../images/Emo121.gifעונה...
שם:גלעד תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה):מתחמן
מזל:אריה כינוי -גימלטרי... איך בחרת אותו? אחים שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזר לישון מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומע מוזיקה וחושב על אנשים שחשובים לי מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אם תהיה לי עבודה היום ומתי אני כבר אקנה את ה-D350 מהו צבע העיניים שלך? ירוק מהו צבע השיער שלך? חום בהיר בהיר מה מעורר אותך? קפה מה מרגיע אותך? הדר
ההרגשה הכי טובה היא... כשיש השראה לתמונה טובה והביצוע מעולה... ההרגשה הגרועה ביותר היא... שאתה חושב שהתמונה שלך היא מליןו דולר ומסתבר שהיא חרא איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? שינה זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה D350, גיטרה בס, כמה דיסקים, דירה באיזור המרכז, עושה רישיון, קונה אוטו והשאר שומר
אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אפחד.. שלושה תחביבים שלך: צילום,שחיה ומממ ליסוע לת"א
שלוש תכונות טובות שלך: אי אפשר להגיד שלוש תכונות פחות טובות שלך: גם אי אפשר זיכרון טוב שלך: מממ המפגש האחרון שהייתי בו... זיכרון רע שלך: סיוט שהיה לי כשהייתי קטן מה אתה שותה במהלך היום? מים והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אין כל כך... מקום בו היית רוצה לבקר? שוויץ... והודו (כדי שהדר לא תהרוג אותי) מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ישראל מה יש לך מתחת למיטה? פאזל האיבר הכי סקסי: עיניים/שפתיים/צוואר מה רומנטי בעיניך? שקיעות מה סקסי בעיניך? מאיזו בחינה? ספר על רגע מאושר בחייך: מממ לא זוכר שתף בתקרית מביכה: עזבו... מעשה נועז שעשית: מממ לשתות ביצה נחשב? מעשה טיפשי שעשית: קפצתי לתוך מדורה סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: לשטוף ידיים בכל רגע פנוי בלי לדעת למה... תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעות/זריחות/חרקים הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: כלום? מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? צלם
או בסיסט אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... מאיר אריאל אני מפחד/ת מ... ברווזים? אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית וג'יבריש אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שומקום המוטו שלי בחיים הוא: don't worry be happy את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא מהי המילה האהובה עליך? יאפ מהי המילה השנואה עליך? כאילו שיואו מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הלילה מה "מכבה" (turn off) אותך? שיעמום מהי הקללה האהובה עליך? קיבינימאט איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? של בס איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?של התופים של השכןןןןןןןןן באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? חקר הפיגמנטים שבבצל והשפעתם על הקוסמוס בכלל ועל היקום בפרט... באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? אלכימאות
איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?יש אלוהים אחד ואנחנו לא מאמינים בו... גלידה- בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? מה שבא בא חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לקום שקיעה או זריחה? זריחה-בגלל שרואים איך הכל מתעורר לחיים שקיעה-בגלל שקולטים שהלילה מתחיל והכל נהיה שונה... חיים אחרים. לילה או יום? לילה בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תגידו תודה שיש כוס ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הדר... לא משנה איפה למי את/ה מתגעגע/ת? הדר
תחזרי כבררררררררר את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? נחשו... דברים אהובים עליך. Canon EOS D305
צבע: כחול בעל-חיים:ציפור ספר: צופן דה וינצ'י סרט: רובין הוד גברים בגעטקס
שחקן: רובין וויליאמס שחקנית: אין דיסק: וואוו, זרעי קיץ, אבל יש הרבה... שיר:לראות אותה היום מאכל: סלט מקום בילוי: ים פורום אהוב: 215/607 עונה: רק לא קיץ... אין מה לצלם כמעט... מקום להעביר בו חופשה: אילת רכב: מה זה משנה. מישהו שמאוד השפיע עליך: מאיר אריאל מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: קרן מתי בפעם האחרונה חייכת? לאחרונה הרבה... כל הזמן כמעט... זכית לחיוך? כל הזמן הענקת מחמאה? לפני רגע.. קיבלת מחמאה? מזמן? עשית משהו טיפשי? זה שאני חי נחשב? פינקת מישהו/י? איך?. ... פינקת את עצמך? איך? ... צחקת? כל הזמן גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל
התחרטת על משהו שאמרת? מממ לא מזמן בכית? כמעט... נפלתי על ברזל וכל הגוף שלי הלך טוטאלית... הסתפרת? כמה חודשים... האם אי פעם עשית משהו מסוכן? מה? לקפוץ לתוך מדורה נחשב? נשארת ער/ה כל הלילה? ברוררררר אני בשנה האחרונה הרבה פעמים נשארתי ער... דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? מי לא?
פחדת מהחושך? כשהייתי קטן, היום אני מת עליו יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? עכשיו אני כבר בטוח שעשיתי את השאלון הזה... לא נרדמת בשיעור? כן מה היית משנה בעצמך? הכל לא היית מסתדר/ת בלי? מצלמה... מה שמחזיר אותי ל-D350
איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? לא דע... נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? יש מצב מתי כבר יגמר השאלון הזה? ברגע זה! חה! ידעתי!!!
שם:גלעד תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה):מתחמן