בוינה מושי,

בוינה מושי,

שכח מציפי. יש אחת במקום ה- 29, נדמה לי. קוראים אותה ענבל. ראית אותה? משהו. והכי מדליק... אומרים עליה שעד לפני שלושה חודשים היתה מלצרית. כדאי לשאול את הגרציות, האם זה לא זאת שאז ב"מדזו", בשירותים המדליקים האלה... עזוב... לא חשוב. סקסופון

העיקר שאבא לא עזר...

בדמי כיס "קנתה" 402 מצביעים...עם אבא אולי היתה עוברת את רוחמה בלונד... אבל לא אמרתי כלום...זה שמעתי בחדשות...פחות או יותר...

...ואני דווקא חשבתי

שאפשר להשתמש בכל מיני כישורים... אבל גם אני לא אמרתי כלום. סתם מחשבה זדונית. ראית אותה, תגיד לי? ראית אותה? ליכוד, ליכוד; אבל אנחנו צריכים כאלה שם בכנסת... כי תראה... ליכוד או עבודה... יש להניח שיהיה לנו כאן אותו חרא. אבל, תסכים איתי שיש הבדל בין ענבל גבריאלי המלצרית הנמרה ולאה נס היפהפיה, לבין סופה לנדבר. הבדל מהותי הייתי אומר. ולמראה הכוסיות של הליכוד, אני נזכר בארבלי אלמוזולינו
סקסופון

כאילו...

...אין מה לעשות... יגידו מה שיגידו, כל הכוסיות תמיד היו ותמיד יהיו בימין. זהו. ברחתי מכאן.

חחחחחחח...

אז בטח התענגת על סוגרת החמישיה של עמיר פרץ - ש-50 שנה לא שינתה את התסרוקת שלה..אורררררה... מצד אחד חדשות מצד שני מוציאים מהפורמלין מועמדים... אתמול שמעתי על קאם בק אפשרי של רפול... לי דווקא חבל על יעל דיין, אני חושב שהכנסת תפסיד חברת כנסת טובה...

ולי חבל מאוד מאוד על יעל דיין

ולדעתי לא רק הכנסת תפסיד חברת כנסת מעולה, אלא גם הנשים יפסידו יצוג הולם בכנסת ואישה שנלחמת על מעמד האישה.

חניבעל.

New member
ואם כבר מדברים על הפסד

תמר גוז´נסקי - שתקנון מפלגתה לא מאפשר לה להתמודד שוב. חבל.

נעמי 1

New member
הלוואי והיו לנו...

30 תמר גוז´נסקי בכנסת... היינו נראים אחרת. אני מצדיעה לאישה הזאת.

נגה...

New member
מצטרפת להצדעה נעמי

ובאמת חבל, במיוחד עליה כמו גם יעל דיין. נגה. האם אי פעם עמך ישראל ישנה דפוסי הצבעה?!

סקירה מהירה...

יעל דיין - הבת של ההוא בלי העין... חברת כנסת למופת ונמצאת בראש המאבק לזכויות הנשים בארץ. תמר גוז´נסקי - חברת כנסת מטעם חד"ש. למרות שאני שנוי איתה מבחינה פוליטית אין ספק שהיא היתה חברת כנסת שפעלה רבות, שוב בכל הקשור לנושאים חברתיים בכלל ומעמד האישה בפרט. עוזי אבן - נכנס לאחרונה לכנסת מטעם מר"צ. הוא ההומוסקסואל המוצהר הראשון שנכנס לכנסת, וכמובן שכניסתו עוררה זעם ומהומה בקרב המפלגות החרדיות (אפשר לחשוב שאפשר להדבק מזה דרך האסלה...) זהו... עד כאן, פנטום הצ´ט, משכן הכנסת, ירושלים, ישראל, המזרח התיכון, אירופה, העולם, מערכת השמש, שביל החלב, היקום

שוב פעם...

את עושה עמידת ידיים ??? עכשיו אני מבין למה חשבתי שיש לך שפם... חחחחחחח...

למעלה