בוינה מה קורה פה?

../images/Emo121.gifעונה...

שם:גלעד תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה):מתחמן
מזל:אריה כינוי -גימלטרי... איך בחרת אותו? אחים שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזר לישון מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומע מוזיקה וחושב על אנשים שחשובים לי מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אם תהיה לי עבודה היום ומתי אני כבר אקנה את ה-D350 מהו צבע העיניים שלך? ירוק מהו צבע השיער שלך? חום בהיר בהיר מה מעורר אותך? קפה מה מרגיע אותך? הדר
ההרגשה הכי טובה היא... כשיש השראה לתמונה טובה והביצוע מעולה... ההרגשה הגרועה ביותר היא... שאתה חושב שהתמונה שלך היא מליןו דולר ומסתבר שהיא חרא איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? שינה זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה D350, גיטרה בס, כמה דיסקים, דירה באיזור המרכז, עושה רישיון, קונה אוטו והשאר שומר
אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אפחד.. שלושה תחביבים שלך: צילום,שחיה ומממ ליסוע לת"א
שלוש תכונות טובות שלך: אי אפשר להגיד שלוש תכונות פחות טובות שלך: גם אי אפשר זיכרון טוב שלך: מממ המפגש האחרון שהייתי בו... זיכרון רע שלך: סיוט שהיה לי כשהייתי קטן מה אתה שותה במהלך היום? מים והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אין כל כך... מקום בו היית רוצה לבקר? שוויץ... והודו (כדי שהדר לא תהרוג אותי) מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ישראל מה יש לך מתחת למיטה? פאזל האיבר הכי סקסי: עיניים/שפתיים/צוואר מה רומנטי בעיניך? שקיעות מה סקסי בעיניך? מאיזו בחינה? ספר על רגע מאושר בחייך: מממ לא זוכר שתף בתקרית מביכה: עזבו... מעשה נועז שעשית: מממ לשתות ביצה נחשב? מעשה טיפשי שעשית: קפצתי לתוך מדורה סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: לשטוף ידיים בכל רגע פנוי בלי לדעת למה... תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעות/זריחות/חרקים הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: כלום? מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? צלם
או בסיסט אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... מאיר אריאל אני מפחד/ת מ... ברווזים? אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית וג'יבריש אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שומקום המוטו שלי בחיים הוא: don't worry be happy את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא מהי המילה האהובה עליך? יאפ מהי המילה השנואה עליך? כאילו שיואו מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הלילה מה "מכבה" (turn off) אותך? שיעמום מהי הקללה האהובה עליך? קיבינימאט איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? של בס איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?של התופים של השכןןןןןןןןן באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? חקר הפיגמנטים שבבצל והשפעתם על הקוסמוס בכלל ועל היקום בפרט... באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? אלכימאות
איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?יש אלוהים אחד ואנחנו לא מאמינים בו... גלידה- בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? מה שבא בא חוף או הרים? חוף לישון או לקום? לקום שקיעה או זריחה? זריחה-בגלל שרואים איך הכל מתעורר לחיים שקיעה-בגלל שקולטים שהלילה מתחיל והכל נהיה שונה... חיים אחרים. לילה או יום? לילה בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תגידו תודה שיש כוס ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הדר... לא משנה איפה למי את/ה מתגעגע/ת? הדר
תחזרי כבררררררררר את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? נחשו... דברים אהובים עליך. Canon EOS D305
צבע: כחול בעל-חיים:ציפור ספר: צופן דה וינצ'י סרט: רובין הוד גברים בגעטקס
שחקן: רובין וויליאמס שחקנית: אין דיסק: וואוו, זרעי קיץ, אבל יש הרבה... שיר:לראות אותה היום מאכל: סלט מקום בילוי: ים פורום אהוב: 215/607 עונה: רק לא קיץ... אין מה לצלם כמעט... מקום להעביר בו חופשה: אילת רכב: מה זה משנה. מישהו שמאוד השפיע עליך: מאיר אריאל מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: קרן מתי בפעם האחרונה חייכת? לאחרונה הרבה... כל הזמן כמעט... זכית לחיוך? כל הזמן הענקת מחמאה? לפני רגע.. קיבלת מחמאה? מזמן? עשית משהו טיפשי? זה שאני חי נחשב? פינקת מישהו/י? איך?. ... פינקת את עצמך? איך? ... צחקת? כל הזמן גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל
התחרטת על משהו שאמרת? מממ לא מזמן בכית? כמעט... נפלתי על ברזל וכל הגוף שלי הלך טוטאלית... הסתפרת? כמה חודשים... האם אי פעם עשית משהו מסוכן? מה? לקפוץ לתוך מדורה נחשב? נשארת ער/ה כל הלילה? ברוררררר אני בשנה האחרונה הרבה פעמים נשארתי ער... דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? מי לא?
פחדת מהחושך? כשהייתי קטן, היום אני מת עליו יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? עכשיו אני כבר בטוח שעשיתי את השאלון הזה... לא נרדמת בשיעור? כן מה היית משנה בעצמך? הכל לא היית מסתדר/ת בלי? מצלמה... מה שמחזיר אותי ל-D350
איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? לא דע... נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? יש מצב מתי כבר יגמר השאלון הזה? ברגע זה! חה! ידעתי!!!

