בולבול ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elizt

New member
בולבול ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סתם הכותרת כדי למשוך צומת לב (הצלחתי בזה 100 אחוז) והרי, למה בחורות משחקות אותה שהן לא רוצות??????. כבר דנו בזה המון פעמיים,ואני מדבר כאן רק על אלה שמשחקות אותה "לא נותנת". אתן הרי רוצות את זה כמו מטורפות!! אז מה הקטע שלכן תתחילו להזדיין עם מי שבא לכן ותפסיקו לדפוק חשבון! בדיוק כמו שהבנים עושים! כל אלה שנותנות ויודעות מה טוב בשבילהן קחו ח"ח. אתם החוליה החלשה! שלום!

Elizt

New member
"נותנות" "נותנים", אל תשחקי לי על

הגדרות,הבנת את הכוונה.

FrooTeLa

New member
חחחח כאילו שאם היינו באמת עושות כל

מה שאנחנו רוצות הייתם מכבדים אותנו

מי אמר שהן לא?..

תאמין לי - הרבה בנות מזדיינות וזורמות... השאלה עם מי, מתי, איזה סיטואציה, האם הוא מכיר אותן, האם הן יראו אותו שוב, האם הוא מכיר מישהו שהיא מכירה, בקיצור - משהו שיכול לפגוע לה בשם...

טינקר2ל

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

כרגע נתת תאור שלי חחחח....

shualpower

New member
אבל למה זה פוגע בשם? ../images/Emo41.gif

ברור לי שאתה צודק, אבל מעניין אותי למה לבנות אסור לעשות מה שהן רוצות ולנו מותר? ובכלל אני לא מבין מה עושים מסקס כזה עניין גדול. לבנים ולבנות יש יצרים, זה כיף, נעים, אין בזה שום דבר רע.. אם דואגים להגנה זה לא כזה עניין אני צודק?

ברור שאתה צודק אחי...

התשובה לשאלה שלך טמונה בהיסטוריה של המין הגברי והטעות הגדולה ביותר שלנו - המצאת המילים: שרמוטה/שרלילה/זונה וכו'... מאז העניין התגלגל והתגלגל ואנחנו דפקנו את עצמנו... זו רק אשמתנו!... בארה"ב הגיל הממוצע לקיום יחסי מין הוא 14... צריך לברר את סוד ההצלחה... נ.ב אני לא האמנתי לעניין עד שדיברתי עם מישהי שהיכרתי פעם ועברה לגור במיאמי (היא מצאה את האייסיקיו שלי אחרי שנתיים שם...) ואימתה לי את הדבר...

shualpower

New member
אז זאת אומרת ש.. ../images/Emo41.gif

שאם אני אתחיל עם מישהי ונדבר על סקס ואני אגיד לה שלעתי סקס צריך להיות דבר חופשי ושאין דבר כזה שרמוטות אז יש סיכוי גדול יותר שיהיה בנינו משהו..? חוץ מזה הכינוי זונה למישהי "שנותנת" זה פשוט בגלל שיש כזה מקצוע, זה הכל. אין כאלה שעושים הצגות אז אנשים קוראים להם שחקנים? זה אותו דבר..

אם תעשה את זה...

לדעתי יש סיכוי יותר גדול (זה לפחות מה שאני עושה)... אבל מה שמכריע הרבה יותר זה מה שציינתי קודם - האם זה ישפיע על השם שלה, האם זה חד-פעמי, האם היא רוצה יותר מסתם קטע וכו'... והקטע של זונה/שרלילה וכו' זה ההיבט השלילי שנתנו לדברים... בקיצור - אנחנו אשמים...

shualpower

New member
זה בדיוק מה שאני אומר ../images/Emo41.gif

אם תבוא ותגיד לה שסקס זה דבר חופשי ומותר לה לעשות מה שהיא רוצה אז היא לא תפחד שתוציא לה שם של שרמוטה אחר כך.. וקוראים לבנות "נותנות" בגלל שאנחנו תמיד רוצים ואין לנו בעיה להזדיין עם מישהי שהרגע פגשנו.. אבל בנות רוצות ולא עושות. אז שמישהי עושה משהו היא יוצאת "נותנת" כי הנורמה זה שלבנות אסור. אולי הבנות הביאו את זה על עצמן?

זאת הטעות שלך אחי!...

אחי - הרגע עשית טעות רצינית וממנה הבנתי שלא הפנמת ולא כלום ממה שאמרתי לך... "אז היא לא תפחד שתוציא לה שם של שרמוטה אחר כך"... אחי, המילה הזאת צריכה להימחק בכלל... למה שהן יהיו שרמוטות?... הן רוצות את זה כמונו ואפילו יותר - אז למה להוציא להן שם רע כאשר הן עושות את זה?... אחי - כל הקטע של זה, זה שתבין שהן בדיוק כמוך ואם הן רוצות הן יוכלו לעשות את הדברים האלה בלי לדאוג לשמם ולמוניטין שלהן... מקווה שתפנים ותבין את הקטע...

shualpower

New member
אני הבנתי מזמן ../images/Emo41.gif

אבל פשוט זה השם שהיא דואגת שיוציאו לה..

אוו אווו יש לי תיאור בדיוק על זה...

תסתכל על זה ככה...אתה כגבר נמשל למלך הכובש ארצות ככל שאתה כובש יותר ארצות יש לך יותר כבוד....האישה משולה לאותה ארץ שנכבשת אחרי הכל אתה חודר אליה לא היא אליך.... איזה מן כבוד יש לאותה "ארץ" כבושה...?

למעלה