בולבול ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icy rain drop

New member
סינדרום הפרפר והפרח ../images/Emo20.gif

זוהי התפישה המוטעית שגורמת לכולנו לחשוב לפני שעושים... יותר נכון- לחלקנו, הבנות. אז למה היא מושרשת בקרבנו, התפישה הזאת? קשה לי להבין. למה הבנים הם הפרפרים והבנות הן הפרחים? ולמה זה בסדר שפרפר יעבור מפרח לפרח, ולא בסדר שבפרח יעברו פרפרים רבים? לדעתי האנושות צריכה למחוק את הקונוטציה השלילית שבקיום יחסי מין מרובה אצל נשים... ואת התפישה שמי שמזיין הרבה הוא "כלי" או "מלך" או לצורך העניין פרפר, ומי שמזדיינת הרבה היא "שרמוטה" "נותנת" או פרח... מה ההבדל בין בנים לבנות?... *רק מציינת שנסיון רב אצל בנים דוחה אותי. לא יודעת למה. כתבתי פה הסבר ענק ומחקתי אותו.

בגלל בנים כמוך.

קודם כל ולפני הכל, בחורה לא "נותנת" כלום, אף אחת לא עושה לי טובה כשהיא רוצה להזדיין איתי, זה אקט הדדי. שנית, זה תלוי בתפיסה שלך, מה זה סקס בשבילך-לדעתי, מי שעושה סקס בלי חשבון ועם כל אחד(ואין קשר אם זה בן או זו בת)-גורם לזילות המושג והופך "סקס" למשהו זול וחסר משמעות לגמרי, אז אני לא אומר "סטוצים לא באים בחשבון", כמובן, לפעמים חרמנים ומחפשים רק לספק ת'יצר, אז סבבה, משיגים סטוץ חד פעמי, עושים סקס חסר משמעות לגמרי, שלא לומדים ממנו הרבה ועוברים הלאה-אבל זה פשוט לא זה. כדי להנות באמת מסקס צריך להכיר את בן\ת הזוג טוב, לאהוב אותו-יתרון ענק. לדעתי, בחורה או בחור שעושים את זה עם כל מה שזז-לא יודעים מה זה סקס באמת, גורמים לזילות המושג ולא נהנים ממש. כולנו צריכים להיות סלקטיביים, ולפעמים גם אם ממש רוצים, להתאפק-כי יש המון גורמים אחרים, ובשביל הנאה חולפת לא צריך לעשות דברים שיגרמו לנו לנזק כלשהו מאוחר יותר(הכל תלוי בסיטואציה). לא צריך להיות חלשי אופי שמחפשים רק לספק ת'צרכים הכי פרימיטיביים שלנו-ובזה "מותר האדם מן הבהמה". אני באופן אישי מעדיף לעשות סקס עם פרטנרית קבועה(אם במסגרת חברות ואם במסגרת עם פחות מחוייבות-סקס על בסיס קבוע("יזיזות")). אה ואגב, "בדיוק כמו שהבנים עושים"-אל תכליל, לא כולנו זונות.

Elizt

New member
******הבהרה לכל הבנות העצבניות*****

טעות שהשתמשתי במילה "נותנות" סלחו לי! אני מתחנן
התכוונתי לכל הילדות שלא זורמות דוגמא: אתה נמצא עם מישהי חודש-שבועיים,אתה מת לשכב איתה והיא מתה לשכב איתך-אבל מה?,היא לא תעשה את זה כי זה מוקדם מדי. זו תפיסה הכי טיפשית שיש. מכירים את הסוג?..אז זהו..

למה טיפשית למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ככה אנחנו *אני* חושבות *חושבת* בקשר לגיל צעיר מידי..
כמו שאמרתי כבר, אתה נתת תיאור שלי, אני מתה לזה אבל לא יעשה..למה
כי זה מוקדם מידי...

plomphy

New member
צודק...

כאילו- את מרגישה מוכנה, הוא מרגיש מוכן. ואם לא הייתה את הנורמה המסריחה הזאת של "זה מוקדם מדי" ממזמן הייתם יכולים שניכם להנות בלי רגשות אשמה...טיפשי לחלוטין.

Pixy led

New member
המושג "מוקדם מדי",

אינו נובע מן האויר. בקצרה ועל רגל אחת - לפחות אני, הייתי מעדיפה לחוש קודם-כל בטחון במערכת-היחסים שלי, טרם קיום יחסי-המין, ולא לתת ליצר לשלוט בי - אלא כי אני אשלוט בו, ובעצם, בעצמי.

plomphy

New member
אבל נגיד ואת מרגישה ככה

אבל את רגילה לקבל פידבקים שזה בכל זאת מוקדם מדי, אפילו שברמה אישית את מוכנה מכל בחינה. מה אז? תלכי לפי המקובל?

Pixy led

New member
אני אלך לפי עצמי,

אם ארגיש מוכנה ובטוחה - אקיים יחסי-מין, כנראה.

Elizt

New member
אתה צודק-גם אני חשוב ככה אבל |בנדנה

זו התפיסה שלך ואתה לא בהכרח צודק... קרא את ה"הבהרה" ואלי תבין למה התכוונתי

רגע, אני צודק או לא?