Yuvalenko

New member
ואני זה שהורס לך ת'חיים, דורותי....

תשובות מהמותן (מהמצח האמת..) : שם: יובל תאריך לידה (לא לתחמן, כולל שנת לידה): 10/08/1789 תחי המהפכה הצרפתית!.. טוב נו, 1978. מזל: שאני חי (כאילו מה זה פה, שיר של עמיר בניון??) כינוי - איך בחרת אותו? : חבר שלי קרא לי ככה סתם במקרה לפני איזה 10 שנים, מאז יש לי את אותו הניק, גם באייסיקיו. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? : פותח את התריס בחדר. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? : מחבר לתריס דלי מים עם חוט כדי להבריח יונים מעצבנות בבוקר. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?: "סעמממק זה לא עובד, היונים חוזרות." מהו צבע העיניים שלך?: חום חרא. (נו מה?! חום אדמה, טוב???) מהו צבע השיער שלך?: שקוף. סתם נו, שחור. אבל אם הייתי קרח, זו היתה התשובה. מה מעורר אותך?: סם מה מרגיע אותך?: אל-סם ההרגשה הכי טובה היא... : לקבל מחמאה מבנאדם שאתם אוהבים! ההרגשה הגרועה ביותר היא... : להבין שזו היתה בעצם ירידה עצבנית.. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?: לא מעביר אותם לאף אחד. הם שלי. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה?: מוודא שבדולרים ולא ב"ין" יפני. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: ישראל קיסר (הגבות המחוברות) שלושה תחביבים שלך: לאסוף ג'וקים כמובן, לשמוע גששים, ולאכול פיצה (אין קשר) (בטח לא לג'וקים) שלוש תכונות טובות שלך: אמין וישר, חייכן וחברותי, יפה תואר. שלוש תכונות פחות טובות שלך: שקרן כרוני, סנילי, פיצול אישיות. זיכרון טוב שלך: זכרון 2 ג'יגה. זיכרון רע שלך: זכרון 64K פנימי של קומודור. מה אתה שותה במהלך היום?: מים, חוץ מאחרי הצהרים, שהם מתעייפים ונחים. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?: אינפוזיה של ארק ישר לוורידים. מקום בו היית רוצה לבקר: קולנוע. הייתי רוצה לבקר שם לא מעט סרטים. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: הבית שלי, כאילו? אחרת מה אני עושה פה?.. מה יש לך מתחת למיטה?: שומר-ראש האיבר הכי סקסי: ראש. לא יודע, כל הזמן אומרים לי "נו, נתת לה בראש?" מה רומנטי בעיניך? הצהרת ההון של גברת קרקר. מה סקסי בעיניך?: גברת קרקר ספר על רגע מאושר בחייך: כשגיליתי את הפורום הזה! (ונא להעלות לי את המשכורת בתוצאה מההתחנפות הנ"ל) שתף בתקרית מביכה: כשרשמתי "הבן שלך ישחוט אותך ביום הולדת שלך!" בפורום, ורק שעה אחר כך גיליתי שרשמתי את זה בפורום "הורים" ונחסמתי.
מעשה נועז שעשית: חוקן. מעשה טיפשי שעשית: חוקן. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: חוקן. אבל נגמלתי.
תופעת טבע שמקסימה אותך: השכל של ישראלי ממוצע בפקק- אך רכב לא זז, אבל ברכב שמאחוריך הנהג חיב, אבל חיב לצפור לך. כביש החוף, לילה, גדר טובה- למי אתה צופר... הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אכלתי חול. (בחיי) מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?: מה אני עכשיו? קטן? אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... : רחב הזונה. (או חוה והמרגלים, חוה ושבעת הגמדים) אני מפחד/ת מ... : מחלפון - הבושה אוכלת אותי אבל הפחד הורג אותי.. אילו שפות את/ה דובר/ת?: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית, וגששית. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?: כשרון כתיבה הומוריסטית... אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?: לת"א. (מה קשור לגלוש בזמן למעבר..) המוטו שלי בחיים הוא: "זה האוטו שלי".. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל?: בשניהם. אבל הם לא מאמינים בי. מהי המילה האהובה עליך?: "כסף" מהי המילה השנואה עליך?: "מס" מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?: המון/דברים/שונים/למה? מה "מכבה" (turn off) אותך?: סוויצ' ("מתג") מהי הקללה האהובה עליך?: קרטושקה (תפו"א ברוסית. טוב נו, זה לא בדיוק קללה) איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?: הצליל שהכספומט עושה לפני שהוא מוציא ת'כסף. