- עכשיו שלוש. שניהם דיברו על בני אור ובני חושך אז..

סיריוס1

New member
כאשר הנביא יחזקאל דיבר, אז כמעט הרגו אותו...

..."איזה מתנשא" אמרו עליו... ת'אמת, אני בטוח שיש בפורום הזה 80% אנשי מאגיה לבנה ו-20% אנשי מאגיה שחורה. דברי כוונו לשניהם ולא מתוך התנשאות, אלה מתוך רצון להשפיע ולעורר אנשים לחשוב מאיפה יש להם מידע, איזה איכות ואיזו נשמה יש/יכולה להיות מסוג המידע הזה. לרוב, מאגיה היא עשייה השלובה עם חפצים ויצורים חיים, לא ניתן להגיד שהכל ורוד וטוב. לעיתים צריך לקבוע סקאלאר של קוטביות שיאפשר לנווט למקום יותר ברור וטוב. החלוקה של טוב ורע זה כלי עזר ולא מציאות מוחלטת. המציאות המוחלטת היא ללא גבולות או קטבים, אנחנו משתמשים בקטבים לצורך יצירת היבט יותר חיובי ופחות שלילי, לדוגמא: מאג שרוצה להתעשר, האם יש מגבלות מוסריות לכך ? לשם מציאת תשובה לזה צריך לזהות סרגל של טוב ורע ולבחור בכיוון הטוב. לא קל להצליח במציאות שאין לה גבולות ואין לה טוב או רע ואין לה סדר או חוק. אבל גם בחוקיות וסדר יש תוהו וזה החוסר חוק והחוסר סדר, הדברים הולכים יחד כמו נחש כרוך על חרב ישרה.המציאות שהיא מעבר לדואליות. לא קל להיות בה, שכן כאשר אתה בה, כל מה שאתה חושב מתגשם כמעט מיידית מולך, וכל מה שאיתך או בסביבתך אתה חושב אותו, כמכלול אחד של הוויה. ואז, אם נופלים ממודעות זאת, צריך סרגל של טוב ורע כדי לחזור לאט לאט למיקום טוב כאשר עולים שוב למודעות גבוהה שבה אין טוב או רע.

PurpleFilth

New member
כשאתה מדבר על

80% מאגיה לבנה ו-20% מאגיה שחורה, אתה לוקח בחשבון ש100% מאנשי הפורום הם באמת אנשי מאגיה. אני רק חושבת שזה מחמיא מאוד לפורום. עכשיו, טוב ורע: קשה לי להיות בטוחה אם הבנתי אותך נכון. אני יכולה להבין שבמצב של כאוס אין קוטביות טוב-רע ובמצב של סדר יש. זה נראה נכון והגיוני, בסדר יש לכל דבר גבולות מוגדרים ובכאוס זה הכל אותו אחד, או אף אחד מהם, באותה מידה. מה שאני לא מבנה זה, איך במצב של סדר, כשאתה רוצה להגיע למצב של כאוס, אתה צריך להעזר בקוטביות טוב-רע. הרי, שימוש באלמנט מסודר אמור רק להנציח את הסדר, לא? לא יותר הגיוני להגיע לכאוס ע"י זניחה של כל מה שמסודר? ועוד משהו: "לא קל להצליח במציאות שאין לה גבולות ואין לה טוב או רע ואין לה סדר או חוק" - כלומר, קשה להצליח במצב כאוטי. ועם זאת, אתה מתייחס למצב הזה כ"מודעות גבוהה". אז מה אתה מעדיף, בעצם? סדר או כאוס? טוב, על זה אתה לא חייב לענות בעצם, זאת שאלה קצת אישית. אני רק חייבת להגיד על עצמי (כן, אני חייבת לתקוע את עצמי בכל מקום) שאני מצליחה יופי בלי טוב-רע, וממליצה בחום לכל מי שמוכן לשמוע.

למעלה