ופעם הבאה תטרח להבהיר את זה מוקדם יותר... בשר לבנות שלא רוצות אחרי שבוע-שבועיים-חודש-חודשיים-4 שנים, מניין לך שהן "רוצות את זה כמו מטורפות"? הרי מה שאנחנו רוצים-אנחנו עושים, תמיד. עושים את השיקול הזה, מה יותר כדאי לי-לעשות את זה או לא? אם אתה מחליט שיותר כדאי לך לעשות משהו אתה תמיד תעשה אותו. אז יש לבנות הנ"ל המון שיקולים למה לא לקיים יחסי מין כרגע, כל אחת וסיבותיה שלה-אל תנסה להבין, כי אתה לא נמצא במצבה. המקסימום שאתה יכול זה לשאול למה, ולא יותר מדי כמובן, לא ללחוץ וכאלה(למרות שרוב הבנים כן לוחצים... מוציאים לנו שם רע).

צ'מע, סתכל, תבין..........=0)

א.בולבול
זין
חחחחחחחחחחחחחחח ב.מי אמר שהבנות ש"לא נותנות" באמת רוצות לתת
ואם הן לא רוצות
אתה מכליל...בעעעע.. ג.בוא ניקח אותי לדוגמא- אני נורא רוצה, אבל אני לא יעשה, למה
כי זה לא מתאים...צעיר מידי ואין חבר קבוע.. אז זה לא ממש במקום..למרות שאם ממש הייתי רוצה הייתי עושה את זה כבר.. ד.זה לא שהבנים לא דופקים חשבון..פשוט ככה זה בעולם המחורבן שלנו, הבנים יוצאים "גברים" אם הם מזיינים בגיל צעיר...הבנות יוצאות "זונות" אם הן מזדיינות בגיל צעיר...
וחבל שזה ככה.......

Elizt

New member
לא הכללתי, אם תקראי לפני תראי

התכוונתי לקבוצה מסוימת.... וכל הקטע ש...הבנים יוצאים "גברים" אם הם מזיינים בגיל צעיר...הבנות יוצאות "זונות" זו באמת בעיה! אבל למי אכפת מה אחרים חושבים...הרי שהם מטומטמים מספיק בשביל לחשוב כך...אז הם באמת לא מענינים אף אחד

FlamMAble

New member
זה בכלל לא קשור!

אולי היא לא זורמת כי היא לא רוצה שאתה תהיה הראשון שלה/שאתה תהיה בכלל. כשבנות רוצות הן מזדיינות והן לא שמות זין (לדעתי). כל הקטע של "לא זה יוציא אותי שרמוטה" זה סתם כדי לרמוז לך שהיא לא רוצה אותך, מה הבעיה להזדיין ולא לספר לאף אחד? ואז אפחד לא יכול לקרוא לה שרמוטה. אבל היא מפחדת שאתה תוציא לה שם של שרמוטה (תלך לספר לכולם) אז ברור שהיא לא רוצה להזדיין איתך.

Elizt

New member
זה התגובה הכי טיפשית ולא נכונה

ששמעתי עד עכשיו,מאיפה הבאת את זה??? עלק : "כשבנות רוצות הן מזדיינות והן לא שמות זין" מדובר כאן ותביני על אלה שרוצות ולא מזדיינות!!! אתם לא קוראים את כל השרשור וסתם רושמים שטויות..

Elizt

New member
אלה שלא שמות זין ככה צריך... ../images/Emo9.gif

אני בא בטענות לאלה שרוצות ולא "מרשות" לעצמן לשכב עם מי שהן רוצות

notorious KIM

New member
זיון מוח של ילדה קטנה ומבולבלת

מעבר לסתירות הפנימיות.. אף משפט לא קשור לאף משפט..

אויששש נו רדו מזה כבר

בישביל מה צריך את השירשורים החוזרים האלה?! לכו תחנכו את כל העולם....
וה"מטומטמים" האלה... זה רוב החברה

itaytay

New member
אחי,מה אתה מקשקש?אין בת שלא נותנת..

בת אוהבת להרגיש שהבן מעריך ומכבד אותה(לוקח אותה למסעדות לדיססקוטקים וכו')ולא לוקח אותה כמובן מאליו(אם היא רוצה אותי,היא בטח גם רוצה להזדיין איתי אז היא "תיתן" לי מהר).בנות יודעות שזה מה שהבנים גם רוצים,אז הן משחקות אותה לפעמים לא רוצות,אבל זה הדדי,הקשיחות לפעמים עוזרת להשיג תוצאה חיובית(גם לבנים וגם לבנות),אבל אם היינו תמיד רכים אחד לשני ונותנים הכל בקלות,אז היה לנו קשה מאוד להיות רצינים לגבי קשר בין בני זוג.אבל בסוף תמיד מגיעים לשלב הסיום שבו נהנים גם הבנים וגם הבנות(במקרה הטוב חתונה ובמקרה הרע זה יכול להסתיים רק בזיונים-שגם זה עדיף על כלום,אבל יותר בטוח זה להיות בקשר מחייב).

למעלה