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?: הצליל המעצבן שהוא עושה אם אתה לא מספיק להוציא ת'כסף בתוך 3 מאיות השניה. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?: מושך כרישים. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?: מנהל בית בושת. הרי אסור לו לשכב עם העובדות שלו, זה מנוגד לחוק. מפיבושת! איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?...: שיוריד ת'גלימה ות'זקן, יחשוף את כרסו ויגיד לי "אההההההההה פספסת!! הנה המצלמות!" גלידה- בכוס או בוופל?: בוופל, תודה. שוקו או וניל?: כן. חוף או הרים?: מה, לשים בגלידה?? ממ.. אין מקום. לישון או לקום?: שניהם.. כאילו.. מה זה השאלה הזאת?! שקיעה או זריחה?: בבוקר זריחה בלילה שקיעה. לילה או יום?: זה מתחיל להישמע כמו שיר.. בזבזן/ית או חסכן/ית?: תרשו לי לחסוך במילים. קור או חום?: מאוורר. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?: מדהימות!! סוף סוף שאלה לעניין.. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?: איזה כוס?
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה: עם יולנדה ון דר פלוחצן. בסופר סקס פארם סנטר. למי את/ה מתגעגע/ת?: האמת לאחי הגדול מארה"ב.. (וכולם ביחד - אוווווו) את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?: את גיל ריבה.. (חכו יש המשך-) משאיר אותו שם וחוזר הביתה. דברים אהובים עליך: להתלונן. לסבול. להיות אדיש. צבע: פס כסף בצבע כסף. הכל שחור מירוק. בעל-חיים: נמר. לפי חתיכה. ספר: האגדה לבית פורצייט. סרט: הממונה של מיקי בר קיקי.. שחקן: פורד אסקורט. אממ.. נו.. זתומרת רוברט רדפורד. שחקנית: יעל בר-ציצי. (?) דיסק: דץ ודצה - המיטב. (המיטב?! אתם צוחקים נכון?) שיר: דרך המלך. זוכרים? מאכל: כבד אווז. מקום בילוי: ים!! מה ים, מה אנחנו דגים? פורום אהוב: לא קשה לנחש..
עונה: נו הנה, אני עונה.. מקום להעביר בו חופשה: מדבר סהרה. רכב: חיובי. אז תגיד חיובי. מישהו שמאוד השפיע עליך: שייקה לוי. לוי. שייקה. שכן של מסטינג. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: שמעון פיייירס. מתי בפעם האחרונה חייכת? : היום. זכית לחיוך? : היום. הענקת מחמאה? : היום. קיבלת מחמאה? : היום. עשית משהו טיפשי? : היום. אה סליחה, אתמול. פינקת מישהו/י? איך?.: אתמול - מסז' למישהי.. פינקת את עצמך? איך? : היום. מסז' לעצמי. :\ צחקת? : כן. גרמת למישהו לצחוק? : כן. התחרטת על משהו שאמרת? : שנמאס לי מהשאלון הזה.. כן. בכית? : די כבר!!
הסתפרת? אין לי כסף. האם אי פעם עשית משהו מסוכן? מה?: פתחתי שרשור אייקונים פה. דורותי כמעט הרגה אותי. נשארת ער/ה כל הלילה?: לא. אבל היא כן.
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?: ברור, מי לא עושה את זה.. פחדת מהחושך?: לא שזכור לי. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?: בוזזזזז (אבל כן. חטטנים) נרדמת בשיעור?: מה זה שיעור? מה היית משנה בעצמך ?: הרגלים מגונים. לא היית מסתדר/ת בלי ?: בלי לאהוב... איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?: מנהל בהיי טק כנראה.
נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?: מקווה שלא. נראה לך שמישו בכלל עונה על כל השאלות?!?!?!?! מתי כבר יגמר השאלון הזה? - עכשיו? *הולך לנוח 3 ימים*

sorek2

New member
שיו, בנאדם, קרעת אותי מצחוק...

במיוחד עם המעשה הטפשי הזה, עם הפורום להורות... ענק!

Yuvalenko

New member
../images/Emo8.gif תודה אנשים. זה מה שקורה כשלא

עובדים ונשארים בבית..

D o r o t h y

New member
הצ'ק בדרך יובל

הרגת אותי.. בחיי שאתה פותח איתי חשבון (מה אני מכולת? לך לטיומקין
)

D o r o t h y

New member
בוינה מה קורה פה?

אמרנו שרשור הכרות לא? נראה לי שחסרים כמה אנשים מרכזיים פה. הנה עוד הזדמנות -ואל תגידו לי "יש לי עבודה" או "זה ארוך" יאללה לעסק ג'ינג'י, לעסק

למעלה